![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1526
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Küçükken hep askercilik oynardık
Arka bahçede tahta tüfeklerle koşardık Kimi zaman düşman olup ölür,kimi zaman zafer kazanırdık Akşam olduğunu annemin sesiyle anlardık. Hayalimde hep asker olmak vardı. Asker kıyafetleri ve gerçek bi silahla Nerde asker görsem karşılardım onu selamla Babamın asker resimlerine bakar imrenirdim ona Günler ayları aylar yılları kovaladı gitti O çok istediğim askerlik zamanı gelmişti İçimde bir sevinç anlamsız bir hüzün Size veda zamanı artık gelmişti Hakkını helal et anacığım Karbeyaz saçına kurban olayım Ver şu elini son bir kez öpüp koklayım Bak hayalim gerçekleşti artık bende onlardanım Aslında ben daha güzel ölürdüm küçükken Arka bahçede askercilik oynarken Toprağa uzanıp annemin sesiyle doğrulurdum hemen Çabuk kalk üstün kirlenecek Anne askerde düştüm yine çamura Kalk deyişini duyamadım kulaklarımda Bak yine düştüm karıştım toz toprağa Ama bunlar çamur lekesi değil KAN dı ana Aç kollarını oğlun geliyor sana onsekiz ay dolmadan daha Davul zurna ile gönderip ellerine kına yaktığın oğluna Bu sefer üstümde asker kıyafetleri yok Sımsıkı sarılmışım al bayrağa Yatırın beni askercilik oynarken saklandığım ağacın altına Tahta tüfeğimi unutmayın koyun yanı başına Asker türküleri söylesin arkadaşlar baş ucumda Bak beyaz giyindiğim halde üstüm kirlenmiyor artık ANA. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|