![]() |
Arkadaslar Çapkinlik İp UÇlari :)
Çapkınlık ipuçları
* İlk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim? * Affedersiniz! Biz küçükken farklı okullarda okumamış mıydık? * Sırtına dokunup: Aman allahım gerçekten omuz kemikleri!! Ben bunları kanat sanmıştım! * Çikolatadan bebeklerimiz bir düğün pastasının üstünde sence de güzel görünür mü ? * Saati sorun. 9'u 5 mi geçiyor? Bugün pazartesi 28 mart 9.05.. Sizinle tanıştığımın günü ve zamanı aklımda tutmam gerekli de! * Oturdunuz, konuştunuz ve kalktı gidiyor.. Erkek: Birşey unutmadın mı? Kız: Neyi? Erkek: Beni.! * Bu şehirde yabancıyım . Bana evinin yolunu tarif edebilir misin? * Baban uzaylı mıydı? Senin gibi birşey dünyada yok çünkü! * Telefon numaramı unutmuşum, seninkini ödünç alabilir miyim? * Merhaba! Bay Watch'un son bölümünde harika oynadın, bir imza alabilir miyim? * Erkek "Sesi sen de duydun mu?" Kız: Ne sesi? Ben birşey duymadım! Erkek: Kalbim kırıldı * Erkek: Baban hırsız mıydı? Kız: Hayır ! Ne Alaka?!? Erkek: Gözlerinin yerine konulan elmasları kim, nereden çaldı o zaman? * Erkek: Bana yolu tarif edebilir misiniz? Kız: Ne yolu? Nereye? Erkek: Kalbine * Erkek: Beni bir cimcikler misin? Kız: Neden? Erkek: Bu güzellik gerçek olamaz! Rüya görüyorum sanırım * Annenle baban zamanında karşılaşmasaydı, yeryüzündeki en mutsuz insan ben olurdum! * Siz Aktüelin kapağındaki kız değil misiniz? * Umarım suni solunumdan anlıyorsundur.. Soluğum kesildi seni görünce! |
:) çok hoşlar
teşekkürler |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.