![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acıklı Kartopu
iniyoruz bir meçhule Everest'in zirvesinden kartopuyuz iz yapmış bize gece dümenimizde rotasız reis kucaklayacak Mariana biz de aynı yoldayız gömülmüş karanlığa umutlarımız ışıldayan düşlerimiz havasız fanusta kim durduracak bizi onu da bilmiyoruz... Altay Taşkın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acılar
Sevincim büyük Acılarım acıların kucağında Kollarında ben Süt veren annedir Paylaşırken acılarımı acılar İşte şimdi yaşamak da bir ölmek de Altay Taşkın |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acımasız Zaman
gece düşlerime randevu sabah ayaklarıma bağ zamanın binmişim sırtına kırbaçlıyorum acımasızca düş faytonu süslenmiş ümitlerim bekliyor kapıda bir adım atsam zaman okuyacak canıma |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Açım
açım açın halinden anlarım zil çalar karnım yarınım kararır ağrır başım hayat bir kuru tahta karanlık odada uyku üstteki rafta düşler siyah beyaz halimiz ortada... Altay Taşkın |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adım Kalmaz
Koca Veysel'in anısına günler geçer ömür biter ben giderim adım da kalmaz üç beş arkadaş üç gün söz eder dördüncü gün ağzını açmaz Veysel doğru söylemiş 'kara toprak' tek arkadaş... Altay Taşkın |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adımlarım
bulutlar benim gibi değil, yorulmak bilmiyorlar, onlara seslendim ama, beni yanlarına alamıyorlar, ırmaklara yalvardım, dediler bana boğulursun, tek çarem kaldı, adımlarım sağolsun. hızlı adımlarım nereye götürecek beni böyle, eriştiremeyecek dağların zirvesi, okyanusların dibine, ancak arayanlara, aradıklarıma sürükleyecek, isterim ki basacağım topraklar bana yeter demeyecek. karşılaşırsam yağmurla, o zaman alsın götürsün beni seller, susuzluğa dayanamam kesmesin yolumu çöller, yorulursa adımlarım, bırakırım kendimi fırtınalara, yapraklar gibi daha kolay varırım uzaklara. mola veremem, zamanım geçmesin doymadan, yine de ayrılamam karşılaştıklarımla tokalaşmadan, yeryüzü kağıt olsa dolduramam onu yazılarla, kuşlar haber getirirse coştururlar beni eski anılarla. rüzgarlar bastığım toprakların kokularını yayarlarsa, unutmuş olurum, hatırlarım kendilerini tanıtırlarsa, kalmışsa ayağımdaki tozlarla, selam gönderirim ben de onlara, tanımazlar ama, çıkarırlar düşününce kara kara. ömrümü hep adımlarken bitirmek isterim, yolcu değilim ben, yarım kalmasın gezim, bedenim ile erişemezsem bu mutluluğa, devam ettirsin ruhum, beni yarım kalan bu yolculuğa. Altay |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Afrika Çocukları
düğümleniyor boğazıma sevgi sözcükleri yalınayak boynu bükük umutsuz şefkat merhamet şemsiyesinden yoksun çocuklar gözümün önündeyken yaşıyor muyum yaşamak sadece yaşamaksa yalınca orada yeşermez mi umut tohumları bir el uzansa uzaya uzanan teknoloji ahtapotları kıramaz mı o paslı zincirleri yaşamaksa insanlarla niçin umutları paylaşmayalım dünya hepimize yeter artık anlaşılmalı umutsuzluk çocukların düş bayrağı olmalı çocuk çocuktur o dünya platformunda alkışlanmalı Altay Taşkın |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağaç
ben doğarım belki senden az yaşar belki çok yaşarım üstünde yattığım beşik... ağlarım oynadığım oyuncak... gülerim bindiğim tahterevalli... başlar aklım ermeğe elimde çanta okula başlarım okuduğum kitap kalem ve yazdığım defter... uzanırım gölgene yorgunluğum gider... ölümsüz yeşillik kuşlar kelebekler ceylanlar seni çok sever ben hergün elini öpsem hakkını ödeyemem damarlarlarından fışkırır kan canlısın hep canlı kal... Altay Taşkın |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağırlık
sırtıma yüklemişler boş küfeyi gelen doldurur sevincini giden doldurur kederini ağırlık bir iken on olur hedefe varmadan dermanım kesilir soluğum da yok olur Altay Taşkın |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağrı
Bulutludur başın karlarla kaplı Anadolu'ya bakar yaslı yaslı Zirvene erişmenin sevinciyle Nice dağcılar soğuğunu tattı Ne heybetli görünüşün var Titretir insanları bembeyaz kar Yerlisi yabancısı tanır seni Geçmişinde saklı efsaneler yatar Üstünden esen rüzgarın uğultularını Güneşle parlayan kar pırıltılarını Yansıtır Ağrı'ya tutam tutam Özlemle yaşar severler topraklarını Anadolu'nun beyazlar destanı Isınmış sana insanının kanı Senin için dikilecek bayraklar Bulutlar da sana doğanın armağanı Altay Taşkın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|