![]() |
![]() |
#31 | |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 17 Thanked 20 Times in 6 Posts
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1492
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 71 Thanked 61 Times in 19 Posts
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1551
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() biz sonuna kadar dewrimciyiz bu memleketi şovenistlere ve dewlet adamlarına bırakmıyacağız tip in tek bir lideri wardır oda BEHİCE BORAN dır gerisi yalan doğu perinçeğinde bacağı doğuştan sakat değildir büyük dewrimci abilerimizden biri onu bacağından vurmuştur o önce onu açıklasın boşuna mahirlerin adını kirletmesin o
![]() |
#33 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 13770
İtibar Gücü: 1413
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ee tunada rüzgara karşı işemek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 139 Times in 45 Posts
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1717
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() ![]() ![]() bu resimlerin üzerine yorum yapmak mantıkla çelişir. herşey ortada.. selametle..
![]() |
#35 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2041
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() beyler duygusal davranıyorsunuz adı kominist parti olabilir ama ne lideri ne parti tüzügü nede söylevlerin kominizm le alakası yoktur solcu arkadaşlar sadece adı nedeniyle bu partiye karsı duygusal bir bag hissetmektedir...
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
Üye No:
![]() valla o fotolardan duysusal bi bağ hisseden var mı?
|
![]() |
![]() |
#37 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2041
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 8013
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() TKP ile Doğu Perinçek arasında ne gibi bir bağlantı kurdunuz anlayamadım. Adam kendini zaten TKP'li olarak görmediği gibi,TKP'lide değil tam tersine son yıllardaki faaliyetlerine baktığınızda Ülkücü yani sağ gruplarla birlikte hareket etmekte,ortak mitingler düzenleyip,ortak hareket etmektedir.Bu nedenle konunun başlığıda yanlış
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 33 Thanked 21 Times in 10 Posts
Üye No: 11672
İtibar Gücü: 1450
Rep Puanı : 1160
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sevgili arkadaşlarım,
Öncelikle söylemek istediğim bir konu;Doğu Perinçek'in İşçi Partisi ile Türkiye Komunist Partisi ki kurucusu Mihri Belli dir..farklı iki partidir.Doğu Perinçek ne yaparsa yapsın bir komünist olamaz çünkü geldiği sınıf,ait olduğu toplumsal sınıf buna aykırıdır..Doğu Perinçek bildiğim kadarıyla feodal bir toprak ağasının oğludur,yani kapitalist ve kırsal burjuvazi dir,çok savunduğu,doktrinlerini uygulamaya çalıştığı Mao Zedung ile hiçbir benzerliği yoktur..Ama ço ciddi bir idealist olabilir..ve bende bunu herzaman takdir ederim..bu tür idealizmlerin alt yapısında herzaman vatanseverlik,toplumsal değerleri koruma içgüdüsü vardır..12 Eylül öncesi birbirlerine kurşun sıktırılan,bomba attırılan benim kuşağım bunu çok iyi kavramıştır artık..bugün hepimizin artık iç yüzünü gördüğümüz,siyonist,haçlı ittifakının maşası Amerikaya,6.filosuna karşı çıktığı için ''allahsız komünist''damgası yiyerek katledilen,CIA tarafından provake edilip, bu ''allahsız komünist''lere karşı ana-baba ocağında gördüğü feodal değerleri korumak için kendini feda eden ''milliyetçi-faşo''damgası yiyip katledilen aslanlar gibi Türk gençlerini sizler pek görmediniz,duydunuz ama ben ve benim yaşımdakiler hiç bir zaman U N U T A M A Y I Z!..çünkü bizzat gördük..mahallemizde..okulumuzda..Artık günümüzde sağ ve solun çok önemi yoktur arkadaşlar..önemli olan yüzyıllardır Türk'e vatanlık yapmış..ev olmuş Anadoluyu tek bir parça..Misak-ı Milli ne diyorsa o halde tutmak için mücadele etmektir..tabiiki detaylarda farklı görüşler olacaktır..ama bu farklılıkların adını sağcılık,solculuk diye koyarak dalaşmak inanın bana çok komik geliyor..ben çok şanslıyım çünkü 12 Eylül öncesini gördüm ve bugünüde görüyorum çok şükür..ama böyle önemsiz şeylerle uğraşırsak bir 20 sene sonra sizler benim yaşıma geldiğinizde benim size anlattığıma benzer şeyleri anlatacak gençler olarak karşınızda ..Mehmetleri..Farukları..Hakanları değil..Davidleri..Mişonları..Kostas ları bulacaksınız..Lütfen Amerika ve İsrailin ortadoğu ile ilgili manevralarını çok iyi izleyelim... Hepinize sevgi ve saygılarımla.. Son düzenleyen: doruktan; 06-06-2006, 03:33 AM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1675
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
|
![]() konunun ve yapılan yorumların tamamını okudum. sadece ben solcuyum veya koministim diye doğu perinçek gibi bir vatan haininin peşinden gitmek ne kadar doğru olabilir ki. fotoğraflar herşeyi çok güzel açıklıyor. kimse nağme yapmasın. kimse de o adamı savunmasın. bölücükle kimse biryere gelemez.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
unililerin sex partisi | zabandak | Türk Gizli Çekim | 0 | 03-09-2010 07:07 PM |
unililerin sex partisi | fulladultindir | Türk Video | 0 | 02-26-2010 09:13 PM |
unililerin sex partisi | adultcuk | Türk Video | 0 | 02-25-2010 11:56 AM |
'AKP de CHP de Yahudi partisi' | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 4 | 07-08-2007 07:28 PM |