![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tüm mutluluğum o an başladı
O ana kadar ha yaşamışım ha yaşamamış Arzularıum dünyam genişledi Artık karanlıktan korkmamaya başladım Boş sokakları dolduran koskoca ikimiz vardık, koskoca ikimiz.. Senle müziğin birleştiğini gördüm ilk o an Loş batakhanelerde şerefine kırılan kadehler Beni eskilere götüren içkilerin ıslaklığı Sen, müzik, içki, hayal, anı, acı, sen yine Sen.. Yeter bunca hasret, yeter.. Ayrılık yetsin artık.. Hikayemize kocaman bir nokta koyalım Virgüller çok yordu ellerimi gönlümü Bilirsin değil mi seni Tanrı kadar çok sevdiğimi… Gözlerinin ıslaklığı mehtabın altında pırıl pırıl Titreyen ellerin sımsıcacık Gülen gözlerine rüzgarca kavuşmak Saçlarına , dudaklarına, kalbine Güvenlik korkusu içinde kendinden geçercesine Öpmek, sevmek… ******* bile gözyaşı döktü mutluluğumuza Hissettirmeden sinsice ama ferahlatıcı Deniz bir başka dalgalandı Kalbimizdeki fırtınalar yüzünden Deli çocuk Coştu, Deli çocuk ağladı Çok ama çok seviyordu güneş çiçeğini, Çok, çok, çok…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|