![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sezen söyledi,
Ama ‘Ben’ sende tutuklu kaldım… Gönüllü girdim o sihirli hücreme, Sevdanla mühürleyip kapılarımı gayya kuyusuna attım anahtarını.. Seyrettim döne ışıldaya düşüşünü : Çarenin kurtuluşun kaçışın ve bilcümle aklı selimin dipsizliğe… Zamansız mekansız dursuz-duraksız bu düşüşte Yırtıp atılan ağları, yıkarak bentleri Yakıp da köprüleri değdiği anda sağduyu kalebendinin bam teline; Belirdi sihri keramet: Tarifsiz mükemmel bir ışık,müzik, dans şöleni birleşip biteviye köpürerek azgınlaşan kalp çarpıntısı seliyle, Aktı damarlarıma, sardı her hücremi aşk kanseriyle.. Artık ben deli sen deli, biz: Zırdeli… Çıktık sonuna kadar açılan kapılardan, Katıldık ateşböceklerinin büyülü ışıklarıyla yaptıkları valse.. Boğazın lacivert yakamozlarıyla sarhoş olup Süründük en ışıklı yıldızların şavkını, Ciğerlerimize inat haykırdık galata semalarına aşk şarkılarını… Şimdi, değdimi bari?.. diyen sağduyu kalebentlerinin Vuramıyorum yüzlerine fukaralıklarını,acıyarak gülümsüyorum. “Bütün suç Sezenindi”… de diyemiyorum.. Sadece gönlümden kopup gelen duayı terennüm ediyorum: “Tanrım sana binlerce şükür,aşkım sana sonsuz teşekkür.. Yüzlerce kez de gelsem dünyaya,yine düşür beni bu aşka…” Anımsamak ilkgün gibi içimi titretiyor sıcacık yapıyor: İşte böyle sevdiceğim,ruheşim benim Seni böyle sevdim seviyorum seveceğim …
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|