![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2073
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kaç gecedir birlikte yazdığımız hayallerimizi düşledim.
Kaç gecedir Kaç hayalle seviştim bu mehtap da. Kaç gemi bir birini gecti. Kaç geminin köpüklü suyunda boğdum bir hayalimizi Küfrettim her hayalde mavi suya düşmüş sülietine. Nefretimi katladım her zerremde. Her nefret ettiğimde baştan sevdim. Her sevdim dediğimde bir hayal gebe bıraktım doğan güne. Kaçtıkca yaklaşttım,yaklaştıkca sevdim seni. Sevdikce yandım,sevdikce yanıldım yalanlarına bulandım. Sordum kendime cevabı bile bile... Sevmek sevilmek varken YALANA MUHTACLIK NİYE ? Şimdilerde duygu işgalinde has evim ( kalbim ) Her bir hatırada,bir yalanınla yaralanıyorum. Yaşadığımız günler damlıyor yaralarımdan. Her zerrem haykırıyor özlemini bu bedenden. Ne yapsam ? Ne yapsamda silsem aklımdan bir an. Vaz gecsem binlerce gözde gözlerini aramaktan. Vaz geçsem her gece,bir damla göz yaşımda kendimi boğmaktan. Bu işin sonu nasıl biter hiiiç bilmem. Geçmeyen tek şey ise zaman. Hayat güzel biliyorum,Fakaat SENSİZ HAYAT YALANLARIN KADAR YALAN |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() eline sağlık erdemcim güzeldi...
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1953
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
|
![]() eline sağlık
![]() |
#4 |
Guest
Üye No:
![]() Emeğine sağlık erdem güzel şiir
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sensiz Hayat | ReasoN.^* | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 06-09-2010 07:37 PM |
Hayat ne kadar zor ne kadar tuhaf | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2008 08:00 PM |
sensiz hayat her ne kadar boş olsa da | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2008 07:19 PM |
Sensiz yaşamak o kadar zordurki | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 06:19 PM |
Hayat Kadar Yalan ÖlÜm Kadar GerÇektİk | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-14-2007 04:18 PM |