![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2540
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Türk futbol kamuoyu ve Beşiktaş taraftarı onu Bobo ismiyle tanıdı. Siyah beyazlı formayı üzerine ilk giydiğinde henüz 20 yaşında ve ülkesinin sınırı dışına çıkmamış bir futbolcuydu. Brezilya'nın Corinthians Paulista takımında genç ve yıldız adayı olarak top koştururken bir anda kendini Beşiktaş'ın yeniden yapılandırılan kadrosunun içinde buldu.
Kiralık olarak geldiği ilk dönemde "ya tutarsa" düşüncesi ışığında şans bulan ve bunu iyi kullanan Bobo, attığı gollerle 2006 - 2007 sezonu öncesi 4 yıllık bir mukavele ile Beşiktaş'ın yeni forvet oyuncusu oldu. Sezon öncesi oynanan hazırlık maçlarında ve resmi karşılaşmalarda kafalarda soru işareti bıraksa da, Gaziantepspor karşılaşmasında attığı 2 gol ile kendisine yapılan eleştirilere bir anlamda set çekti. Deivson Rogerio Da Silva yani Bobo ile Beşiktaş'a transferi, geleceğe yönelik hedefleri, Brezilya milli takımı şansı ve bir gün kendisine de teklif edilmesi durumunda ay yıldızlı formayı giyip giymeyeceğinin yanıtlarını aldık. "BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLMA HİKAYEM, BANA BİRAZ TESADÜF, BİRAZ DA KOMİK GELİYOR" "Ben Beşiktaş'a 6 ay kiralık olarak geldiğimde liglerin bitmesine 3 ay bir süre kalmıştı. O dönemde maçlar kazandık, müzemize Türkiye kupasını koyduk. Sonra tekrar buraya geldim ve 4 senelik bir mukavele yaptım. Hem kendi adıma hemde Beşiktaş adına iyi bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Jean Tigana'nın da beni ısrarla istemisi gurur verici. Siyah beyazlı takıma transfer olma hikayem bana biraz tesadüf, biraz da komik geliyor. Çünkü benim şimdiye kadar ki futbol hayatımda transferlerim hep zamanından geç gerçekleşti. Bu seferde böyle oldu. Yeni gittiğim takımlara sonradan katılıyorum. Bu senede takım arkadaşlarımın 3 hafta gerisinden geliyorum. Ama en geç bir ay içerisinde yüzde yüz hazır olacağıma inanıyorum. Başarılı olmak için çalışacağım" "EVET GENÇ BİR KADROYUZ AMA İYİ OYUNCULARIN OLUŞTURDUĞU GENÇ BİR KADROYUZ" "Herkes bizim bu sezon genç bir kadro olduğumuzdan bahsediyor. Evet genç bir kadroyuz ama iyi oyuncuların oluşturduğu genç bir kadroyuz. Uzun bir lig maratonu bizi bekliyor. Ama ben başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Sezonun henüz başındayız. Uyum sorununu atlatıp tam bir ekip olursak oluşturulan bu genç kadronun büyük başarılar yakalayacağını herkes göstermiş oluruz". "Türkiye ve Brezilya arasında uzun bir yol var. İki ülke kilometre olarak birbiren çok uzak. Ama bana göre iki kültür arasında çok büyük farklar yok. Şuanda hava güzel, güneş devamlı parlıyor. Brezilya'daki gibi bir hava var. Kış aylarında havanın soğumasıyla biraz problem yaşıyorum. Bu problemler sadece hava değişikliği ile alakalı. Sonuç olarak Türkiye'de hiç bir sorunumun olmadığını söyleyebilirim. Benim için herşey yolunda gidiyor". "BU SEZON 20 - 25 GOL ATARIM" " Kendi evimizde oynadığımız ilk karşılaşmada 2 gol attım. Bu beni çok mutlu etti. Ama biraz sakin olmak lazım. Ben tabii ki atabileceğim kadar gol atmak istiyorum. Sayı olarak aklımdan geçen rakam 20 - 25 diyebilirim. Nobre ile aynı dili konuştuğumuz için birbirimizle daha iyi anlaşıyoruz. Gaziantepspor karşısına ilk kez beraber çıktık. Aramızdaki uyumun gollere dönüşmesi için daha çok beraber oynamalıyız. Sanırım 2 aylık bir sürenin ardından daha iyi bir seviyeye geleceğiz". "TÜRK MİLLİ TAKIMI FORMASI İLE SAHAYA ÇIKMAYI DÜŞÜNEBİLİRİM" "Ben daha 21 yaşındayım ve çok gencim. Kendime koyduğum hedeflerin en büyüğü tabi ki Brezilya milli takımı formasını giymek. Bekleyip göreceğiz. Hayatın bize neler getireceği belli olmaz". "Aurelio'nun yaptığı gibi Türk Milli takımı forması ile sahaya çıkmayı düşünebilirim. Ama bu değişken bir olay. İçinde bulunduğunuz şartlar ve yaşadıklarınız bu kararınızı etkileyebilir". "Ben ilk olarak 4 yıllığına Beşiktaş'a kitlenmiş durumdayım. Buruda kazanılacak bütün başarılara ulaşmak istiyorum. Benim gelecek adına vereceğim bütün karalarda bu 4 yılın büyük etkisi olacak. Bu süre zarfında göstereceğim performans bundan sonraki futbol yaşantımı belirleyecek. Ama şuanda geleceğim hakkında düşünmek istemiyorum. Sadece Beşiktaşla kazanacağım kupaları düşünmek istiyorum". "RİCARDİNHO'YU TANIYORUM. FENERBAHÇE'DE OYANAYAN ALEX İLE OYUN STİLİ OLARAK BENZERLİKLER TAŞIYORLAR. İKİSİDE AYNI KALİTEDE FUTBOLCULAR. BİR KARŞIMLAŞTIRMA YAPMAK DOĞRU OLMAZ" "Ricardinho'yu tanıyorum. Onu takip etme ve izleme şansı yakalamıştım. Çok iyi bir futbolcu, Corinthians'ta beraber oynamadık ama yetenekli bir oyuncu olduğunu biliyorum. Bize çok katkısı olacağına inanıyorum. Fenerbahçe'de oynayan Alex ile oyun stili olarak benzerlikler taşıyorlar. İkisi de aynı kalitede futbolcular. Bir karşılaştırma yapmak doğru olmaz". "Çok iyi bir teknik direktör. Bizi çok şeyler öğretti. Öğretmeye de devam ediyor. Çok faydalı çalışmalar yapıyoruz. Beraber şampiyonluklar yaşayacağımıza inanıyorum... (DHA)
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2449
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saolasın
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ricardinho: "Gitme Kleberson" | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-23-2006 12:01 PM |
Ricardinho: "Zamana ihtiyacımız var" | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-06-2006 05:32 PM |
ricardinho "kazanmalıyız" | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-26-2006 11:37 AM |
ricardinho:"çok çalışmalıyız" | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-04-2006 10:10 PM |
Sinan Vardar, "Ricardinho tam isabet" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-13-2006 11:07 AM |