![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() evet arkadaşlar herkesten aşkı tanımlamasını istiyorum hadi bakalım cakal.net ailesi görim sizi !!!
|
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2154
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KANKİ AŞK SADECE SEVMEK DİLL AŞK KARŞINDAKİNE SAYGI DUYMAK ONUNLA HERŞEYİ PAYLAŞMAKNEBİLİM FEDAKAR OLMAK GEREK,, aşk için ölmek NEBİLM BEN SEVERSEM ADAM GİBİ SEVERİM GİBİLERİNDEN OLMAK VE BİKERE SEVMEK
HAYATINDA ONDAN BAŞKASI OLMAMAK,,, BEN AŞIK OLDUM TELEFONDA KONUŞURKEN HERŞEYİ UNUTYOM DİLİM DAMAD-GIM KURUYO ARKADAŞLAR SENİ SEVİYORUM DİYEMİYORUM YAAA BANA Bİ ÇAREEEEEE PLEASEEEEEEEEE
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() valla ben sana ne diyim arkadaşlar siz söleyin bişiler
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ya kardeşim aşk=acıdır...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 53 Thanked 20 Times in 11 Posts
Üye No: 5844
İtibar Gücü: 1540
Rep Puanı : 1277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hayat zaten kocaman bir yalan, bu kadar sahteligin içinde gerçek ve doğru olan tek guzellik AŞK.....!!!!!
n3iriyi cuma muçe n3aşa exti (gördünmü kardeşim nasıl gökyüzüne çıktın) hus mik trağodasen ham gzalepes (şimdi kim şarkılar söyleyecek bu yollarda..!) Güle güle Lazi Bere, kardeşimizdin kardeşimizsin kardeşiniz, sonsuza kadar.. -Trabzonspor bir "yol"dur.. -Peki bu "yol" nereye gider? -Hiçbiryere gitmez.."O" bir duruş biçimidir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2207
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() aşk insanın ne zaman yakalanacağı belli olmayan bir hastalık bazende tedavisi mümkün olmayan bir veba gibidir ama hiçbir büyük aşk hiçbirzaman mutlu sonla bitmemiştir bunuda unutmamakta fayda var
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2032
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() BİRİSİ AŞK NE OLDUGUNU'MU SORDU İŞTE CEVAB:
Sesini duyduğunuz anda avuçlarınız terlemeye kalbiniz deli gibi çarpmaya başlıyorsa... Bu aşk değil HOŞLANMAKTIR Ellerinizi ondan çekemiyor sürekli dokunmak sarılmak istiyorsanız .. Bu aşk değil ARZULAMAKTIR Yanınızda bir tek o olduğu için onu istiyorsanız.... Bu aşk değil YALNIZLIKTIR Herkes onunla olmanızı beklediği için onunlaysanız... Bu aşk değil SADAKATTİR Size sıcak , yakın davrandığı için onunlaysanız... Bu aşk değil KENDİNE GÜVENSİZLİKTİR Üzülmesini istemediğiniz için onunlaysanız... Bu aşk değil ACIMAKTIR Ona değer verdiğiniz için hatalarını hoş görüyorsanız.. Bu aşk değil ARKADAŞLIKTIR Bütün gün ondan başka hiçbir şey düşünmediğinizi söylüyorsanız.. Bu aşk değil KOCA BİR YALANDIR Onun iyiliği için kendinizden çok şey feda edebiliyorsanız... Bu aşk değil YARDIMSEVERLİKTİR O üzgünken sizin de kalbiniz acıyorsa ... İşte bu AŞKTIR Tarif edemediğiniz bir çekim yüzünden ondan bir türlü kopamadığınızı düşünüyorsanız.. İşte bu AŞKTIR O herkese güçlü görünmesine rağmen içindeki zayıflığı hissedebiliyorsanız.. İşte bu AŞKTIR Başkalarını da çekici bulmanıza rağmen hiç pişmanlık duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsanız.. İşte bu AŞKTIR
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Üye No:
![]() Aşk kelimelerle anlatılamayan yaşanmadan öğrenilemeyen doktorların çare bulamadığı nortonun bile engelleyemediği bir virüstür.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Üye No:
![]() ayrıca flywalker dostum müthişsin yaa
|
![]() |
![]() |
#10 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 260 Thanked 57 Times in 30 Posts
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1642
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() aşık olmak bence olmektir hayatta aşk die bişey varmı aslında sru bu olmalı ama neyse aşk var aşk var ... ölüm allahın emri aytılık olmasaydıı.... demiş şair.. neyse ayrılık varsa sewgi vardır sewgi varsa aşkta vardır bence
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hacker Nedir? Lamer Nedir? | eRtunGa | Bilgisayarınızın Güvenliği ve Korunma Yolları | 0 | 10-05-2009 12:21 AM |
`Sizde sabır yok mu` | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-31-2007 05:05 PM |
Sıra sizde | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-08-2006 07:22 PM |
Virüs nedir ? Trojan (Truva atı) nedir ? | ZaNdAR | Eskiler (Arşiv) | 5 | 09-15-2006 06:55 PM |