www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   aşk sizde nedir ? (https://www.cakal.net/showthread.php?t=6768)

GeCeLeR 01-14-2006 04:43 AM

aşk sizde nedir ?

evet arkadaşlar herkesten aşkı tanımlamasını istiyorum hadi bakalım cakal.net ailesi görim sizi !!!

watican_666 01-17-2006 11:17 AM

KANKİ AŞK SADECE SEVMEK DİLL AŞK KARŞINDAKİNE SAYGI DUYMAK ONUNLA HERŞEYİ PAYLAŞMAKNEBİLİM FEDAKAR OLMAK GEREK,, aşk için ölmek NEBİLM BEN SEVERSEM ADAM GİBİ SEVERİM GİBİLERİNDEN OLMAK VE BİKERE SEVMEK

HAYATINDA ONDAN BAŞKASI OLMAMAK,,,

BEN AŞIK OLDUM TELEFONDA KONUŞURKEN HERŞEYİ UNUTYOM DİLİM DAMAD-GIM KURUYO ARKADAŞLAR SENİ SEVİYORUM DİYEMİYORUM YAAA BANA Bİ ÇAREEEEEE PLEASEEEEEEEEE

GeCeLeR 01-22-2006 05:44 AM

valla ben sana ne diyim arkadaşlar siz söleyin bişiler

Misyoner 01-22-2006 01:20 PM

ya kardeşim aşk=acıdır... :(

wallcannes 01-22-2006 01:37 PM

hayat zaten kocaman bir yalan, bu kadar sahteligin içinde gerçek ve doğru olan tek guzellik AŞK.....!!!!!

Karizmatix 01-23-2006 02:10 AM

aşk insanın ne zaman yakalanacağı belli olmayan bir hastalık bazende tedavisi mümkün olmayan bir veba gibidir ama hiçbir büyük aşk hiçbirzaman mutlu sonla bitmemiştir bunuda unutmamakta fayda var

Tathar Elanessé 01-23-2006 12:40 PM

BİRİSİ AŞK NE OLDUGUNU'MU SORDU İŞTE CEVAB:
Sesini duyduğunuz anda avuçlarınız terlemeye kalbiniz deli gibi
çarpmaya başlıyorsa... Bu aşk değil HOŞLANMAKTIR

Ellerinizi ondan çekemiyor sürekli dokunmak sarılmak istiyorsanız .. Bu aşk değil ARZULAMAKTIR

Yanınızda bir tek o olduğu için onu istiyorsanız.... Bu aşk değil YALNIZLIKTIR

Herkes onunla olmanızı beklediği için onunlaysanız... Bu aşk değil SADAKATTİR

Size sıcak , yakın davrandığı için onunlaysanız... Bu aşk değil KENDİNE GÜVENSİZLİKTİR

Üzülmesini istemediğiniz için onunlaysanız... Bu aşk değil ACIMAKTIR

Ona değer verdiğiniz için hatalarını hoş görüyorsanız.. Bu aşk değil ARKADAŞLIKTIR

Bütün gün ondan başka hiçbir şey düşünmediğinizi söylüyorsanız.. Bu aşk değil KOCA BİR YALANDIR

Onun iyiliği için kendinizden çok şey feda edebiliyorsanız... Bu aşk değil YARDIMSEVERLİKTİR

O üzgünken sizin de kalbiniz acıyorsa ... İşte bu AŞKTIR

Tarif edemediğiniz bir çekim yüzünden ondan bir türlü kopamadığınızı düşünüyorsanız.. İşte bu AŞKTIR

O herkese güçlü görünmesine rağmen içindeki zayıflığı hissedebiliyorsanız.. İşte bu AŞKTIR

Başkalarını da çekici bulmanıza rağmen hiç pişmanlık duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsanız.. İşte bu AŞKTIR

aLeMDaR 01-26-2006 02:30 AM

Aşk kelimelerle anlatılamayan yaşanmadan öğrenilemeyen doktorların çare bulamadığı nortonun bile engelleyemediği bir virüstür.

aLeMDaR 01-26-2006 02:32 AM

ayrıca flywalker dostum müthişsin yaa

amfibik 01-26-2006 01:49 PM

aşık olmak bence olmektir hayatta aşk die bişey varmı aslında sru bu olmalı ama neyse aşk var aşk var ... ölüm allahın emri aytılık olmasaydıı.... demiş şair.. neyse ayrılık varsa sewgi vardır sewgi varsa aşkta vardır bence

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:10 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.