Başka bir gözle bakalım
Bu çok uzun soluklu bi oyun aposu pkksı bu oyunda bi figüran 30 yıllık amerika ve avrupalı emperyalistlerin bir planı 20 yılını geride bıraktılar. 35 bin masum insanın kanıyla ceplerinden bi kuruş harcamadan pkk nın silahlarını pkkya uyuşturucu ticareti yaptırarak karşıladılar. İçimizdeki hain olan kürtleri ve türkleri kullanarak planlarını sürdürüyorlar. Gerçekten Anadolunun birliğinden yana olan kürtleri ve türkleri tenzih ederim.Aynı haritayı kürtlere ve ermenilere çiziyorlar. Sınırlar aynı Plan kürtleri kullanarak büyük ermeni devletini kurmak Türkiye İran Irak Suriye Azerbaycan ı kontrol eden israil tipi bir ermenistan. Bu plan bi başka ülkede uygulansa 5 ila 10 yılda başarıya ulaşırdı. Peki 20 yıldır neden bu plan başarıya ulaşmadı diye sorarsanız. Anadoluda yaşayan türkler ve kürtleri birbirine düşüremediler. İstanbulda İzmirde Ankarada Konyada Kastomunuda yaşayan yani tüm anadoluda yaşayan kürtler ve türkler birbirimize düştüğümüz anda iş biter yani bu işi halka indiremediler.Arkadaşlar ben kürdüm diyende ben türküm diyende lütfen bu oyunlara gelmeyelim. 50 yaşımdayım 30 yıldır yaşananları takip ediyorum. Memuriyetim dolayısıyla ülkemizin dogusundada batısındada bulundum. Çok araştırdım çok okudum olaylara tarafsız ve yansız bakınca böyle bi tablo ortaya çıkıyor. Ben türküm diyen ben kürdüm diyen olaylara bir amerikalı bir avrupalı gözüyle bakın benim gördüklerimi sizde göreceksiniz. Herkese sevgiler saygılar.
|