![]() |
kuş gribi muhabbetleri
Abi kuş gribi Türkiye'ye gelmiş
- Kuş ? - Evet Kuş - Ne kuşu - Gribi abi kuş gribi - Grip ? - Neyse abi kal sağlıcakla ....................................... - Kuş gribi Türkiye'ye gelmiş duydunmu? - Boşve şimdi, şu davuğu dutuvede kafasını bi alak ....................................... - Kuş gribi geliyomuş abi ne etcez ? - Banane olm kuş beyinli olan sensin sen düşün, ehehuhehe ....................................... - Abi kuş gribini duydunmu ? - He ya çok üzüldüm, guşları ıscak yerde dutmak lazım gayri ....................................... - Olm kuş gribi geliyomuş - Hadi ya hangi sinemaya geliyo, biliyom ben o filmi, Spielberg'in yeni filmi dimi - Abi entellik seni bozdu ya ....................................... - Necatii! - Efendim hayatım - Kuş gribi geliyomuş, papağanı sıcak tutalımda grip olmasın bari - Ben zaten bunu düşündüm aşkım, fırına attım papağanı ....................................... - Olm kuş gribi geliyomuş - Hımm, kaç vuruyomuş - Nasıl? - Magic diyom. Kuş Gribi büyüsü kaç vuruyomuş - Abi istersen şu oyuna biraz ara ver ha - Bırak beni Kamil, biraz daha kalıcam ben demek kuş gribine yakalandın.Oyüzden dün okula gelemedin! _eee hocam bişeyi kırk kere söylerseniz olur.kuş beyinli diye diye kuş gribine yakalanmama neden oldunuz!!! --abi olmaz öyle şey!kimse yemez!ömür boyu sürünürsün hapislerde!elini kana bulama.bırak o karıyı! _yok!öldürecem bu kuş beyinli karıy!kuş gribine yakalanmıştı,itlaf ettim diyecem!!! --abi büyüksün ...kuş gribi ayağına ,sağlık ekibi kıyafetleriyle bütün tavukları topladık! --tabi olum.at onları derin dondurucuya iki ay tavuk dönere yeter onlar.yüzde yüz kar!!!! ---abi duydunmu kuş gribi türkiyeye gelmiş!!! ---korkma olm,tavuklara bulaşıyo o,lavuklara bişey olmaz!!rahat ol!!! -kuş tribine yakalandım aysel ben -yalan söylemeyi de beceremiyosun..gribine yakalanasın inşallah -kus gribine yakalndım olm ben + bi öt bakim.... hapşırırken ötüyosundur da sen şimdi *hapcikcikcikcik kuş gribi salgını eğlence sektörünü de etkiledi,,,,flaş falaş flaş.......kuşum aydın boş masalara şarkı söylüyor!!! --kuş gribinin kaynağı asyaymış duydun mu? --bayılıyorum asyalı hatunlara --ne alakası var olum hayvan bunlar bildiğin tavuk lan --ben de horozları olim. bi kümes asyalı piliç... - manyaaak |
paylaşım için sağol kanka
|
eyvallah kanka
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.