![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 91 Times in 46 Posts
Üye No: 15227
İtibar Gücü: 1464
Rep Puanı : 5082
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >> > > Su, kendine sırdaş arıyordu.
>> > > Önce buluta verdi sırrını. >> > > Ağır geldi sır buluta. >> > > Sağanak sağanak döktü suyun tüm sırlarını. >> > > Sonra göle gitti su. >> > > Ona anlattı derdini. >> > > Bu arada bulut suyun sırrını yağmur yapıp, dolu yapıp, >> > > kar yapıp savurduğu için, zaman zaman taşıyordu >> > > göl ve suyun sırrı iyice açığa çıkıyordu. >> > > Sonra nehre verdi su sırrını. >> > > Nehir aldı suyun sırrını çekti gitti. >> > > Dereye verdi. >> > > Dere biraz daha yavaş olsada nehirden , >> > > o da götürdü suyun sırrını bir başka bilinmeze... >> > > Çağlayanlar, şelaleler, akarsular.. >> > > Hepsi kayboluyordu bir anda. >> > > Sonra bir gün su takip etti dereyi. >> > > Dereye okyanusa kavuşunca farketti su, >> > > bütün sırlarının akarsularla, çağlayanlarla, ırmaklarla... >> > > okyanusa taşındığını. >> > > Karar verdi su. >> > > Sırrını okyanusa verecekti. >> > > Öyle de yaptı zaten. >> > > Tüm sırlarını okyanusa verdi. >> > > Artık suyun sırrını okyanustan başkası bilmiyordu. >> > > Ne taştı okyanus, ne bir başkasına taşıdı suyun sırrını, ne de >> >kurudu.... >> > > Geçen karşılaştık suyla. >> > > Bir bardaktaydı. >> > > Suskundu. >> > > Çok uğraştım konuşturamadım. >> > > Ben tam giderken "Dur !'' dedi su. >> > > Durdum! >> > > "Okyanus yürekli dostlar bulmadan sakın konuşma! >> > > Taşıyamazlar, kaldıramazlar senin yükünü, canını yakarlar, >> >utandırırlar.'' dedi. >> >*********************************************** ** ********** ** >> > > Hep cevrenizde OKYANUS yürekli dostlarinizin olmasi dilegimle... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dostlara Vasiyet | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 01:48 PM |
Dostlara Türkü | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 01:48 PM |
Tüm Dostlara | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 08:42 AM |
Okyanus dalgaları | D@!?l<_@NG€L | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 11:18 AM |