![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 308
Teşekkür Etme: 9 Thanked 136 Times in 88 Posts
Üye No: 28171
İtibar Gücü: 1479
Rep Puanı : 6781
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() 400 gr. fener balığı filetosu 8 adet lazanya 2 adet domates 2 adet sivri biber 1 diş sarımsak 1 adet küçük boy soğan 3 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz, Karabiber 100 gr. kaşar peynir Galeta unu Yemeğin Tarifi Fener balığı filetosunu ve kabuğu soyulmuş domatesi küçük kuşbaşı doğrayın. ince doğranmış soğanı zeytinyağında hafif pembeleştirin, sarımsağı, ince kıyılmış biberi ve fener balığını ilave edip 3 dakika sote edin. Domates, tuz ve karabiber ekleyip 2 dakika daha pişirin. Lazanyayı haşlayıp, süzün. Lazanyaları üst üste gelmemesine dikkat ederek tek sıra halinde yağlanmış tepsiye dizin. Balıklı harcın yarısını yayın. Üzerine 1 kat daha lazanya yerleştirin. Bu işlemi er üste lazanya gelecek şekilde 1 kez daha tekrarlayın. Lazanyanın üzerine rendelenmiş kaşar peyniri döküp, galeta unu serpin. Fener balıklı lazanyayı 200 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Dilimledikten sonra sıcak olara servis yapın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Yaş: 41
Mesajlar: 1,021
Teşekkür Etme: 98 Thanked 4 Times in 2 Posts
Üye No: 9447
İtibar Gücü: 1623
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() lezzetli birşeye benziyor
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
AyvalıPilav (2) (5 Kişilik) | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 0 | 07-25-2009 01:12 PM |
AyvalıBulgurPilavı (6 Kişilik) | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 0 | 07-25-2009 01:11 PM |
Otoriter Kişilik | GooD aNd EvıL | Felsefe-Psikoloji | 0 | 04-26-2009 12:53 PM |
Balıklı Domates Dolması | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 12:26 AM |
İki kişilik | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-04-2008 10:28 PM |