www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-15-2007, 06:25 PM   #1
sarge
Geçerken Uğradım

sarge Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 4
Üye No: 43598
İtibar Gücü: 1369
Rep Puanı : 4060
Rep Derecesi : sarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond repute
Arrow 15.07.07 Gs Haberleri

Old 07-15-2007, 06:26 PM   #2
sarge
Geçerken Uğradım

Rep Derecesi : sarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond repute

Lincoln'e bebek şefkati
Galatasaray’da herkes yeni ’10 numara’ Cassio Lincoln’ün sahaya inmesini bekliyor. Sambacı’nın hazırlık kampında yapılan maçlarda forma giymemesi kendisini bir an önce izlemek isteyen sarı kırmızılı taraftarları çileden çıkarıyor. Buna karşılık ünlü futbolcuyu sahaya sürme konusunda acele etmeyen teknik heyet ise, İstanbul’daki çalışmalar sırasında dizinden sakatlık geçiren oyuncunun tam olarak iyileşmesini istiyor. Bu nedenle de Lincoln, deyim yerindeyse kampta el üstünde tutuluyor.

Tecrübeli futbolcunun, teknik direktör Karl-Heinz Feldkamp’ın talimatı gereği sarı kırmızılı takımın bugünkü Köln maçında da forma giymeyeceği öğrenildi. Hatta Kalli, sağlık kurulundan ünlü oyuncuya özel çalışma programı uygulanmasını da istedi.

Bomba gibi dönecek

Bundan dolayı Brezilyalı futbolcuya her idmandan sonra takım arkadaşlarından ayrı olarak koruyucu kuvvet çalışmaları yaptırılııyor. Herkesin cevabını merak ettiği "Lincoln idmanlarda harikalar yaratıyor, ancak niye sahada yok?" sorusunu yönelttiğimiz Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Kendisi sürekli olarak tedavi görüyor. Başka bir şüpheye kapılmayın. Lincoln yüzde 100 hazır olmadan sahaya çıkmayacak. Bu kararı Kalli verdi ve biz de aynı fikirdeyiz. Her idmandan sonra özel olarak testlere tabii tutuluyor. Hazırlık maçında kendisini sahaya sürüp sonra pişmanlık yaşamak istemiyoruz" açıklamasını yaptı.

Kulüp Doktoru Murat Çevik ise, "Dizindeki sorun artık geçti. Ancak hazırlık maçlarında sakatlık riskine karşı oynatılmıyor. Lincoln ekstra birçok çalışmaya katılıyor. Sahaya çıktığında çok güçlü olacak" dedi.
Old 07-15-2007, 06:26 PM   #3
sarge
Geçerken Uğradım

Kalli: "Lincoln'ü beklemeyin"
Galatasaray'ın teknik patronu Karl Heinz Feldkamp, herkesin merakla beklediği, "Lincoln hangi maçta sahaya çıkacak?" sorusuna yanıt verdi. Kalli, Cassio Lincoln'ü, İsviçre'deki turnuvanın ardından Almanya'da oynanacak hazırlık maçlarında da oynatmayacağını söyledi, sambacının İstanbul'da seyirciyle buluşacağını açıkladı.

Feldkamp, 'Lincoln'ü bütün seyirciler Almanya'da değil, İstanbul'da bekliyor. Lincoln, Türkiye'de oynamak için mukavele imzaladı. Onu belki İstanbulspor'a karşı Türkiye'de oynatabilirim. Ben onu Türkiye'de güzel bir ortamda Türkiye'deki seyircilerin önünde oynatmak istiyorum. Onun seyircili bir maçta oynaması için, seyircisiz düşündüğümüz hazırlık maçlarından birini değiştirerek seyircili yapabiliriz" dedi.
Old 07-15-2007, 06:26 PM   #4
sarge
Geçerken Uğradım

Baptista'nın alternatifi Morıentes!
Galatasaray, Baptista transferinin gerçekleşmemesi durumunda rotayı Valencia'dan Fernando Morientes'e çevirecek. Sarı-kırmızılı kulübün yöneticilerinin ön görüşme yaptığı İspanyol kulübünün yöneticileri 31 yaşındaki oyuncuya iyi teklif yapılması durumunda satabileceklerini belirttiler.

Geçen sezon sık sık sakatlanan golcüyü satma kararı alan Valencia'nın diğer teklifleri de beklediği için Galatasaray'dan süre istediği bildiriliyor. Daha önce Real Madrid, Monaco ve Liverpool takımlarında da forma giyen Morientes için Valencia'nın istediği bonservis bedelinin yaklaşık 4-5 milyon euro olduğu ifade edildi. Geçen sezon 24 maçta forma giyip 12 gol atan Morientes, kasığındaki sakatlık nedeniyle son lig karşılaşmalarında görev yapamamıştı.
Old 07-15-2007, 06:27 PM   #5
sarge
Geçerken Uğradım

Baptista için geri sayım!
G.Saray, yeni sezon için bir büyük transfer bombası daha patlatmak için geri sayıma başladı. Sarı-kırmızılı yönetim, Real Madrid’in yıldız golcüsü Julio Baptista’yı renklerine katmak için adeta İspanya’ya kamp kurdu.

Yönetici Haldun Üstünel ve G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’den sonra dün de başkan yardımcısı Adnan Polat da transfer görüşmelerine katılmak için İspanya’ya gitti. Vatan Gazetesi'nin 15 Temmuz Pazar günkü sayısında yer alan haberde; Transferde Ülker’in sponsorluğu üstleneceği ve Baptista ile yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Artık top Real Madrid yönetiminde.

Sarı-kırmızılı yönetim, Julio Baptista için Ünlü İspanyol takımı Real Madrid’e 9 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Ancak eflatun-beyazlılar kapıyı 12 milyon Euro’dan açtı. G.Saray, bu ücreti aşağıya indirebilmek için İspanya’da büyük bir taktik savaş uyguluyor. Real Madrid’in yeni teknik direktörü Schuster’in, geçen sezon Arsenal’de kiralık olarak forma giyen Baptista’yı istemediğini açıklaması, sarı-kırmızılıların bu oyuncu için umutlarını artırdı

'ARTIK BU İŞ BİTTİ'

Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin’den sonra dün sabah saatlerinde de Adnan Polat İspanya’ya uçarken, camiada “Polat da gittiyse, bu transfer sonuçlanmak üzeredir. En kısa süre içinde Baptista’nın transferine son noktayı koyarak, G.Saray’a kazandıracaktır. Biz artık bu işe ’bitmiş’ gözüyle bakıyoruz. Hem Baptista’yı alacağız, hem de F.Bahçe’ye çalım atmış olacağız” diye konuşuluyor.
Old 07-15-2007, 06:27 PM   #6
sarge
Geçerken Uğradım

"G.Saray Schalke'ye benzemez"
G.Saray'ın unutulmaz Romen futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi iddialı konuşup “Türkiye’ye başka bir Hagi gelmez” dedi. Steaua Bükreş’in başında Hollanda’nın Mierlo bölgesinde kampta bulunan'efsane’ oyuncu, Vatan Gazetesi'nin sorularını'dobra dobra’ yanıtladı. Hagi şunları söyledi: “Sarı-kırmızılıların son transferi Lincoln, Schalke’de başarılı olmuş bir isim. İyi bir oyun kurucu ve pasör. Umarım başarılı olur.

Ama G.Saray’da işler çok daha zordur. Schalke’de oynamak, G.Saray’da oynamaya benzemez. Çünkü Cimbom’un hedefi çok daha yukarılarda. Gerçek 10 numara ise benim. Türkiye’ye benim gibi bir Hagi bir daha gelmez

'BİR TEK EMRE VAR’

Türkiye'de kendime benzettiğim bir tek oyuncu var. O da Emre Belözoğlu. Onu ben yetiştirdim. Ama o da çok istekli ve çalışkandı. Bir şeyler öğrenmek için her fırsatı kullandı. Nuri Şahin’i de beğeniyorum, o da yetenekli biri. Ama zamanı var. Arda’yı da iyi tanırım. Antrenörken beraber çalıştık. Potansiyeli yüksek bir oyuncu. Sıkı çalışırsa, büyük bir yıldız olabilir. Fakat iyi bir 10 numara olmak için sol ayağını daha çok çalıştırmalı. Ona en büyük tavsiyem bu

'TEZ KONUSU OLUR’

Hocalık yaptığım dönemde bir gözüm hep altyapıdaydı. Oradan 9 futbolcu (Özgürcan, Arda, Mehmet Güven, Mülayim, Uğur, Anıl, Ferhat, Aydın ve Zafer) hâlâ G.Saray’da oynuyor. Onlarla bu kadar ilgilenmemin nedeni, transfere ayıracak paramızın olmamasıydı.

Bu nedenle de kendi yıldızlarımızı kendimiz yetiştirdik. Bu gençlerle Göteborg’u 4-0 yendim. İnanıyorum ki Feldkamp da gençlerle yakından ilgilenecektir. Altyapıya çok önem vermek gerekir. G.Saray’ın bu konuda hiç problemi yok. Bu Avrupa’da tez konusu bile olabilir. Bunda Fatih Terim, Ali Yavaş ve benim büyük katkımız var. Ajax nasıl bir örnekse, G.Saray da olabilir

'HAKSIZLIK YAPILIYOR’

Hakan ile ilgili yapılan yorumları da doğru bulmuyorum. Kariyeri ve yaptıkları belli. Hocası olsam, hiç düşünmeden oynatırım. Umarım hayatını G.Saray’a adamış olan Hakan, futbolu G.Saray’da bırakır. Yeni hoca Feldkamp’a da başarı diliyorum. Onun da yaşıyla ilgili bazı polemikler var. Ama Kalli çok tecrübeli bir hocadır. Birçok büyük başarıya imza atacağına inanıyorum. Ancak bunlar için ona biraz zaman tanınması gerekiyor. Eğer sabredilirse, G.Saray’ı istenen düzeye getirecektir

'BİR GÜN DÖNECEĞİM’

Futbolu erken bıraktığımı düşünmüyorum. Tam zamanıydı. Ama Türkiye ve G.Saray’ı çok özlüyorum. Hoca olarak G.Saray’dan ayrılırken, 6. sırada aldığım takımı, 2. olarak bıraktım.

Kendi oyuncularımı kendim yetiştirdim. Yine de başarısız sayıldım. Ama benim vicdanım rahat. Çünkü başarılıydım. Ama bir kırgınlığım yok. Türkiye’de çok güzel günlerim geçti. Bir gün bir şekilde oraya döneceğimi biliyorum. Ama hangi vasıfla ya da ne amaçla olur, onu bilemiyorum. Futbol adına yapılabilecek her şeyi eksiksiz yaptım. UEFA Kupası’nı alalı 7 yıl oldu. Ama Türkiye’de hâlâ ulaşabilecek bir başka takım çıkmadı.”

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı