![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vahşetin nedeni 2. nikáh kararı
Ali AKSOYER / İSTANBUL ![]() İSTANBUL Bahçelievler’de işlenen çifte cinayetin ardından kaçtığı Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde gözaltına alınan Tuğba Veske, kendisini yakalayan polislere öldürdüğü kaynanasından nefret ettiğini söyledi. 7 ay önce eşiyle kayınvalidesi yüzünden ayrıldıklarını anlatan Tuğba Veske, şunları anlattı: Konuşmaya gitmiştim "Boşandıktan sonra çocuğumuz büyüyene kadar birlikte kalmaya karar vermiştik. Ayrılmamazın sebebi ise annesiydi. Bir hafta önce de bana tekrar evlenme teklif etti. Kabul ettim. Yeniden evleneceğimizi kayınvalideme söyleyince çıldırdı. Olay günü onunla konuşmaya gittiğimde bana hakaret edip üzerime saldırınca onu ittim. Yere düşünce elime geçirdiğim bıçakla karnından ve göğsünden bıçakladım." Gidecek yerim yoktu Polisteki ifadesinde 6 yaşındaki Yunus Emre’yi cinayeti gördüğü için öldürdüğünü söyleyen Tuğba Veske, "Çocuk ağlamaya başladı. Kendimi kaybetmiştim. Susmayınca boğazını kestim. Bir süre evde oturduktan sonra kasadaki paraları alıp dışarı çıktım. Gidecek bir yerim yoktu; bu nedenle otogara giderek bir otobüse binip babamın evine doğru yola çıktım" dedi. Tuğba Veske, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() yazık !!! kaynanalar anlayışlı olsa..
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yargıtay’a göre en popüler 45 boşanma nedeni 2 Eylül 2008 | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-02-2008 11:34 AM |
Nikah | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 08:46 AM |
Vahşetin adı “berdel” | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-19-2006 12:31 PM |
İbrahim Tatlıses'e takipsizlik kararı...28 Eylül 2006 Perşembe 15:28 | yasin44 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-28-2006 03:33 PM |
Depreme dayanıksız okula yıkım kararı / 25 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-25-2006 02:15 PM |