www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Adult (+18) Yetişkinlere Özel > Adult eski arşiv

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-22-2006, 09:06 AM   #51
Resttt
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 14785
İtibar Gücü: 1419
Rep Puanı : 491
Rep Derecesi : Resttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of light

Alıntı:
İlk Gönderen raja_
bazı arkadaslarım bahsetmısler zaten ..
komunizm dunyanın hıcbıyerınde artık uygulanmıyor. ne kadar sacma oldugunu kımısı canıyla kımısı malıyla gordu zaten...
bıldıgım bısey warsa o da komunizmi getırmek ısteyenlerın para hırslarının oldugudur.. (sadece komunizm adına celısan dernekler partıler vs.vs değil kastım.)

para babaları ve maşalar wardır
Pardon ama uygulanmıyor da Dunya cok matah bir yer mi oldu??Komunizm zaten bir utopya bunu bende soyluorum..Ama bunu diyenlerin onun yerine daha iyi bir Dunya alternatifi koyamadığını dusunuorum..Bakın basit bir acıklamayla bir karısıklıgı gidermek isterim..Herkes komunizm ile onun su an bir cok ulkede uygulanan ilkeli sosyalizmi karıstırmakta..
Sosyalizm işci sınıfı diktatorlugudur..Tarihsel gelişim içinde her devirde adı değişerek(zaman zman kole,sonra serf,sonra işci) ezilen bu sınıfın usutunlugunu saglmayı amaclar Sosyalizm..Bu komunizme giden bir kopru niteliği tasır..Sosyalizm kusursuzlugu arıyan bir duzen değildir..Aslında komunizm için bir on hazırlıktır..Sosyalist ekonomilerin yapısı da buradan gelmektedir..
Komunizm ise cok farklı bir olgudur..komunizm bir idealdir..İnsana cesitli devlet din ve ahlak baglarından ote insan oldugu için eşit hak tanıyan bir ideolojidir..komunizmin uygulanmasına insanın bencil ve acgozlu dogası engel olmaktadır..
Raja arkadasım yani bir yanlıslıgı duzeltmek gerekirse uygulanıp cesitli basrıları ve cesitli zararları gorulen sistem sosyalizmdir..Bu konuda dikkatli olalım..Tekrar soyluorum bu ikisi ideolojik ve felsefik olarak birbirinin onculudur..
Resttt çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-22-2006, 09:07 AM   #52
Resttt
Geçerken Uğradım

Üye No: 14785
İtibar Gücü: 1419
Rep Puanı : 491
Rep Derecesi : Resttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of light

Ben Dogu perincek konusunda yorum yapamıorum kusura bakmaın kendisini gercekten cok ii bilmeden yorum yapmak istemedim..
Resttt çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-03-2006, 10:08 PM   #53
PsYcHLoN
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 16020
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : PsYcHLoN is on a distinguished road

Alıntı:
İlk Gönderen GeCeLeR
yoruma gerek var mı ?
apo eskiden mit'in adamıydı o zaman bu görüntü gayet doğal eskilerden bi fotograf bunun büyütülcek bi yanıda yok
PsYcHLoN çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-04-2006, 01:21 AM   #54
DJIN
ÇaKaL Üye

DJIN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 261
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1986
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi : DJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen PsYcHLoN
apo eskiden mit'in adamıydı o zaman bu görüntü gayet doğal eskilerden bi fotograf bunun büyütülcek bi yanıda yok
bu kanıtlı belgeli birşeymi yoksa nerden duydun??
Old 08-10-2006, 02:31 AM   #55
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen PsYcHLoN
güldürme beniii....

mit elemanı değil di...

sadece devletin maaşlı memuruydu korucuydu ama devlet köpeği aç bıraktı köpekte sahibine saldırdı ...
Old 08-10-2006, 09:20 AM   #56
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3953
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen GeCeLeR
güldürme beniii....

mit elemanı değil di...

sadece devletin maaşlı memuruydu korucuydu ama devlet köpeği aç bıraktı köpekte sahibine saldırdı ...
GeCeLeR'e katlıyorum devletin maaşlı memuruydu devlet köpeği aç bıraktı olanlar oldu

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-12-2006, 01:17 PM   #57
ursula
Geçerken Uğradım

ursula Kullanıcısının Avatarı

Üye No: 16808
İtibar Gücü: 1405
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi : ursula has a spectacular aura aboutursula has a spectacular aura aboutursula has a spectacular aura about
Arrow deniz abilerden slm olsun yoldaşlara

ben ne olduğumu ne inkar eder nede saklarım
kimi guruplar gibi yerine göre davranmam
ben kürtdüm aslını inkar edenin aslında kendisi yok sayılmaya mahkumdur
solcuyum,devrimciyim
''herne ne durumda olursa olsun bu halk arkamızda''
:clover::clover::clover::clover:
:clover::clover::clover:
:clover::clover:
:clover:
ursula çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-12-2006, 02:14 PM   #58
walsman07
Daimi Üye

walsman07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 197
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1766
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi : walsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen tunada
kesinlikle gerek var bu senin düşüncen yorum yok benim düüşüncelerim çok var
ben 1 mayısta samsundan ankaraya yuruyosam eylem var die ve tek başima deil binlerce yoldaşimla ki burrda bi yanliş anlama olması ben bunu şuanda burda reklam olsun die solemiyom ben bu yuruyuşu son 4 yıldan beri yapıyorum.. isterdimki DENİZ abimle YUSUF abimle yürümek isterdimm benmde yorumumun bi kısmı ama çok küçük bi kısmı bu yane dewenin yanında karınca bile kalmaz GeCeLeR boyle bi yorum yapmanızada gerçekten kırıldım arkadaşim ama eywalla yinede...
arkadaşım sana katılıyorum...siyaset geniş bir yelpaze ve ülkemizde t.c. vatandaşı olan herkes parti kuruyor yada destekliyor.perinçeğin yaptıkları solu bağlamaz.zaten sandıkta nasibini alıyor utanmıyorsa bu onun problemi,solcuyum diye herkes sokakta cirit atabilir.ama herkes solcu değildir.halk gerçekleri biliyor ama uygulamıyor.hepimiz doğruları pekala biliyor yada tahmin edebiliyoruz.eğer bu foto karesi olduğu halde hakkında bir yasal işlem yapılmıyorsa bunu da düşünmek gerekir...
walsman07 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-14-2006, 09:26 PM   #59
ismail44
Banned

ismail44 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 6828
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi : ismail44 is a jewel in the roughismail44 is a jewel in the roughismail44 is a jewel in the roughismail44 is a jewel in the rough

en iyi yönetim sekli komünizmdir isçiye köylüye emekçiye insan gözüyle bakan tek rejimdir

biji marx
ismail44 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-15-2006, 09:23 AM   #60
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2561
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen ismail44
en iyi yönetim sekli komünizmdir isçiye köylüye emekçiye insan gözüyle bakan tek rejimdir

biji marx

bildiğinden mi söylüyorsun?

bence,

işkembe-i kübradan sallıyorsun.....

[BYAŞASIN ATATÜRK...... [/B]

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı