![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3932
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() K: Saatlerce opussem bile sıkılmıyorum.Aramizda kuvvetli bir elektrik var
E: Ulan saatlerdir opusuyoruz daha ikinci safhaya bile gecemedim. K:Yaninmda kendini iyi hissediyor olmali. Benimle uyumak istiyor. E: Nerden geldim buraya yahu. Öylece yatiyoruz. Eve gidip zibarsam. K: Onu iki dakika görmek bile bana mutluluk veriyor E: Simdi iki dakika için disari çik, giyin. Is mi ya bu? K: Onun için üzülüyorum. Çok çalisip yoruluyor E: Yorgunum demek en iyi çözüm. O zaman bana kiyamaz K: Ona her baktigimda kalbim disari çikacakmis gibi oluyor. E: Daha ne kadar baygin bakmaliyim. Yetmedi mi ya. Artik sevissek K: Ona sarilmak çok hosuma gidiyor. Iyi hissediyorum. E: Sarilmaktan baska sey bilmez mi bu? Benim daha ne marifetlerim var K: Söz vermisti bugün benimle olacakti. Basina bi sey mi geldi acaba? E: Ya bundan daha kurtulamadim, bi de git simdi öbür kizla ugras K: Onunla ay isiginda oturmak ne kadar romantik. E: Burasi yeterince sote mi acaba? Gelen giden olur mu ki? K: Bütün hafta bugünü bekledim. Çok güzel bi gece olacak. E: Yemekler iyi midir acaba. Daha sevisecegiz. K: Aslinda duygularini belli etmiyor ama benden çok hoslaniyor. E: Bana baglanirsa vay halime. Hiç ugrasamam valla. K: Beni çok istiyor, ben de onu. Daha fazla görüsebilsek keske. E: Bir an önce su isi sonuçlandirsak ta ben de bir sonraki hedefime ilerlesem K: Onu simartmak çok hosuma gidiyor E: Haydaa. Saklaban olduk. Iyi mi? K: Neden birdenbire benden uzaklasti. Çok sıkıntılı bir dönemde herhalde. E: Artik anlamistir umarim beni bir daha aramaz. K: Aslinda onun farkli oldugunu zannetmistim. Gözümde fazla büyütmüsüm, en iyisi bos vermek. Erkekler hep böyle E: Yaa bi hata yaptik galiba, ondan çok hoslanmisim. Içimde tuhaf bir his var. Tekrar olur mu acaba?????? |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
düşünce farkı... | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-08-2006 04:49 PM |
bir kadın ve bir erkeğin günlüğü | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 8 | 10-16-2006 07:07 PM |
Kadın Ve Erkeğin Vazgeçemeyeceği İki Şey | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-08-2006 01:19 PM |
Kadın ile Erkeğin Düşünce Farkı | Sereniti | Eskiler (Arşiv) | 20 | 04-30-2006 05:01 PM |
Erkeğin Farkı ?.. | ayten | Eskiler (Arşiv) | 12 | 03-20-2006 05:13 PM |