![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() * Houston...
> > * Evet apollo, ay yuruyusunuz bitti mi? > > * Bitti bitmesine de bu Ayi Ceemal tutturdu gelmisken Amerikan > bayragini sokelim, bizimkini koyalim diye, onu ararken kaybolduk, az > daha oksijenimiz bitiyordu. > > * Buldunuz mu bari? > > * Bulduk ama sokemedik, nasil dikmislerse gavurlar... > > * Cemal yarin ay araciyla uzerinden gecmeyi deniyecek... > > * Helal olsun aslanlar... Size guveniyoruz... > > --------------------------------- > > * Houston... > > * Apollo? > > * Ya bu Cemal Fener bayragi getirmis yaninda, aya onu da dikmek > istiyor, yere de topladigimiz taslardan "Efsane geri dondu" yazdi... > ben hayatta terk etmem burayi o bayrak buradayken... Bir cim bom > bayragi yollayin hemen... > > * Merak etme apollo, biliyordum ben o hosafin boyle bisiy > yapacagini... Acil oksijen depolarinin oldugu yere bakarsan goreceksin > ki oksijen tupleri orada yok... niye? > > Cunku kardesin oraya anli sanli dev bir GS bayragi koydu.. > > * Hehe..buyuksun houston... seni seviyorum... yenilsen de yensen de... > > * Apollo > > * Buyur houstoncigim > > * Venusten tas orneklerini aldiniz mi? > > * Aldik aldik, bi suru tasimiz oldu, simdi donmek uzre yola ciktik, > 24 saatte yorungeye gireriz... > > * Cok iyi bilim adina onemli seyler yaptiniz.. > > * Ya bisey sorcam houston... > > * Sor.. > > * Neden sadece tas toplattiniz bize, o kadar bocek, cicek vardi, > bi de o tek gozlu yaratiklardan da getirseydik? > > * Hastir, neden soylemediniz? > > * Neyi abi? > > ---------------------------------- > > * Houston > > * Nedir? > > * Abi ben cok ***IldIm burda, su donus tarihini one alalim diycektim. > > * Olur mu!, daha saturn e gidip ornek alcaksiniz. > > * Abi ben hep ornek almisimdir saturn u zaten, bi an once donelim > diyorum > > * Ya apollo, bak sinirimi bozma, kitlerim kumanda aletlerinizi > burdan, bi daha donmek nasip olmaz... > > * Ama abi yaa... > > * Sus ! > > ---------------------------------- > > * Houston bisey sorcam, biz niye topladik bu tasdi kumdu falan, ne > yapcaz ki bunlari ? > > * Bilimsel arastirmalar icin, evrenin sirlarini gizlerini ogrenmek > icin falan, biliyorsun bunlar bi cok konuda bizleri aydinlatabilir.. > > * Yani cok onemli seyler bunlar, yani...? > > * Evet apollo, hadi yorungeye girmek uzeresiniz, hazirlanin artik > bu arada sen niye soruyon bunlari ??? > > * Valla houston, ben bu ornekleri topladiktan sonra semih abiye > vermistim, gemiye koy diye, o da zannetmiski kapiya kadar goturecek, > ben ordan alip bagaja koycam, yani senin anlayacagin biz onlari ayda > unuttuk galiba... > > * Neeee? > > * Abi yorungeye giriyoz, sonra konusalim... > > ------------------------------------ > > * Houston? > > * Apollo.. > > * Houston bisiy diycem ama kapatmak yok.. > > * Go ahead appollo.. > > * Houston 10 aydir uzaydayim, burada bu kadar astronot, kozmonot > arkadasla irtibatim oldu, yeminle soyluyorum, sen hepsine bes > basarsin. seni neden yer ekibine vermisler anlamis degilim. > > * Sorma hocam, bir takim politik olaylara kurban gittik, cok buyuk > yanlislar yapildi bize... > > * Sen digerlerinden farklisin, halk adamisin sen. Seni seviyorum > houston... > > * Ben de seni apollo.. > > ----------------------------------------------------------------- > > * Houztjston???ıjjjkk.. > > * Ne diyorsun Apollo? (Parazit var galiba) > > * Paraziiiiiiğğt yok.. ziiğğğğkkk var.. eheheehehe > > * Ne diyon Apollo?! > > * İcelimmmmm güjelleeşelimm .. hick! > > * Sarhot lan bu! > > * Evet sarhojjjj. İmanımızı gevrettiniz orada alkollü araç > kullanmak yasak diye... hick! hadi bakalım, burada alkollü Apollo uzay > mekii kullanana ne ceza var? hick? > > * Apollo.lütfen. > > ---------------------------------------------------------------- > > * Houston. (Dıtdırı dıtdırı) > > * Evet Apollo.. Uzay fırtınası mı var (dıtdırı dıtdırı) bir > parazit sesi konuşmayı kesiyoor. > > * Ahmet lan kapa su cep telefonunu. (Dytdırı dtıdıı) > > * Allah belanızı versin emi. Nasıl konuşuyorsunuz lan oradan??? > > * Geçen sefer Cemil abiler buraya baz istasyonu monte etmisler.. > > * Yuh beeee.. Turkcell mi? Bi ariim , numarayı versene? > > ------------------------------------------------------ > > - Houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. > > - orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? > > - evet goruyorum! > > - o dugme sana girsin. ahahah > > ............................................ > > - apollo 31 napiyosunuz orda bu duman da ne? > > - mangal yakiyoruz guzel kardesim. hapla olmaz ki bu beslenme isi > beslememissiniz siz. > > - karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun. > > - $$. delikanli adama bi sey olmaz. > > .................................................. ................. > > - houston bir problemimiz war > > - o zaman hep beraber tekrar edin eşşedüenna ilahe.... > > .................................................. ................. > > - turkship 1a22bc23 motorlari kapattiniz bi sorun mu war? > > - yok be houston'cigim jupiter cekiyo zaten bosa aldim fazla yakmasin > alet > > .................................................. ................. > > - alo huston benzin bitti. n'apam? > > - na'aptin lan o kadar benzini ictinmi.. > > - yook bee, yorungeye inerken bi ufoyla yaristim.. ama varyaa sana > ne diyim ne hizdi bee... > > - deme > > .................................................. ................. > > - hustin problem var > > - nedir > > - mahmut abi ossurugunu yakmaya çalişsirken yerçekimsiz ortamda > alevtopuna döndü. > > - hay ben mahmutu fezaya yollayani... > > - sen de haklisin be abi... > > .................................................. ................. > > -hüstin marsta hayat yok abi 9 dedimi yatiyo herifler canimiz > ***IldI dönüyoruz biz... > > .................................................. ................. > > - hustin alien filminin sonunda ne oluyodu? benim aldigim vcdnin > ikincisi bozuk çikmisi ti da izleyemediydim. > > - nerden aklina geldi simdi? > > - kazim abinin kafaya bisi yapisti da çikaramiyoruz bi türlü o sebeple! > > - hass... > > .................................................. ................ > > - huston ilkyardim çantasi nerdeydi ya > > - yine ne *** yediniz lan? > > - ya geçenlerde uçakta tasa tuttugumuz uzaylilarla karsilastik da; > tanidi bizi ****ler kirdilar cemal abinin fanusu > > .................................................. ................. > > -aloo hüstin > > -dinlemedeyiz. devam et. tamam > > -abi salak ahmet mekiin anahtarini içerde unutup çikmis ay yürüyüsüne. > > -ee? > > -kaldik abi yani burda. cami kirdim ben telsize uzanabilmek için. > yani artik içeri girsek de demiyo olay. sonradan aklıma geldi cam > kirilinca sey olucaa. > > -(hüstin görevlisi ofisteki basin sözcüsüne) > > "geçen ay uzaya gönderilen iki astronotumuz elim bir kaza sonucu > yasamlarini yitirmislerdir". > aynen bu metni yayinliyosun. hadi gözüm. > > .................................................. ................. > > - houston? > > - dinlemedeyiz? > > - bendensin! > > - ee, yeter ama sabahtan beri! > > - ehehhe; tamam, tamam. ha unutmadan, bir sey söyliyecektim. > > - söyle? > > - say hello to yenge. > > .................................................. ................. > > - houston? > > - noldu apollo, apollo noooldu? > > - aya inemiyoruz? > > - neden modul mu bozuldu? > > -! yok, kultur bakanligi sit alani ilan etmis, bilet almamiz lazimmis... |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() eywallah kanka
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şahmaran " Süper Sexy Kareler " Kaçırmayın Pişman Olursunuz ! | akanda666 | Türk Ünlüler | 0 | 12-19-2009 02:22 AM |
Seray Sever 35 adet süper resim !!! "ÇoK SeXYY!!" | akanda666 | Türk Ünlüler | 0 | 11-15-2009 03:43 AM |
19:45 Roberto Carlos: "Süper Kupa Maçını Önemsiyoruz" | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-30-2007 08:12 PM |
Yargıtay Tasarısına "Süper Başkan" Eleştirisi / 23 ocak | [FX][SOLDIER] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-23-2007 02:42 PM |
Mercedes-Benz SLK 55 "AMG Ultimate Experience Asia" | Süper Tasarım | | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-05-2006 01:12 PM |