![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne zamandır bekliyorum İstanbul'un bana ağlamasını,
Bu kadar kayıtsız kalamazdı, dertleşmeliydi benimle. Nihayet feryadı ile uyandım gökyüzünün. Seni kusuyordu seni boşalıyordu içinden Rüzgar adını haykırıyordu! Duydum.... Yumma gözlerini geceden çok korkuyorum. Yaratılmış herşey sana teslimdi. Allah'ım one azgınlık one intikam Vapurları atıyordu üstünden deniz Ağaçlar boyun bükmüş huzurunda eğiliyordu Bütün yıldızları uçup gitmişti göğün Ay' ı gördüm kıpkırmızı. Kan ağlıyordu bulutlardan Gecenin çığlığını duydum Ölüyordu.... Gözlerin açılıyordu ara sıra Korkunç bir uğultu sonrası gece aydınlanıyordu bir kaç saniye. Hani seni bilmesem şimşek çaktı sanacağım.. Sonra ölüm sessizliği çöktü sırılsıklam İstanbul'a Aç dedim gözlerini korkuyorum. Birden resmin belirdi karşımda Gök renk değiştirdi 'Günaydın' dedi annem; uyandın..... Hani seni bilmesem gün doğdu sanacağım. Penceremdeki kuşun kanatları ıslak değil Göz pınarlarınmı kurudu ağlamıyorsun artık Hani seni bilmesem yağmur dindi sanacağım.....
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|