![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12094
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() 400 gr Pirinç 100 gr margarin 200 gr Domates 1 çorba kaşığı Tuz 2 bardak Et suyu Yemeğin Tarifi Ön hazırlık olarak pirinci ayıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domatesi, kabuklarını soyup çekirdeklerini temizledikten sonra iri zar biçimi doğrayın ![]() Pirinci, üzerinden soğuk su geçirerek 3 kere yıkayın ![]() ![]() ![]() Et suyunu bir taşım kaynatıp, bir kenara alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan 80 gram yağı orta boy bir tencerede, orta ateşte eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşi iyice kısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|