![]()  | 
	
		
			
  | 
	|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
		
		![]() ![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	Konu Araçları | Görünüm Modları | 
| 
	 | 
| 		
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			
			
			 Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007 
				Konum: İstanbul 
				
				
					Mesajlar: 50,907
 
				
				Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 
				İtibar Gücü: 12116  
Rep Puanı : 59275  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 
	
	
	
	
		
			
			   Malzemeler500 gr Baldo Pirinç 800 gr Temizlenmiş ve KıIçığı Alınmış Hamsi 100 gr Tereyağı 1 Kahve Fincanı Kuş Üzümü 1 Kahve Fincanı Dolmalık Fıstık 1 Soğan 1 Domates 3 Su Bardağı Et Suyu 1 Dal Maydanoz 1 Dal Dereotu 1 Dal Taze Nane Tuz, Karabiber, Yenibahar Yemeğin Tarifi Pirinci ilik tuzlu suda 30 dakika beketin   2-3 kez yıkayip süzün  Domates ve soğanı küçük küpler halinde  doğrayın  Kuş üzümünü sıcak suda bekletip süzün![]() Tereyağını tencerede eritip soğanı pembeleştirin   Fıstığı ekleyip kızarıncaya kadar kavurun  Kuş üzümü ve  pirinci ilave edip kavurmaya devam edin  Et suyu, domates, tuz ve baharatları  ilave edip karıştırın  1-2 dakika kaynadıktan sonra ateşten alın  Dereotu,  maydanoz ve taze naneyi kıyıp hazırladığınız pilava ilave edin  Pirinçleri fazla  ezmeden harmanlayip demlenmeye bırakın![]() Hamsilerin yarısını yağlanmış tepsiye dizin   Üzerine hazırladığınız iç pilavı yayın ve kalan hamsileri dizin  Orta  ısılı fırında hamsiler kızarıncaya kadar pişirin  Tepsiyi başka bir tepsiye  çevirip altını da kızartın  Sıcak servis yapın![]() __________________  | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
		
		![]() ![]()  | 
		
	
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
		
  | 
	
		 |