![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Hani Seni Bilmesem
Ne zamandır bekliyorum İstanbul'un bana ağlamasını, Bu kadar kayıtsız kalamazdı, dertleşmeliydi benimle. Nihayet feryadı ile uyandım gökyüzünün. Seni kusuyordu seni boşalıyordu içinden Rüzgar adını haykırıyordu! Duydum.... Yumma gözlerini geceden çok korkuyorum. Yaratılmış herşey sana teslimdi. Allah'ım one azgınlık one intikam Vapurları atıyordu üstünden deniz Ağaçlar boyun bükmüş huzurunda eğiliyordu Bütün yıldızları uçup gitmişti göğün Ay' ı gördüm kıpkırmızı. Kan ağlıyordu bulutlardan Gecenin çığlığını duydum Ölüyordu.... Gözlerin açılıyordu ara sıra Korkunç bir uğultu sonrası gece aydınlanıyordu bir kaç saniye. Hani seni bilmesem şimşek çaktı sanacağım.. Sonra ölüm sessizliği çöktü sırılsıklam İstanbul'a Aç dedim gözlerini korkuyorum. Birden resmin belirdi karşımda Gök renk değiştirdi 'Günaydın' dedi annem; uyandın..... Hani seni bilmesem gün doğdu sanacağım. Penceremdeki kuşun kanatları ıslak değil Göz pınarlarınmı kurudu ağlamıyorsun artık Hani seni bilmesem yağmur dindi sanacağım.....
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() paylaşım için saol kanka
|
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3264
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() hos eline sağlık
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4413
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() saol kanka
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seni hiç düşünmüyorum öyle,öyle hani erkek işte | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-21-2008 09:37 PM |
Hani gözlerime bakıp seni seviyorum dedin ya | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-12-2008 05:22 PM |
Özlüyorum seni;hani hep söylenildiği gibi deli gibi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-10-2008 12:34 PM |
Hani Seni Bilmesem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-31-2008 11:26 AM |
SuSMa! Hani AŞk İnsanıBULuRdu ?Susma hani yıllar aşka çare olurdu?.. | garizmatik | Eskiler (Arşiv) | 3 | 04-23-2007 09:44 PM |