www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-20-2006, 02:04 PM   #1
cİHAn
Bağımlı Üye

cİHAn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 705
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2452
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi : cİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond repute
Varsayılan "Ersun Yanal F.Bahçe'yi uçurur

Birleşik F.Bahçe Vakfı lideri Aziz Yılmaz, sarı-lacivertli yönetime “Radikal karar alma zamanı gelmiştir” diyerek ilginç mesajlar yolladı. Yaptığı açıklamada “Şu anda F.Bahçe Başkanı ve yönetiminin yerinde olmak istemem” ifadesini kullanan Yılmaz şunları söyledi: “Yönetim artık takımı ateşleyebilmek için hocayı mı gönderip bir hamle yapar, bunun kararını ben veremem. Ama takımın ruh bulabilmesi için radikal karar şart.

‘YILDIRIM ZORDA’

Aziz Yıldırım görevini yapmış, gerekli transferleri takıma monte etmiş. Kim kendi kendinin kötülüğünü ister ki? Oturup keyifle maç izlemek, izlettirmek istiyor. Ancak şu anda stresten herhalde oturamıyordur bile. Aynı şeyleri ben de zamanında yaşadığım için bu durumu Allah düşmanıma vermesin diyorum. Yıldırım görevini yaptı, karşılığını alamadı. Takım olamadık. Bunun altında yatan yanlışı bulmak hepimize düşüyor.

‘ATEŞLEYİCİ GEREK’

İlla stada gidip maç izleyip, ürün almak değil önemli olan. Birlik beraberlik içinde olabilmemiz için de gerekli çalışmaları yapmalıyız. Herkesin çok iyi düşünmesi lazım. Takım olamadık dememin en büyük nedenlerinden biri de şu: Bir yıl bir Anderson, arkasından Hooijdonk çıktı, şimdi Alex var. Bunlar çıkıp bir atıyordu, takım kazanıyordu. Ama bunlardan biri piyasaya çıkamayınca, takım durup kalıyor. Sahada üretken değiliz. Ateşleyici hareket şart.

F.Bahçemizin başkanı ve yönetimine tam olarak uygun isim Ersun Yanal’dır. Ersun Yanal ile Yıldırım coşar. Ben yıllardır Yanal’ın bu takıma gelmesini istiyorum. Yıldırım ile birkaç kez de bu yüzden tartışmıştık. Şimdi başkan bir radikal karar alıp Yanal’ı takımın başına getirmeli ki, ateşleyici güç unsuru takıma yansısın. Bu başkan ve bu yönetimle Ersun Yanal müthiş bir bütünlük oluşturur. Tamamen arkasında dururum.

‘YÜZDE YÜZ KEFİLİM’

Duyduğum kadarıyla Ersun Yanal’ın F.Bahçe’de hem medya hem de camia desteği bulamayacağı korkusu varmış. Doğru mu bilemem. Kendisi böyle bir şey söylemiyor, ben çevreden duydum. Eğer böyle bir çekincesi varsa da, ben tamamıyla arkasında durmaya hazırım. Çünkü onun adamlığına ve teknik bilgisine yüzde yüz kefil olabilirim.”
cİHAn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-20-2006, 04:17 PM   #2
alexdesouza20.07
ÇaKaL Üye

alexdesouza20.07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 136
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1817
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi : alexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond repute

Bu adamın FBli olduğuna inanmıyorum ben.. aziz yılmazdan bahsediourm

Altın sarısı bir güneşin lacivert okyanuslarına gömün bizi. Bırakın üzerimizde çubuklu forma yüreğimizde sevdası kalsın!

alexdesouza20.07 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-20-2006, 04:23 PM   #3
RoStWell
Forum Demirbaşı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4395
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi : RoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond repute

aziz yılmaz fb liyim diyo ama bu sadece lafta kalıyor gercek bi fenerbagceli değil...
RoStWell çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-21-2006, 11:13 AM   #4
OrCuN23
Geçerken Uğradım

OrCuN23 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 12
İtibar Gücü: 1468
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi : OrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really nice

Herkese Göre Biri Uçurur Zaten...
Old 09-22-2006, 03:06 PM   #5
Bruw
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 15603
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : Bruw is on a distinguished road

adam tam muhalefet y****ulüpteki iyi islere bile elestiri yapiyo.cözemedim bu adami.
Old 09-22-2006, 03:10 PM   #6
umit54
Daimi Üye

umit54 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 15580
İtibar Gücü: 1474
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : umit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to behold

ben gelsem bu takımı uçurrum
Old 09-22-2006, 06:45 PM   #7
kasirga78
ÇaKaL Üye

kasirga78 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 332
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1773
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi : kasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond repute

öfff valla her kafadan ses ses ses rahat bıraksınlar artk bu takımı

Hep Destek Tam Destek
Ne Kupa Büyüklüğü Ne Şampiyonluk
Sevdamıza Kimse Engel olamaaz
Bazen Hüzün Vardır Bazen Mutluluk
FENERBAHÇE sevgisinin Adı Konamaz
kasirga78 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-23-2006, 12:44 AM   #8
serkanoksuz
Müstakbel Üye

serkanoksuz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 29
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1501
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi : serkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond repute

Vallaha değil Ersun yenal bu takımın başına Türkiye futbol federasyonunu da getirseniz Değil uçmak ancak nalları toplarsınız.seneyede en iyisi bu diyee yeni bir hocayla umut ararsınız..

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı