www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-06-2006, 01:04 AM   #1
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3246
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute
Varsayılan Büyük Gerginliklere Neden Olan Olay Karikatür...

Arkadaslar İşte Bu O Malum Olay Karikatür Ancak Sansürlenmiş Hali Bunu Bulabildim...

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
dragmon (02-08-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 02-06-2006, 04:41 PM   #2
watican_666
ÇaKaL Üye

watican_666 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2141
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi : watican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond repute

kanki ya böle bi konuyu açtıgın için sağolll bu konuyu tartışmak gerekkk
Old 02-06-2006, 04:55 PM   #3
Serhatbeyy
Geçerken Uğradım

Serhatbeyy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 8149
İtibar Gücü: 1424
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : Serhatbeyy is on a distinguished road

Şerefsiz Köpekler Allah Bin Belalarını Versinler.
Old 02-06-2006, 08:09 PM   #4
albani
Geçerken Uğradım

Üye No: 3001
İtibar Gücü: 1437
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi : albani has a spectacular aura aboutalbani has a spectacular aura aboutalbani has a spectacular aura about

Bakınız beyler,Avrupada,daha doğrusu artık bunların hepsi ortak oldular ve dolayısıyla Avrupa tabiri yerine aslında buraya kısaca AB demek lazım,çünkü
bu şerefsizler artık Avrupa ruhunda bile değiller ve bambaşka bir topluluk oldular?????????????

-Bunların bazıları "taşeron" ülkelerdir ve arkalarında topluluğun siyasi ve ekonomik gücüde olunca son yıllarda bazı ülkeler bu konuda bayağı ileri çıktılar???

-Bu ülkeler en başta;Belçika/Hollanda/Lüksemburg/Danimarka/Norveç
İsveç/Avusturya,bütün musibetlik bunlardan geliyor

-Ancak iki ülke en tehlikelisidir;
Belçika ve Danimarka,bunların arkasındanda diğer yukarıda yazdıklarım gelir!!

-Aslında bütün işler danışıklı dövüştür,bazı işlerde patron Almanya dır bazılarında Fransa dır,diğer ülkeler pek bir şey yapmazlar,çünkü onlara pek sıra gelmez??

-Danimarka zaten Norveç ve İsveç ile taa uzun yıllardır,özellikle İslam dünyasına hiç toleranslı olamamış ve hatta sürekli bir şeyleri kaşımışlardır!!!!

-Bu devletler hesapta çok "demokratik" olduklarından dolayı birbirlerinin işlerine ve bazı işlere müdahele etmezler!!!!!!!!!halbuki en büyük insani ayıplarda bu şerefsizlerden çıkar,ama sonra kalkar başkalarını eleştirirler!!

-Ayrıca bu arada kimse unutmasınki bu Danimarka ve Belçika,Türkiye içinde son derece tehlikeli ülkelerdir,sürekli bu şerefsizler bizimle uğraşırlar,ulan bizimle ne alıp veremediğiniz vardır diyerek tarihe baktığımızda,bunlarla hiç bir temasımızda yok ama bunlarda en başta Danimarka-Norveç-İsveç-Belçika da müthiş bir TÜRK ve TÜRKİYE düşmanlığı vardır?????????
Ülkemizden kaçan başta PKK ve diğer uç devlet millet düşmanı hainleri hep bunlar desteklemiş ve bunuda pervasızca yapmışlardır ama maalesef adam gibi güçlü bir hükümet yapımız ve çaplı/cesaretli hükümetlerimiz olamadığı içinde bütün bu şerefsizlerin yaptıklarını bu asil millet sineye çekmek zorunda kalmıştır,böyle oluncada Belçika gibi hap misali bir ülkeden Fehriye Erdalı bile geri alamazsınız hatta bizimle alay edecek kadarda komik kararlar alırlar

-Tekrar bu menfur olaya dönersek,buda dediğim gibi birilerinin tetiğe basması olayıdır,niye bugüne kadar olmadıda bugün olmaktadır?????????
Niye şerefsizler hala Basın Özgürlüğü diyerek Danimarkaya arka çıkan tavırlar sergiliyorlar??????
-----------

Bir sürü sualler sorulabilir dolayısıyla ben bunların bilinçli ve planlı olduğuna adım gibi eminim ve bu iş taa USA ya kadarda uzanır....

Aradan epeyi günler geçtiği halde AB den sağlıklı açıklamalar gelemiyor neden???????belliki bir şeyler yapılmak isteniyor ve birilerini tuzağa düşürmek istiyorlar,herkes uyanık olsun
Selamlar
albani çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-08-2006, 01:18 AM   #5
dragmon
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 491
İtibar Gücü: 1446
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : dragmon is on a distinguished road

konuyu acan ObSeSSiOn tesekkür albani de cok saglam cewap wermiş ... kesinlikle katılıyorum ......
dragmon çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-08-2006, 10:40 AM   #6
memet63
Yeni Üye

Üye No: 5339
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : memet63 is on a distinguished road

kadrdeş yayınlanmayın senden ricam resmi kaldır ordan kardes SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİ O HALDE GÖRMİYELİM
memet63 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-08-2006, 12:52 PM   #7
albani
Geçerken Uğradım

Üye No: 3001
İtibar Gücü: 1437
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi : albani has a spectacular aura aboutalbani has a spectacular aura aboutalbani has a spectacular aura about

Evet hemen bir not;lütfen kimse gaza filan gelmesin,herkes zaten olayı şekillendirmiş dolayısıyla kimseye biz bir şeyler ispatlamak yada göstermek mecburiyetimiz de yoktur.
Allah belalarını versin bunların
Selamlar
albani çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-08-2006, 06:21 PM   #8
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3931
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

kardeş bencede resmi kaldırsaniyi olur hiç hoş bişey değil ve buarada cnn televizyonu karikatürleri yayınlamak için halk arasında oylama yapıyor sayfa adresini ve yapılması gerekenleri bu forumda verdim yayınlanmaması için sizinde desteğinizi bekliyorum....

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-08-2006, 08:46 PM   #9
!CArtEL!
Daimi Üye

!CArtEL! Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 5808
İtibar Gücü: 1509
Rep Puanı : 1510
Rep Derecesi : !CArtEL! has much to be proud of!CArtEL! has much to be proud of!CArtEL! has much to be proud of!CArtEL! has much to be proud of!CArtEL! has much to be proud of!CArtEL! has much to be proud of!CArtEL! has much to be proud of!CArtEL! has much to be proud of!CArtEL! has much to be proud of!CArtEL! has much to be proud of!CArtEL! has much to be proud of

Yaa arkadaşlar zaten yayınlayan siteleri Hack yediremiyorum Sinirimden Köpürüyorum ..... Bu adilerin yaptıkları yanlarına kalmayacak bunu ii biliyorum kesin bi olay olacak onlara karşı bakında görün !

Cehennemden Çıkan Çılgın Türk!

Türk Ve Kürt KARDEŞTİR..Bunları Ayıranlar KALLEŞTİR... sen türksün...
!CArtEL! çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı