![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 43 Times in 31 Posts
Üye No: 3734
İtibar Gücü: 1471
Rep Puanı : 2167
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bu evde bazen öyle komik dialoglar oluoki..
![]() İŞTE BAZILARI: Murat Taşdemir: Çayı koyarken fazla yaklaşma çaydanlığa, göbek önde ya senin. Banu Alkan: Sen benim göbeğime kurban ol. M.T: Yaklaşma çaydanlığa yakarsın göbeği (gülüyor). B.A.: Sen kendi göbeğine bak. M.T.: İğrenç bir göbeğin var durma öyle. B.A.: Ben seni canım yavrum diye seviyorum yoksa sonsuza kadar küsüm seninle. M.T.: Sen var ya hayatta kilo veremezsin, baksana ananası bile iştahla yiyorsun. B.A.: Ama etimin sıkılığını sağlamak için her gün balık yiyeceğiz. B.A: Seni rüyamda gördüm. M.T: Zaten anca rüyanda görürsün. B.A.: Senin için ne yapabilirim. M.T.: Susarak başlayabilirsin. B.A.: Sustum bak. B.A.: Ben "Lady" okulunda okudum. M.T: O okulları bitirdin ama Fransızcan yok. B.A.: Zaten İngilizce eğitimi aldım. M.T.: Sen İngilizce bilmezsin. Salak mısın? B.A.: Et de duyalım. M.T.: Ölçüyü de veririm. B.A.: Ben 90-60-90'ım. M.T.: Başlarına bir de koyarsan iyi olur. [Bunu Bugün izledim altıma zçtım ] B.A.: Yeter artık!!! Aşk istiyorum Aaaşkkkkk!!! M.T.: (Sağl elini yumruk yapıp azına götürüyo..) PpppzzIırttt.. Al sana Aşkk!
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3246
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eywallah paylasim icin sağol.... 1 sabah erken kalkmıstım askerden geldikten sonra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Banu ALKAN üstsüz yakalandı | вö¢üк | Adult eski arşiv | 6 | 10-24-2008 01:49 PM |
Banu Alkan Havuzda ve Üstsüz | adultcu | Adult eski arşiv | 0 | 09-08-2008 03:35 AM |
Banu Alkan | OrDeRPrOs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-11-2007 11:17 PM |
Murat Taşdemir & Banu alkan Diyalogları :) | Angel of death | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-19-2006 10:41 AM |