![]() |
|
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Beşiktaş Cola Turka basketbol takımı yarın başlayacak olan 2006 - 2007 sezonunu öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Akatlar Spor Kompleksi'nde günde üç antrenman yapan siyah beyazlılar Tadım Türkiye Kupası ve geçirdikleri hazırlık döneminin çok faydalı olduğunu dile getirdiler. Antrenör Murat Didin bu sezona fırtına gibi başlayamayabileceklerini, ançak haftalar ilerledikçe lige ağırlıklarını koyacaklarına inandığını söyledi. "Geçen sezonu devamlı ligin zirvesinde götürdük. Türk basketboluna renk kattığımıza inanıyorum. Akatlar gibi bir spor salonunda seyircimizin desteğiyle unutulmaz günler yaşadık. Artık yeni sezon başlıyor. Geçen sezonki yabancı oyuncularımızı değiştirdik. Genç bir kadromuz var. Hazırlık maçlarını da zor takımlarla oynayarak, tecrübemizi arttırmaya çalıştık. Beşiktaş bu sezona fırtına gibi başlayamayabilir ama mücadelemizden ve kazanma hırsımızdan hiç birşey kaybetmeden oyunumuzu oynayacağız. Esas hedefimiz Play- Off'lar kalabilmek. Ama bunun yanında ULEP Kupasında da tur atlamak istiyoruz. Şampiyon adayları içine Beşiktaş'ı da yazdıracağımıza inanıyorum. Fenerbahçe Ülker oluşumu bana göre iki iyi takımın meydana getirdiği daha iyi bir takım olarak karşımıza çıkacak. Türkiye kupasında da gördük, çok geniş bir kadroları var. Kağıt üstünde onlar ve Efes Pilsen bir adım önde gözüküyor, ama biz o farkı haftalar ilerledikçe kapatacağımıza inanıyorum. Play - Off'lar geldiği zamanda aynı seviyedeki takımlar olarak şampiyonluk mücadelesi vereceğimize inanıyorum" Takım kaptanı Barış Özcan, ekip olarak mücadelelerini her maç sahaya yansıtmaları durumunda başarının geleceğine inandığını söyledi. " Hazırlıklarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Fikstür açısında sezona zor maçlarla başlayacağız. Yeni bir kadroyuz ama uyum içinde lige başlıyoruz. Sahaya mücadelemizi koyduktan sonra yenemeyeceğimiz takım yok" Geçen sezonun ardından Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olarn Barış Güney, çocukluğunda tuttuğu takıma geldiğini ve siyah beyazlı camia içinde yer almaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. " Beşiktaş'ta olduğum için çok mutluyum. Çocukluğum da tuttuğum takımına geldim. Her şey çok güzel gidiyor. Ama daha iyi duruma gelmemiz lazım. Beşiktaş her zaman en üst seviyeye ulaşmak için mücadele eden bir kulüptür. Biz de bunu gerçekleştirmek için buradayız. İlk üç içinde olacağımıza inanıyorum. Bence bu sene Beşiktaş'ın önündeki 5 yılını oluşturacak bir takım kuruldu. Bu durumu da avantaja çevirerek hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız" |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
'Başarı için siviller korunmalı' | GooD aNd EvıL | Dünyadan Haberler | 0 | 05-07-2009 03:47 PM |
Ön savunma için DTP’ye 1 ay ek süre | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-13-2008 02:38 PM |
DTP savunma için ek süre istedi | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-08-2008 01:25 PM |
murat didin:taraftar için kazanacağız | carsi1903 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-22-2006 10:32 PM |
Sendika hükümete 10 gün süre verdi | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-07-2006 06:59 PM |