![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Bir sabah sesim çıkmayacak Yaramaz yavrum öptüğünde yanağımdan Sarılamayacağım sevgiyle "Neden soğuk babacığım yanakların" derken cevap veremeyeceğim. Bir yarım kalmış gülümseyiş dudaklarımda Gözlerim uzaklarda... Öyle bakakalacağım. Ölümü bilmeden yavrum, "Oynamıyorsun benimle!" diyerek, kırılıp gidecek yanımdan. Bir mahzun hava, bir serin rüzğar üşütecek soğuk yanaklarımı "Yemek hazır" diye seslenirken hanım mutfaktan. Belki de "Yorgunsa uyandırmayın babanızı" diyecek usulca çıkarken odadan. Yarım kalacak herşey yarım, Öykülerim yarım, şiirlerim yarım. Bütün düşler tükendi, Yarını bekledim de hep, yarına çıkamadım. Son yazdığım şiir kayacak parmaklarımın ucundan uçuverecek açık camdan Bir kıymet bilmez, bir hoyrat elde yıpranacak Belki atılıverecek bir kenara, belki de okunacak sessizce, merak bile etmeden şairini tıpkı diğer şiirlerim gibi. Benden sonra da, “yarın yarın” diye gelmeyecek yarını bekleyecekler Benden sonra da hayaller kurulacak benden sonrada ölecek şairler Kimbilir belki de,iki satır yazan olur ardımdan, Belki de, bir-iki şiirim akla gelir iki damla gözyaşı süzülür kirpiklerin arasından... |
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 19 Times in 12 Posts
Üye No: 16682
İtibar Gücü: 1464
Rep Puanı : 2452
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() şiir alıntıdır..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() yüreğine sağlık
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kirli bir gecenin sabahında | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 01:06 PM |
Yalın ayak bir ömrün çırılçıplak şubatında | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 04:41 PM |
Serin sonbahar sabahında | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 01:06 PM |
Karlı bir Kastamonu sabahında yollardayız | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-14-2008 07:23 PM |
Sadece ben uyanmalıyım yaz *******ininin sabahında.. | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 06:02 PM |