![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 43 Times in 31 Posts
Üye No: 3734
İtibar Gücü: 1487
Rep Puanı : 2167
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Abi kuş gribi Türkiye'ye gelmiş
- Kuş ? - Evet Kuş - Ne kuşu - Gribi abi kuş gribi - Grip ? - Neyse abi kal sağlıcakla ....................................... - Kuş gribi Türkiye'ye gelmiş duydunmu? - Boşve şimdi, şu davuğu dutuvede kafasını bi alak ....................................... - Kuş gribi geliyomuş abi ne etcez ? - Banane olm kuş beyinli olan sensin sen düşün, ehehuhehe ....................................... - Abi kuş gribini duydunmu ? - He ya çok üzüldüm, guşları ıscak yerde dutmak lazım gayri ....................................... - Olm kuş gribi geliyomuş - Hadi ya hangi sinemaya geliyo, biliyom ben o filmi, Spielberg'in yeni filmi dimi - Abi entellik seni bozdu ya ....................................... - Necatii! - Efendim hayatım - Kuş gribi geliyomuş, papağanı sıcak tutalımda grip olmasın bari - Ben zaten bunu düşündüm aşkım, fırına attım papağanı ....................................... - Olm kuş gribi geliyomuş - Hımm, kaç vuruyomuş - Nasıl? - Magic diyom. Kuş Gribi büyüsü kaç vuruyomuş - Abi istersen şu oyuna biraz ara ver ha - Bırak beni Kamil, biraz daha kalıcam ben demek kuş gribine yakalandın.Oyüzden dün okula gelemedin! _eee hocam bişeyi kırk kere söylerseniz olur.kuş beyinli diye diye kuş gribine yakalanmama neden oldunuz!!! --abi olmaz öyle şey!kimse yemez!ömür boyu sürünürsün hapislerde!elini kana bulama.bırak o karıyı! _yok!öldürecem bu kuş beyinli karıy!kuş gribine yakalanmıştı,itlaf ettim diyecem!!! --abi büyüksün ...kuş gribi ayağına ,sağlık ekibi kıyafetleriyle bütün tavukları topladık! --tabi olum.at onları derin dondurucuya iki ay tavuk dönere yeter onlar.yüzde yüz kar!!!! ---abi duydunmu kuş gribi türkiyeye gelmiş!!! ---korkma olm,tavuklara bulaşıyo o,lavuklara bişey olmaz!!rahat ol!!! -kuş tribine yakalandım aysel ben -yalan söylemeyi de beceremiyosun..gribine yakalanasın inşallah -kus gribine yakalndım olm ben + bi öt bakim.... hapşırırken ötüyosundur da sen şimdi *hapcikcikcikcik kuş gribi salgını eğlence sektörünü de etkiledi,,,,flaş falaş flaş.......kuşum aydın boş masalara şarkı söylüyor!!! --kuş gribinin kaynağı asyaymış duydun mu? --bayılıyorum asyalı hatunlara --ne alakası var olum hayvan bunlar bildiğin tavuk lan --ben de horozları olim. bi kümes asyalı piliç... - manyaaak
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 44 Thanked 141 Times in 61 Posts
Üye No: 5884
İtibar Gücü: 1709
Rep Puanı : 14969
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() paylaşım için sağol kanka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() eyvallah kanka
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
dolmuş muhabbetleri | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 3 | 06-26-2007 06:30 PM |
Tuvalet muhabbetleri | Angel of death | Eskiler (Arşiv) | 4 | 11-04-2006 12:17 PM |
Sinek Muhabbetleri:D:D | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-15-2006 11:24 AM |
iki ölünün muhabbetleri | dryctn | Eskiler (Arşiv) | 20 | 08-31-2006 10:15 PM |
Tuvalet Muhabbetleri... | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 10 | 07-23-2006 07:36 PM |