![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() ÇAĞRIMSIN MUTLULUĞUM Her günüme Bir yudumluk seni istiyorum Bir yudum Doyumluk değil Tadımlık dır yudum. Seni, Deniz deniz içmek isterdim oysa Sonra, Yine doyumsuzluğunu hissederdim arzularımda Bir yudumluk seni istiyorum diyorsam Merhamet et beni anla. Bazen,Ses ol gel diyorum Bazen,Bir bakış Bir yudumluk diyorum ya.. Unutma.. Sarman zor Kalman imkansızsa durma Ama beni Tamamen de sensiz bırakma. Öyle alıştım ki sana mutluluğum Tutku de tiryakilik de sevda de Ne dersen de adına Bir yudumluk gel Gel de bana İster gündüzüme iste akşamıma Doyumluk değil Tadımlık bir tat ver bana Oysa ,deniz deniz içmek isterdim seni İmkan olsa.. Nevin Kurular |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tüm mutluluğum o an başladı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2008 07:50 PM |
Çarmıha Gerilmiş Mutluluğum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 09:29 AM |
Varlığındır Mutluluğum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 07:30 PM |
Çarmıha Gerilmiş Mutluluğum | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-29-2007 08:36 AM |