www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-03-2006, 04:40 PM   #1
Serhatbeyy
Geçerken Uğradım

Serhatbeyy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 8149
İtibar Gücü: 1442
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : Serhatbeyy is on a distinguished road
Post 03.02.2006 Galatasaray Haberleri !!!

Gerets gönderme yaptı!

Gerets, Luciano'nun kupa maçında elle müdehalesiyle ilgili olarak, ''Hakem kararları konusunda fazla eleştiride bulunmuyorum. Ancak olanlara sadece şaşırıyorum'' yorumunu yaptı

Fortis Türkiye Kupası A Grubu 3. hafta maçından sonra bir basın toplantısı düzenleyen Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets,Fenerbahçe'nin hafta içinde Kayseri Erciyesspor ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası maçında Luciano'nun topa elle müdahale etmesi ve hakemin de yine pozisyonu görmemesi ile ilgili bir soru gelince, ''Hakem kararları konusunda fazla eleştiride bulunmuyorum. Rakiplerle ilgili, hakem kararlarıyla ilgili değerlendirmede de bulunmuyorum. Çünkü hiçbir şey değişmiyor. Ancak, olanlara sadece şaşırıyorum'' cevabını verdi.
Gerets maçla ilgili olarkta; Giresunspor'a karşı maçın son dakikasına kadar mücadele ettiklerini belirterek, "Bu tür maçlar, galip gelineceğinin düşünülmesi nedeniyle zorlu geçer. Bugünkü neticeden memnunuz. İlk yarı biraz zorlandık. Rakibimiz, alanları dar tutunca oyun kurmakta zorlandık. Arzuluyduk ve maçın son dakikasına kadar mücadele ettik. Tüm gollerde değişik oyuncuların sahne alması bizim açımızdan sevindirici'' diye konuştu.

Turkcell Süper Ligi'nde Konyaspor'a attığı son dakika golünün ardından Giresunspor karşısında da bir gol kaydeden futbolcu Aydın ile ilgili de Eric Gerets, "Aydın gibi futbolcular eninde sonunda başarıya ulaşır. Ama bunu yavaş yavaş sağlamak zorundayız. Maçtan sonra gazetelerde tam boy posterlerinin çıkmasını iyi olarak görmüyoruz. Gidişatı konusunda çok dikkatli olmalıyız'' dedi.
Eric Gerets, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında deplasmanda oynayacakları Malatyaspor karşılaşmasında cezası biten İliç'in kadroda olacağını, ancak oynayıp oynamayacağının belli olmadığını ifade etti. Gerets ayrıca, bademcik ameliyatı olan Heinz'ın ameliyattan yeni çıktığını, yoluna güç kazanarak devam etmesi gerektiğini de belirtti.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı