www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-10-2006, 09:40 PM   #1
Alex20
Geçerken Uğradım

Alex20 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 3325
İtibar Gücü: 1449
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : Alex20 is on a distinguished road
Question Spor yatmadan kilo nasil verilir?

arkadaslar spor yapamadan nasil kilo verilir?cunku ben butun zamanlar cok yogunum ve bu zamanlarda asiri derece kilo almisim acaba ne tavsiye edersin?ornegin ne gibi diyet tavsiye edersiniz?ayrica benim iradem cok zayif bu sorunu nasil hal edebilirim?yardim ederseniz sevinriim.
Alex20 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-10-2006, 09:56 PM   #2
sonnnefes
ÇaKaL Üye

sonnnefes Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 285
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1975
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi : sonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond repute

kilo vermek = yediginin fazlasını yakman demektir...

buda spor yapmadan çok zor...sana sukadarını söleyebilirim...gidecegin yere araba yada dolmus yerine yürüyerek gitmeye çalıs ...çok faydası oluyo.....ben baya verdim bu yolla kilo....
sonnnefes çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-11-2006, 01:56 AM   #3
Naruto2
Yeni Üye

Naruto2 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 3418
İtibar Gücü: 1440
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : Naruto2 is on a distinguished road

bence bol bol su iç gunde en az 1-2 litre suyun da cok faydası warr..
Naruto2 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-11-2006, 02:13 AM   #4
valkyr
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 11890
İtibar Gücü: 1417
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : valkyr is on a distinguished road

bi diyetismene gitmende fayda var gerçi oda sporu illaki tavsiye edecektir am düzenli beslenmelisin yok diyetiysenede gidemem diyosan san bikaç tavsiye veriyim
fastfoddan ve coladan kızartmalardan yağlı şeyelr abur cuburdan kesinlikle uzak dur hatta meyve sularından
günde 6 öğün ye 3 ü ara öüğn olmak üzere açırıya kaçmadan 1 adet herhangi bi meyve ve ye ara öğünlerde
sebze et ekmek türü herşeyden tüket ama az olsun şu an yediğnin yarısı kadar mesela
başkada diceğim tatlıdan uzak dur yiceksende sütlü tatlı tercih et
bide yemek saatlerin düzenli olursa iyi olur son olarak kahvaltıyı mutlaka es geçmee
valkyr çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-11-2006, 05:39 PM   #5
Karizmatix
Forum Müdavimi

Karizmatix Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2211
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi : Karizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen Alex20
arkadaslar spor yapamadan nasil kilo verilir?cunku ben butun zamanlar cok yogunum ve bu zamanlarda asiri derece kilo almisim acaba ne tavsiye edersin?ornegin ne gibi diyet tavsiye edersiniz?ayrica benim iradem cok zayif bu sorunu nasil hal edebilirim?yardim ederseniz sevinriim.
Arkadaşım burada verecveğimiz bilgiler senin sağlığınla oynamakla bir olabilir bunun için sen direk olarak bir diyetisyene gitmelisin ama dikkat et bazı ilaçlar kilo vermeni çok hızlı yapar ve buda senin başka hastalıklara yakalanmana sebebiyet verir bundan dolayı sağlıklı bir şekilde kilo vermelisin akşam yemeklerini es geçersen bir hayli faydalı olur bunun nedeni ise akşam yediğin bütün malzemeler yağ olarak vücutta depolanmaktadır.
Old 04-11-2006, 11:58 PM   #6
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3041
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute

dostum sana tavsiyem günde 3 ögün yagsız yogurt ye yeni araştırmalar sonucu rejim yapanlara oranla yogur yiyenler %88 oranındaymış
artı kötü nefes kokusu içinde yogurt birebirmiş

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-13-2006, 06:04 PM   #7
berkaykucuk
Müstakbel Üye

berkaykucuk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 30
Üye No: 8136
İtibar Gücü: 1476
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi : berkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to behold

en sağlıklı spor yürümektir bence tembellik etme ve bol bol yürüyüş yap
berkaykucuk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı