![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2452
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Birleşik F.Bahçe Vakfı lideri Aziz Yılmaz, sarı-lacivertli yönetime “Radikal karar alma zamanı gelmiştir” diyerek ilginç mesajlar yolladı. Yaptığı açıklamada “Şu anda F.Bahçe Başkanı ve yönetiminin yerinde olmak istemem” ifadesini kullanan Yılmaz şunları söyledi: “Yönetim artık takımı ateşleyebilmek için hocayı mı gönderip bir hamle yapar, bunun kararını ben veremem. Ama takımın ruh bulabilmesi için radikal karar şart.
‘YILDIRIM ZORDA’ Aziz Yıldırım görevini yapmış, gerekli transferleri takıma monte etmiş. Kim kendi kendinin kötülüğünü ister ki? Oturup keyifle maç izlemek, izlettirmek istiyor. Ancak şu anda stresten herhalde oturamıyordur bile. Aynı şeyleri ben de zamanında yaşadığım için bu durumu Allah düşmanıma vermesin diyorum. Yıldırım görevini yaptı, karşılığını alamadı. Takım olamadık. Bunun altında yatan yanlışı bulmak hepimize düşüyor. ‘ATEŞLEYİCİ GEREK’ İlla stada gidip maç izleyip, ürün almak değil önemli olan. Birlik beraberlik içinde olabilmemiz için de gerekli çalışmaları yapmalıyız. Herkesin çok iyi düşünmesi lazım. Takım olamadık dememin en büyük nedenlerinden biri de şu: Bir yıl bir Anderson, arkasından Hooijdonk çıktı, şimdi Alex var. Bunlar çıkıp bir atıyordu, takım kazanıyordu. Ama bunlardan biri piyasaya çıkamayınca, takım durup kalıyor. Sahada üretken değiliz. Ateşleyici hareket şart. F.Bahçemizin başkanı ve yönetimine tam olarak uygun isim Ersun Yanal’dır. Ersun Yanal ile Yıldırım coşar. Ben yıllardır Yanal’ın bu takıma gelmesini istiyorum. Yıldırım ile birkaç kez de bu yüzden tartışmıştık. Şimdi başkan bir radikal karar alıp Yanal’ı takımın başına getirmeli ki, ateşleyici güç unsuru takıma yansısın. Bu başkan ve bu yönetimle Ersun Yanal müthiş bir bütünlük oluşturur. Tamamen arkasında dururum. ‘YÜZDE YÜZ KEFİLİM’ Duyduğum kadarıyla Ersun Yanal’ın F.Bahçe’de hem medya hem de camia desteği bulamayacağı korkusu varmış. Doğru mu bilemem. Kendisi böyle bir şey söylemiyor, ben çevreden duydum. Eğer böyle bir çekincesi varsa da, ben tamamıyla arkasında durmaya hazırım. Çünkü onun adamlığına ve teknik bilgisine yüzde yüz kefil olabilirim.” |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1817
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
|
![]() Bu adamın FBli olduğuna inanmıyorum ben.. aziz yılmazdan bahsediourm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4395
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() aziz yılmaz fb liyim diyo ama bu sadece lafta kalıyor gercek bi fenerbagceli değil...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 8 Thanked 9 Times in 4 Posts
Üye No: 12
İtibar Gücü: 1468
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Herkese Göre Biri Uçurur Zaten...
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 15603
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() adam tam muhalefet y****ulüpteki iyi islere bile elestiri yapiyo.cözemedim bu adami.
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 16 Thanked 22 Times in 15 Posts
Üye No: 15580
İtibar Gücü: 1474
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ben gelsem bu takımı uçurrum
![]()
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1773
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
|
![]() öfff valla her kafadan ses ses ses rahat bıraksınlar artk bu takımı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 29 Thanked 146 Times in 64 Posts
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1501
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi :
|
![]() Vallaha değil Ersun yenal bu takımın başına Türkiye futbol federasyonunu da getirseniz Değil uçmak ancak nalları toplarsınız.seneyede en iyisi bu diyee yeni bir hocayla umut ararsınız..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ersun Yanal hızlı başladı | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 11:53 AM |
Trabzon'un yeni hocası Ersun Yanal | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 12:36 PM |
Ersun Yanal göbek attı | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-12-2006 02:42 PM |
Bırakma bizi Ersun Yanal | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-20-2006 03:49 AM |
Ersun Yanal: "Futbol oynamadık" | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2006 11:28 AM |