![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acı
Ne sevdiklerimin Beni sevmemesi, Ne terkedilişler, Ne biten dost muhabbetleri, Yalanlar kadar Acıtmazlar yüreğimi... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acı veriyor mu dost?
Sana da benim gibi İzlemek, Hüzne eş bir gün batımının, Tenha sahillere kış düşüşünü... İzlemek, Bir sonbahar mevsiminde, Kuşların göç uçuşunu... İzlemek, Yarınsız bir umudun, Sabah denizinde son batışını... Acı veriyor mu dost? Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acıtamaz
Acıtamaz yüreğimizi, Zehir gibi sözler, Nasırlaşmıştır çünkü kat kat... Öyle sevgi sözlerine Gülümsemelere Kanmayacak... ? ? /? ? /? ? ? ? Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Sen Yürek...
Ah sen yürek acını bilerek geçmişi silerek pervasız sözlere gülerek ve imkansız sevdalara bölünerek... Ah sen yürek kuyruklu yalanların peşine düşerek, yangınlarda, incecik dalların gölgesine sinerek... Ah sen yürek kanı taze ölüler gibi aklı kayıp deliler gibi yaşamı severek... Tükeneceksin... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışkanlık
Alışmışız Kendimizden başka yaşamaya, Maskeler taşımaya... Güller solsa da güzlerimizde, Dökülse de yapraklarımız Yine de ayaktayız... Ne zaman şahlansa duygularımız, Ne zaman bir şiir dinlesek İçimizi titreten, Düşüverir maskemiz yüzümüzden.. Lakin kendimiz olmaktan utanırız. Yutarız tüm acıları Ve ağlayamayız.... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Annem'e
her geçen gün biraz daha kaygılı bakıyorum hayata her geçen gün daha bir korkulu güvensiz telaşlı bir hal alıyor bakışlarım.... Gökyüzündeki bulutlar, yağmur dışında belki ölümü hatırlatıyor bana artık... sabahları erken kalkar oldum tıpkı senin gibi *******i uykularım korkunç kabuslarla bölünüyor... sanırım yaş ilerliyor.. sorumlulukların ağırlığı omuzlarıma çökmüş umarsız sabahlarımı özlüyorum. gençlikti işte diyor içimi çekiyorum.. her geçen gün aynaya her baktığımda biraz daha seni görüyorum.. Annem hiç anlamamışım seni her gün biraz daha anlıyorum.. Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aslında Çekilmez Bu Hayat...
Düşüncelerimin kara bulutları arasında Uçuşan ümit kuşları olmasa, Varlığının fikri olmasa tebessümlere sebep, Sevdanın tadı olmasa dudaklarımda, Sen olmasan, Aslında çekilmez bu hayat... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Ertelenmeye Gelmez
Aşk ertelenmeye gelmez vaktinde yaşamak gerek, usulunce, yüreğinin en derininde... Ölmekse gereken hiç çekinmeden atılmak gerek ölümlere... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Matematiği
İki paralel çizgiydik Hayat düzleminde Hiç kesişmeyen... Birliktelik çabalarımız Bilinmeyen sayısını arttırmak gibiydi Çok bilinmeyenli denklemlerin... Hayaller, imkansızlıklara bölününce, Elde kalan, Ümit hanesine yazılmış kocaman bir hiç idi.. Bir de çaresizlik eklenmişti, Tam sayılarına aşkın.. Çizgilerden biri, Yeni başlangıçlara giderken Diğeri Yönlenmişti sonuna hayatın. İki paralel çizgiydik Hayat düzleminde Kesişmesi İhtimal dahilinde olmayan... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avuntu
Şehir bir kez daha uykuya daldı, Umursamadan uykusuz *******in Susmayan çığlıklarını, İnsanlar bir kez daha ölüme yattı, Yok sayarak acıların Zehir yangınlarını... Yarın, Güneşin dokunuşu ile Ha gayret kalkacaklar yataklarından, Vurgun yemiş hayallerini yastıkta bırakarak, Yorgun bedenlerini yeniden taşıyacaklar güne... Yeniden ümitler yeşertecekler Bir parçacık toprak üstünde, Acımasız adımlarla ezileceğini bile bile... Yeniden sevecekler, Aldırmadan Sorgusuz yargısız bitişlerin Yürekte bıraktığı acıların izlerine... Aynı labirentte koşup duracak ruhları.. Bir ihtimallerin, Susturulamayan beklentilerin Uğruna... İflah olmayacaktır insanoğlu... Ah bu avuntular yok mu... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|