![]() |
![]() |
#11 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 18665
İtibar Gücü: 1417
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Lanet Olsun Onu Destekleyene
![]() |
#12 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 20613
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() gangaster sen biliyorsun ama işine gelenleri biliyorsun gelmiyenleride hemen apo yandaşı yapıyorsun. benim yazdıklarım yalanmı peki sen söyle bakıyım gangaster kim abd yandaşı ortada.düpedüz ırkçılık saçmalıkları içerisindesiniz.birinin bir yanlış tarafını gördüğünüz zaman yükleniyorsunuz.
iki laf iki makara iki yukarı bir aşağı her şey ortada ama sen bunu ne anlamak istiyorsun nede kabullenmek.senin dediğin gibi her şey ortada ama senin gözlüğün farklı. benim saatlerce tartıştığım tüklerden olun hakaret edenlerden değil. senin benim yorumundan önce yoruma müdahale etmeni beklerdim. politika bu değilmi her kezi küçük görmek ama bişeyi atlıyorsun unmadığın taş baş yarar. ama artık taşın devri geçti. bunlar derin mevzular ağa babaların çıkamamış sende çıkamazsın. ben tek şey bilirim oda senin gibilere geçit vermem tabi sende karşılaşırız bir yerde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 18399
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() kendinizi hiç kürt yerine koyuyormusunuz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2561
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
yumurta başada,taşada çarpsa...olan yumurtaya olur.... ![]() ırkçı değilim.....kavim milliyetçisi hiç değilim..... senden önce yorum yapanı baytar bile kabul etmez.... ![]() bende tek kelime ile geçtim...hepsine bedel.....sen anlamışsın anlamak istediğini karşılaşmaya gelince.... darı ektik,korkuluk dikmedik..kuştan korkmadığımızdan.. ![]() özelden gel..açık adres..telefon...ne istersen.... ister hasım oluruz..ister hısım...değişirse kahrolayım..... bir de ricam olacak, ''her şey ortada ama sen bunu ne anlamak istiyorsun nede kabullenmek'' şu kelamı açmanı.... not:yazı boyutu ve rengi değiştirmek bir şeyi ispatlamağa hasıl mı?
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Teşekkür Etme: 29 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 20604
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() niye kendimizi yerlerine koyacağız.zaten beraber yaşıyoruz.beraber yemek yiyorruz.karşılıklı çay içiyoruz.eniştemde kürt..teyzeoğluda bir kürt kızı ile evli.hısım akraba olmuşuz....birbirimize düşürmeye çalışanların oyununa oyuncu olmayalım..harbi kürtler elele olalım.kürtleşmeye çalışan ermenilerle değil.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 30 Thanked 24 Times in 8 Posts
Üye No: 8136
İtibar Gücü: 1481
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bu basit topikte bile birbirimize düşebiliyoruz ya.. ne mossadı ne cia yı suçlamayalım fitneyi var eden biziz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 15 Thanked 101 Times in 44 Posts
Üye No: 5124
İtibar Gücü: 1559
Rep Puanı : 5153
Rep Derecesi :
|
![]() Vatan sağolsun. Milletimiz Var olsun.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE! Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız. M. Kemal ATATÜRK Bu memleket tarihte Türk'tü, halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır. M. Kemal ATATÜRK Son düzenleyen: whitewolf; 12-27-2006, 11:52 AM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5720
İtibar Gücü: 1445
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Başka bir gözle bakalım
Bu çok uzun soluklu bi oyun aposu pkksı bu oyunda bi figüran 30 yıllık amerika ve avrupalı emperyalistlerin bir planı 20 yılını geride bıraktılar. 35 bin masum insanın kanıyla ceplerinden bi kuruş harcamadan pkk nın silahlarını pkkya uyuşturucu ticareti yaptırarak karşıladılar. İçimizdeki hain olan kürtleri ve türkleri kullanarak planlarını sürdürüyorlar. Gerçekten Anadolunun birliğinden yana olan kürtleri ve türkleri tenzih ederim.Aynı haritayı kürtlere ve ermenilere çiziyorlar. Sınırlar aynı Plan kürtleri kullanarak büyük ermeni devletini kurmak Türkiye İran Irak Suriye Azerbaycan ı kontrol eden israil tipi bir ermenistan. Bu plan bi başka ülkede uygulansa 5 ila 10 yılda başarıya ulaşırdı. Peki 20 yıldır neden bu plan başarıya ulaşmadı diye sorarsanız. Anadoluda yaşayan türkler ve kürtleri birbirine düşüremediler. İstanbulda İzmirde Ankarada Konyada Kastomunuda yaşayan yani tüm anadoluda yaşayan kürtler ve türkler birbirimize düştüğümüz anda iş biter yani bu işi halka indiremediler.Arkadaşlar ben kürdüm diyende ben türküm diyende lütfen bu oyunlara gelmeyelim. 50 yaşımdayım 30 yıldır yaşananları takip ediyorum. Memuriyetim dolayısıyla ülkemizin dogusundada batısındada bulundum. Çok araştırdım çok okudum olaylara tarafsız ve yansız bakınca böyle bi tablo ortaya çıkıyor. Ben türküm diyen ben kürdüm diyen olaylara bir amerikalı bir avrupalı gözüyle bakın benim gördüklerimi sizde göreceksiniz. Herkese sevgiler saygılar.
![]() |
![]() |
#19 | |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3953
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
ikincisi birbirimize düştüğümüz konusunda haklısın çoğu zaman tartışmayı dahi bilmiyoruz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 10959
Rep Puanı : -230
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
Güzel bir cevap, Güzel bir yorum olmus..... |
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Komplo Zihniyeti | GooD aNd EvıL | Felsefe-Psikoloji | 0 | 04-26-2009 12:44 PM |
07/09/07 - Bir Erdoğan zihniyeti, 5 bin teröriste eşdeğer | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2007 12:45 PM |
Pardösü zihniyeti / 27 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-27-2006 01:49 AM |
Roj TV'yi savunan DTP'li başkanların davası başlıyor / 25 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-25-2006 12:40 PM |
CHP zihniyeti pazarlamacı / 24 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-24-2006 11:01 AM |