www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-21-2006, 01:50 AM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan Vahşetin nedeni 2. nikáh kararı / 21 eylül

Vahşetin nedeni 2. nikáh kararı

Ali AKSOYER / İSTANBUL

Gelin konuştu: Boşanmamıza neden olan kayınvalidem ikinci kez evleneceğimizi duyunca çıldırdı. Saldırınca öldürdüm, küçük oğlunun boğazını da cinayeti gördüğü için kestim.

İSTANBUL Bahçelievler’de işlenen çifte cinayetin ardından kaçtığı Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde gözaltına alınan Tuğba Veske, kendisini yakalayan polislere öldürdüğü kaynanasından nefret ettiğini söyledi. 7 ay önce eşiyle kayınvalidesi yüzünden ayrıldıklarını anlatan Tuğba Veske, şunları anlattı:

Konuşmaya gitmiştim

"Boşandıktan sonra çocuğumuz büyüyene kadar birlikte kalmaya karar vermiştik. Ayrılmamazın sebebi ise annesiydi. Bir hafta önce de bana tekrar evlenme teklif etti. Kabul ettim. Yeniden evleneceğimizi kayınvalideme söyleyince çıldırdı. Olay günü onunla konuşmaya gittiğimde bana hakaret edip üzerime saldırınca onu ittim. Yere düşünce elime geçirdiğim bıçakla karnından ve göğsünden bıçakladım."

Gidecek yerim yoktu

Polisteki ifadesinde 6 yaşındaki Yunus Emre’yi cinayeti gördüğü için öldürdüğünü söyleyen Tuğba Veske, "Çocuk ağlamaya başladı. Kendimi kaybetmiştim. Susmayınca boğazını kestim. Bir süre evde oturduktan sonra kasadaki paraları alıp dışarı çıktım. Gidecek bir yerim yoktu; bu nedenle otogara giderek bir otobüse binip babamın evine doğru yola çıktım" dedi. Tuğba Veske, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-21-2006, 01:56 AM   #2
GeCeLeR
Guest

Üye No:

yazık !!! kaynanalar anlayışlı olsa..
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı