| 

Uzun bi yol var önümde. Nereye  gideceğimi daha ben bile bilmiyorum. Sadece yürüyorum….Belki sen varsın.  Kalbimin sesini dinliyorum. Hep bana senin yaşadığını söylüyor. Oysa kaybettim  seni ben. Çok eski bir anı olarak kaldın bende. Geçmişe dönüp bakmak acıtıyor  insanın kalbini.

Sen benim için mazi oldun. Ancak gülümsüyorum seni  hatırladıkça. En güzel günlerimi seninle geçirmiştim. Yaşamın yaşamaya değer  olduğunu, hayattan nasıl sevk alınacağını senden öğrenmiştim.

Sevmiştim  seni be vefasız…
 Hem de beni sevmediğini bile bile… Tapmıştım sana. Asla  yaşayamam sensiz diyordum. Ama bak yaşanıyormuş. Çekilen acılar vurulan darbeler  olgunlaştırıyormuş insanı. Hep hata yaparak doğrular görülürmüş.

Şu  yaşımda senden neler öğrendim biliyor musun?
 Sevmeyi öğrendim ilk önce. Sonra  sevilmeyi tattım. Değer vermeyi sevdiğin insana. Üzerine titremeyi. Ama bunların  sonunda ihaneti gördüm. “hiç kimseye değerinden fazla değer vermemeyi” öğrendim.  Acıyı yaşadım. O sıcak yaz *******inde buz kesti vücudum. İhanetin soğukluğuyla  baş başa kaldım. Kandırılmayı öğrendim. Sen saf oldukça hep ömür boyu seni  kandıran birisi olacağı gerçeğini öğrendim.

Senden öğrendiğim en acı şey  ne oldu biliyor musun?
 Her seni seviyorum dediğine gözlerimin içi gülerdi.  Hayatı biraz daha severdim Daha sonraları öğrendim ki aslında sen beni hiç  sevmemişsin. Sadece vakit geçirmiş boş zamanında yanında olacak biri “beni”  seçmişsin. Beni yıkan bu oldu işte. Acı ama gerçek. Duygularıyla oynamak bir  insanın ne haz verirdi ki sana.

Şuan bir tek şey  biliyorum…
 Bundan sonra yolumda sen olmayacaksın. Ben hep ilerleyeceğim sen  geride hep sonda kalacaksın. Seni sevdiğim için utanıyorum kendimden dememi  bekliyorsun ama … hayır iyiki sevmişim seni. Evet evet doğru duydun… iyi ki  sevmişim seni…

Eğer olurda bu yazıyı okursan neden diye soracaksın  kendine. Neden “iyi ki sevmişsin beni?”
 Olurda birgün bir yerde  karşılaşırsak. O zaman gözlerime bak. Onlar sana cevabını  vereceklerdir…..
 |