![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2449
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() K: Saatlerce opussem bile sıkılmıyorum. Aramizda kuvvetli bir elektrik var
E: Ulan saatlerdir opusuyoruz daha ikinci safhaya bile gecemedim. K:Yanimda kendini iyi hissediyor olmali. Benimle uyumak istiyor. E: Nerden geldim buraya yahu. Öylece yatiyoruz. Eve gidip zibarsam. K: Onu iki dakika görmek bile bana mutluluk veriyor E: Simdi iki dakika için disari çik, giyin. Is mi ya bu? K: Onun için üzülüyorum. Çok çalisip yoruluyor E: Yorgunum demek en iyi çözüm. O zaman bana kiyamaz K: Ona her baktigimda kalbim disari çikacakmis gibi oluyor. E: Daha ne kadar baygin bakmaliyim. Yetmedi mi ya. Artik sevissek K: Ona sarilmak çok hosuma gidiyor. Iyi hissediyorum. E: Sarilmaktan baska sey bilmez mi bu? Benim daha ne marifetlerim var K: Söz vermisti bugün benimle olacakti. Basina bi sey mi geldi acaba? E: Ya bundan daha kurtulamadim, bi de git simdi öbür kizla ugras K: Onunla ay isiginda oturmak ne kadar romantik. E: Burasi yeterince sote mi acaba? Gelen giden olur mu ki? K: Bütün hafta bugünü bekledim. Çok güzel bi gece olacak. E: Yemekler iyi midir acaba. Daha sevisecegiz. K: Aslinda duygularini belli etmiyor ama benden çok hoslaniyor. E: Bana baglanirsa vay halime. Hiç ugrasamam valla. K: Beni güzel buldugunu söyledi. E: Acaba vucudu da gözleri kadar güzel midir? Ya degilse.. Yagli falan Iyyyk! K: Beni çok istiyor, ben de onu. Daha fazla görüsebilsek keske. E: Bir an önce su isi sonuçlandirsak ta ben de bir sonraki hedefime ilerlesem. K: Onu simartmak çok hosuma gidiyor E: Haydaa. Saklaban olduk. Iyi mi? K: Neden birdenbire benden uzaklasti. Çok sikintili bir dönemde herhalde. E: Artik anlamistir umarim beni bir daha aramaz. Veee... İşte sonuç! K: Aslinda onun farkli oldugunu zannetmistim. Gözümde fazla büyütmüsüm, en iyisi bos vermek. Erkekler hep böyle E: Yaa bi hata yaptik galiba, ondan çok hoslanmisim. Içimde tuhaf bir his var. Tekrar olur mu acaba.????
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4396
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() saol...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2540
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçek diyalog ve düşünceler olduğuna eminim sağolasın ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1928
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() K: Beni çok istiyor, ben de onu. Daha fazla görüsebilsek keske.
E: Bir an önce su isi sonuçlandirsak ta ben de bir sonraki hedefime ilerlesem. Sagol gercekten güzel dialoglar. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kadın erkek farkı | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-22-2006 12:13 PM |
kadın-erkek farkı | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 6 | 06-05-2006 06:02 PM |
kadın ve erkek farkı | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-30-2006 12:24 AM |
Kadın ile Erkeğin Düşünce Farkı | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 4 | 05-14-2006 12:45 PM |
Kadın ile Erkeğin Düşünce Farkı | Sereniti | Eskiler (Arşiv) | 20 | 04-30-2006 05:01 PM |