![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne yaparsan yap uyanacaksın ruhunda kor ateş
odaları karışlayıp dolanacaksın doğarken güneş cehennemi yaşayacaksın bulamayacaksın bir eş unutmadım çekip gittiğin günü. Çoktandır aşk heyecanını unutmuşken sen arattın temeline aşk harcı katılmamış senin bir söze attın sakın sanma bir fidan dikmekle ormanlar yarattın unutmadım ümit fidanımı kırdığın günü. Kar üstüne yazıyorum mısralardaki hissimi desem ilah değil sen de kulsun kendi hatalarını bir görsen girdap olup beni her gün içine çeksen yok de etsen unutmadım başımı döndürüp elveda dediğin günü. Ruhumu aydınlatamaz şimşekler kalmadı ki heyecan ruhum bedensiz yaşamıyorum içimde yok ki bir can kayıkhanelerin duvarlarına yapışan oldum bir mercan unutmadım laflarının taş gibi geldiği günü. Truva atı gibiyim içimde yoz saldırgan insanlar var sunağında kurban olsam da asla olmam isyankar İçim bir çöl ne vaha nede göl var mevsim sonbahar unutmadım başka göle akmak için gittiğin günü. Ahhh be gitmeseydin değiştirecektin kader ağımı inim inim inletsen de yaşardım senle kalan çağımı beni öksüz bıraktın çözerken bütün ümitler bağımı unutmadım hayallerimi öldürdüğün günü.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|