![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2448
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ricardinho, bugün yapılan sabah antrenmanının ardından Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Brezilyalı yıldız, sözlerine Türkiye'de çok mutlu olduğunu dile getirerek başladı. "Herhalde bundan daha iyi olamazdı" diyerek Beşiktaş'taki yaşantısını net bir şekilde ortaya koyan Ricardinho, yeni kurulan bir takım olduklarını ve zaman ilerledikçe daha iyi olacaklarını söyledi. Brezilyalı futbolcu şöyle konuştu: "Öncelikle Türkiye'deki yaşantımdan çok mutluyum. Çok iyi insanların arasında, mutlu bir şekilde futbol hayatıma devam ediyorum. Taraftarlarımız ve kulübümüz bize her zaman en fazla desteği veriyor. Takımımız sürekli bir gelişme halinde. Biz yeni kurulan bir ekibiz. Belli bir seviyeye gelmemiz için de zamana ihtiyacımız var. Ancak, bence gerekli olan bu zamanın da önündeyiz. Ben her zaman takımım için yüzde yüz performansı vermeye çalışırım. Şu anda da hergün antrenmanlarıma çıkarak, oynadığım kulübe daha faydalı olabilmek için elimden geleni yapıyorum. Yedek kaldığım zamanlar oldu. Bu teknik direktörümüzün bir kararıdır. Düşüncesine saygı duyuyorum. Ama önemli olan takımın başarısıdır. Kimin oynayıp oynamadığı çok da önemli değil. Son haftalarda belli bir çıkışımız var. Tam olarak bunu skora yansıtamasak da, oyun olarak gelişim içindeyiz. Fenerbahçe ile önümüzde 8 puanlık bir gerçek var. Ancak yakaladığımız bu çıkışı ligin ikinci yarısına da taşıyıp lider olmak istiyoruz. Bir futbolcu olarak, her zaman herşeyin iyi gittiğini düşünmemek lazım. Zor durumlar için hazır bulunmak gerekiyor. Sonuç olarak, şampiyonluk yarışından kopmuş değiliz, UEFA Kupası'nda da grubumuzdan çıkmak istiyoruz. Zamanla herşey daha iyi olacak." Ricardinho, kendisinin lider özellikleri taşıdığını söyleyen Delgado ve kaptan İbrahim ile ilgili de, "İkisi de çok iyi futbolcu. Bu düşünceleri için teşekkür ederim. Ama liderlik kendiliğinden oluşan doğal bir durumdur. Ben sahaya çıktığım zaman takımım adına herşeyi yapmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı. Brezilyalı oyuncu, aynı takımda oynadığı vatandaşları Kleberson ve Nobre'nin performansları hakkında şunları söyledi: "Nobre çok iyi bir futbolcu. Şu an gol atamaması onun performansının düştüğünü göstermez. Golcü oyuncular belli bir dönem gol atamadıktan sonra bir patlama yaşarlar ve art arda skor üretmeye başlarlar. Nobre'nin de böyle bir patlamayla gollerine başlayacağına eminim. Kleberson'un ise, gazetelerde yazıldığı gibi kötü bir performans sergilediğine inanmıyorum. O sizin de bilmediğiniz, takımın oyun planı içerisinde üstlendiği rol ile ilgili olarak çok kritik bir görev yapıyor. Takımımız adına çok yararlı bir futbolcu." Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe'de oynayan ve yakın arkadaşı olan Alex De Souza ile arasında herhangi bir rekabet olmadığını vurgulayarak, "Gazeteciler bizim aramızda böyle birşey yaratmaya çalışıyorlar. Ama biz sadece işimizi yapıyoruz. Bana göre Alex sıradışı bir futbolcu. Milli takımda da birlikte forma giydik. Aramızda hiçbir sorun olmadan futbolumuzu oynamaya devam ediyoruz" diye konuştu. Ricardinho son olarak, Beşiktaş'a transfer olduğu dönem kendisine takılan, "Rico Paşa" lakabı ile ilgili olarak şunları söyledi: "Paşa kelimesinin anlamını biliyorum. Türk halkı için öneminin farkındayım. İnsanların bana böyle seslenmesi kendimi özel hissetmeme sebep oluyor."
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Skibbe: "Halil'e ihtiyacımız var.." | styla45 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 04-02-2010 02:02 AM |
"Beşiktaş maçı öncesi morale ihtiyacımız var" | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 04:08 PM |
Volkan: "Rüştü’ye ihtiyacımız var" | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-20-2006 11:16 PM |
"Amerikalıların zamana ihtiyacı var" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-13-2006 09:12 PM |
Bobo, "Ricardinho, Alex ayarında" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-15-2006 09:10 AM |