www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-09-2007, 10:19 AM   #1
Seager
Forum Müdavimi

Seager Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 11
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1853
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi : Seager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond repute
Varsayılan 08/09/07 - Pekkan'ı giydirmek benim için başarı

Ajda Pekkan'ın giydiği kostümlerin hepsi pırıltılı ve gözalıcıydı.

Süperstar Ajda Pekkan, önceki gün Açıkhava'da verdiği 'Ajda Disco'da' başlıklı konserinde giydiği kostümlerle göz doldurdu. DJ'ler ve dansçılarla sahneye çıkan Pekkan'ın konseptine uygun hazırlanan birbirinden iddialı dört kostüme imza atan ünlü manken Ece Sükan, tasarımlarının beğenilmesinden son derece memnun.

Kostümleri beğendi
Süperstar için seçtiği kostümlerle herkesin övgüsünü kazanan Ece Sükan, "Moda geçmişten bu yana içimde vardı, modelliğe başlamadan önce de moda ile uğraşıyordum" dedi. Ajda Pekkan'ı giydirmenin kendisi için büyük bir başarı olduğunu da belirten Sükan şöyle konuştu: "Ajda normalde her şeyi giymeyen bir insandır. Fakat bana güvendiği için hazırlamış olduğum kostümlerin hepsini giydi."

K.İ.T.S.

CAKAL.NET

Seager çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı