![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 159 Times in 54 Posts
Üye No: 7223
İtibar Gücü: 1530
Rep Puanı : 7992
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Dün gece 2.4 Milyon $ toplandı!
Star TV'de Serhat Ulueren'in sunduğu Son Nokta programına katılan Adnan Polat, Galatasaray'a yardım kampanyasını başlattı! Star TV'de Serhat Ulueren'in hazırlayıp sunduğu "Serhat Ulueren'le Son Nokta" programına katılan eski Galatasaray As Başkanı Adnan Polat, daha önce duyurduğu "Durumu iyi olan Galatasaraylılar 100 bin $ versin." projesine Galatasaraylı taraftarlardan 2.4 Milyon $ bağış yapıldı. Şov yaptığı ve reklam için bu şekilde davrandığı konusunda gelen eleştirleri reddeden Adnan Polat, "İşin şan, şöhret kısmında değilim, hiç bir programa şu ana kadar katılmadım, reklama ihtiyacım olsaydı çağırdığınızda katılırdım ama amacım bu yangını söndürmek." dedi. Projeyi de anlatan Adnan Polat, bağışta bulunan taraftarlara sembolik bir miktarda çerçeveletip duvarlarına asabilecek bir hisse senedi vereceklerini ve henüz kesinleşmemiş olmamasına rağmen Galatasaray Kulübü'nün bir balo düzenleyip bu bağışta bulunan taraftarlara şilt verebileceğini belirtirken rakip kulüp taraftarlarının bu yardıma katılmalarının nezaket açısından iyi olduğunu ama bunun sadece Galatasaraylı taraftarların bir kayanaşması olduğu için, kendilerini nazikçe reddedeceklerini söyledi. Galatasaraylı oyuncuların bu ekonomik şartlar altında büyük bir özveri gösterdiğini ve bu zor şartlarda mücadele etmelerinin Galatasaraylı işadamlarına örnek olması gerektiğini ve kendilerinin de bu oyuncuların yanında bulunup destek çıkmaları gerektiğini söyledi. Sorulan sorular üzerine kesinlikle Galatasaray Başkanlığı'na aday olmayacağını da söyleyen Polat'a canlı yayında birçok Galatasaray taraftarı destek çıktı. Galatasaray'a bağış yapan ilk iş kadını Ergun Gürsoy'un eşi Ayşe Gürsoy olurken, program boyunca yapılan "Adnan Polat, Galatasaray Başkanı olsun mu?" anketinden %97 evet cevabı çıktı. İşte Galatasaray'a 2.4 Milyon $'lık maddi destekte bulunan kişiler; Mesut Gümüştaş, Adnan Polat, Ünal Aysal, Selahettin Beyazıt, Cemal özgörkey, Oğuz Çarmıklı, Ayşe Gürsoy, Orhan Yüce, Engin Karaşin, Nevzat Kalkavan, Tevfik Özer, İsmini vermek istemeyen bir kişi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Polat: "G.Saray'ın 6 puanı silinebilir"
Galatasaray Kulübü'nün eski yönetim kurulu üyesi Adnan Polat, Galatasaray Kulübü'nün FIFA'ya 1.5 milyon dolar borcunun bulunduğunu ve bunun ödenmemesi halinde futbol takımının 6 puanının silinebileceğini söyledi. Star TV'de canlı yayımlanan "Son Nokta" programında açıklamalarda bulunan Polat, aldığı bilgilere göre kulübün 172 milyon dolar borcunun bulunduğunu dile getirerek, "Bu borcun buraya gelmesinde tek suçlu olarak başkan Özhan Canaydın görülmemesi lazım. Bu bir sürecin sonucudur. 1996-2006 arasındaki 10 yılda bu kulübün yönetiminde kararları veren kişiler bu borcun sorumlularıdır. Fatih Terim'in ikinci gelişinde de faydadan çok zararı oldu. Hatta burada kenara geçip izleyen bizler, camia olarak da sorumluluğumuz var" dedi. Adnan Polat, FIFA'ya olan borcun sonucunda verilecek cezanın 2 hafta içinde kesinlik kazanacağını düşündüğünü vurgulayarak, "FIFA, borcun ödenmediği takdirde küme düşme ve Avrupa kupalarından men cezası verebilir. Galatasaray'ın 6 puanı silinebilir. Bunu kulüpten ve Cenevre'den de doğrulattım" ifadesini kullandı. Polat, Galatasaray'ın mart ayında yapılacak olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa adaylığının söz konusu olmadığını, böyle bir niyetinin de bulunmadığını vurgularken, başkanlığa hazır olduğu takdirde bunu açıklayacağını söyledi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Kıran'ın reçetesi!
Galatasaray'ın küskün yöneticisi Turgay Kıran kulübü darboğazdan çıkaracak projesini tamamlamak üzere. Kıran, 'Galatasaray'ı artık uzman kadrolar yönetecek' diyerek kurumsal demokrasiye nasıl geçileceğini anlattı. Kıran, 'Projelerimiz kulübümüzü ayağa kaldıracak projelerdir. Kısa vadede çözüm paketimiz de hazır. Yabancı bankalar ile görüştük ve seçilmemiz halinde kredi de bulduk. Kulübü uzman kadrolar ama genel kurulumuzun onayını almış bir topluluk yönetecek. Ancak listemdeki isimleri açıklayamıyorum. Zira Özhan Canaydın hemen ismi deşifre olanları arıyor' dedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Aslan Afrika'da kral!
Dört büyükler arasındaki ezeli rekabet, Afrika Kupası'na sıçradı. Song, Saidou, Yattara, Appiah ve Ahmed Hassan ülkelerinin milli formasını giyerken Nations Cup'ta Türkiye'de oynadıkları takımları da temsil ediyorlar. BBC, Eurosport gibi uluslararası yayın yapan televizyonların yanı sıra yabancı gazeteler ve internet siteleri, bu futbolcularla ilgili haberlerinde 'Fenerbahçe'nin yıldızı Appiah' ya da 'Galatasaraylı Song' gibi sıfatlar kullanıyor. Bu da Afrika Kupası'nı bir anlamda Türkiye'nin dört büyük takımın birbirlerine üstünlük kurması için savaş meydanına çeviriyor. Kamerun, üç maçta üç galibiyet alırken, 7 gol attı ve sadece bir gol yedi. Song ve Saidou da bu başarıda önemli bir rol oynadı. Galatasaray'ın tecrübeli defans futbolcusu Song, 'en çok milli olan siyahi futbolcu' ve 'en çok Afrika Kupası'nda forma giyen oyuncu' unvanlarını da kazandı. Song ve Saidou zaferden zafere koşarken, Trabzonspor'un yaramaz çocuğu İbrahima Yattara ise Gine'nin maçlarında yedek bekledi. Fenerbahçeli Appiah'ın tüm çabalarına rağmen Gana, Nijerya yenilgisinin ardından sendeledi. Yine de 'Capito' Senegal maçının yıldızı seçilmeyi başardı.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Faturayı taraftara kesti!
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Lig TV’de katıldığı ‘2’ye 1’ isimli programda, bazı taraftarlarla buluştuğunu doğruladı. Tribün liderleriyle biraraya gelmesinin yanlış yorumlandığını söyleyen Cim Bom’un patronu, “Evet bir görüşme oldu. Ama bu çoğu kimsenin aktardığı gibi değil. Tribün liderlerine, küfürlerinden dolayı kulübe gelen toplam 325 bin dolarlık ceza faturasını gösterdim. Yoksa herhangi bir uzlaşma veya protestoları engelleme adına bir buluşma değildi” açıklamasını yaptı. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2006 yılının en komik ve acayip haberleri... | PrObLeM_BoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-01-2007 12:58 AM |
24/08/2006 basında GALATASARAY | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 8 | 08-29-2006 10:28 AM |
03.02.2006 Galatasaray Haberleri !!! | Serhatbeyy | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-27-2006 04:06 PM |
Abbas, haberleri yalanladı..09.03.2006 | KaRaYeL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2006 12:30 PM |
23.01.2006 Galatasaray Habereleri Buraya | MySteRio_Jr | Eskiler (Arşiv) | 14 | 01-23-2006 08:47 PM |