![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 47 Thanked 86 Times in 24 Posts
Üye No: 5535
İtibar Gücü: 1483
Rep Puanı : 4310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Çapkınlık ipuçları
* İlk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim? * Affedersiniz! Biz küçükken farklı okullarda okumamış mıydık? * Sırtına dokunup: Aman allahım gerçekten omuz kemikleri!! Ben bunları kanat sanmıştım! * Çikolatadan bebeklerimiz bir düğün pastasının üstünde sence de güzel görünür mü ? * Saati sorun. 9'u 5 mi geçiyor? Bugün pazartesi 28 mart 9.05.. Sizinle tanıştığımın günü ve zamanı aklımda tutmam gerekli de! * Oturdunuz, konuştunuz ve kalktı gidiyor.. Erkek: Birşey unutmadın mı? Kız: Neyi? Erkek: Beni.! * Bu şehirde yabancıyım . Bana evinin yolunu tarif edebilir misin? * Baban uzaylı mıydı? Senin gibi birşey dünyada yok çünkü! * Telefon numaramı unutmuşum, seninkini ödünç alabilir miyim? * Merhaba! Bay Watch'un son bölümünde harika oynadın, bir imza alabilir miyim? * Erkek "Sesi sen de duydun mu?" Kız: Ne sesi? Ben birşey duymadım! Erkek: Kalbim kırıldı * Erkek: Baban hırsız mıydı? Kız: Hayır ! Ne Alaka?!? Erkek: Gözlerinin yerine konulan elmasları kim, nereden çaldı o zaman? * Erkek: Bana yolu tarif edebilir misiniz? Kız: Ne yolu? Nereye? Erkek: Kalbine * Erkek: Beni bir cimcikler misin? Kız: Neden? Erkek: Bu güzellik gerçek olamaz! Rüya görüyorum sanırım * Annenle baban zamanında karşılaşmasaydı, yeryüzündeki en mutsuz insan ben olurdum! * Siz Aktüelin kapağındaki kız değil misiniz? * Umarım suni solunumdan anlıyorsundur.. Soluğum kesildi seni görünce! |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yeliz Yeşilmen'in "MEME UÇLARI" Meydanda - Donda Giymemiş | rektum | Adult eski arşiv | 2 | 10-31-2008 03:53 PM |
Yardim Arkadaslar | b.saray | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2007 06:07 AM |
Cin ( Züper Arkadaslar ) | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 3 | 04-11-2006 10:21 AM |