www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Adult (+18) Yetişkinlere Özel > Adult eski arşiv

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-30-2006, 10:13 PM   #31
scarface
Müstakbel Üye

scarface Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1492
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi : scarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura about

Alıntı:
İlk Gönderen hayirligenclik
Siyaset siyaset siyaset!!!neden
Cephede kazandığını masada kaybeden bir millet için bir de bu soruyu sormak gereksiz... Siyaset her alanda gerekli... Bilmem anlatabildim mi? Siyaset fakiri bir ülkeyiz gerçekte... Siyaseti de bir güç olarak kullanmak gerekir... Tabi ki ülke çıkarları için... Kişisel menfaatler için değil... İşte bu yüzden herkes siyaseti bilmeli diye düşünüyorum... Ancak her görüşe de saygı duyarız tabi...
Old 05-15-2006, 03:48 PM   #32
zapata
Daimi Üye

zapata Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 71
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1551
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi : zapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud of

biz sonuna kadar dewrimciyiz bu memleketi şovenistlere ve dewlet adamlarına bırakmıyacağız tip in tek bir lideri wardır oda BEHİCE BORAN dır gerisi yalan doğu perinçeğinde bacağı doğuştan sakat değildir büyük dewrimci abilerimizden biri onu bacağından vurmuştur o önce onu açıklasın boşuna mahirlerin adını kirletmesin o
Old 06-01-2006, 03:41 PM   #33
L331
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 13770
İtibar Gücü: 1413
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : L331 is on a distinguished road

ee tunada rüzgara karşı işemek N oldu rüzgar tersine dönünce birden konunun kapanmasını istedin.Neden acaba yoksa tezin mi çürüdü ???
L331 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-01-2006, 03:55 PM   #34
ZaNdAR
ÇaKaL Üye

ZaNdAR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1717
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi : ZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond repute

bu resimlerin üzerine yorum yapmak mantıkla çelişir. herşey ortada..

selametle..

ZaNdAR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-01-2006, 11:07 PM   #35
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2041
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute

beyler duygusal davranıyorsunuz adı kominist parti olabilir ama ne lideri ne parti tüzügü nede söylevlerin kominizm le alakası yoktur solcu arkadaşlar sadece adı nedeniyle bu partiye karsı duygusal bir bag hissetmektedir...

Tanıdıktı yalnızlık oysa
Haklısın belki yanımda
Hazırdım bu kez mutluluğa
Nerden çıktı şimdi bu ayrılık

Öyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma

Susadım sana tek bir nefeste
Yaşadım aşkımı bir heveste
Gözümün önünde durma n''olur
Yaşamak öyle zor ki bu bedende

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm işallah
Sen geçen günün ardından
Bi başına kalma inşallah
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-03-2006, 07:04 AM   #36
GeCeLeR
Guest

Üye No:

valla o fotolardan duysusal bi bağ hisseden var mı?
Old 06-03-2006, 08:44 AM   #37
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2041
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen GeCeLeR
valla o fotolardan duysusal bi bağ hisseden var mı?
demek hisseden üyeler varki konuşmaya devam ediyoruz bu konu hakkında...!

Tanıdıktı yalnızlık oysa
Haklısın belki yanımda
Hazırdım bu kez mutluluğa
Nerden çıktı şimdi bu ayrılık

Öyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma

Susadım sana tek bir nefeste
Yaşadım aşkımı bir heveste
Gözümün önünde durma n''olur
Yaşamak öyle zor ki bu bedende

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm işallah
Sen geçen günün ardından
Bi başına kalma inşallah
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-04-2006, 11:38 PM   #38
gercek
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 8013
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : gercek is on a distinguished road

TKP ile Doğu Perinçek arasında ne gibi bir bağlantı kurdunuz anlayamadım. Adam kendini zaten TKP'li olarak görmediği gibi,TKP'lide değil tam tersine son yıllardaki faaliyetlerine baktığınızda Ülkücü yani sağ gruplarla birlikte hareket etmekte,ortak mitingler düzenleyip,ortak hareket etmektedir.Bu nedenle konunun başlığıda yanlış
gercek çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-06-2006, 03:26 AM   #39
doruktan
Geçerken Uğradım

doruktan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 33
Üye No: 11672
İtibar Gücü: 1450
Rep Puanı : 1160
Rep Derecesi : doruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud ofdoruktan has much to be proud of

Sevgili arkadaşlarım,
Öncelikle söylemek istediğim bir konu;Doğu Perinçek'in İşçi Partisi ile Türkiye Komunist Partisi ki kurucusu Mihri Belli dir..farklı iki partidir.Doğu Perinçek ne yaparsa yapsın bir komünist olamaz çünkü geldiği sınıf,ait olduğu toplumsal sınıf buna aykırıdır..Doğu Perinçek bildiğim kadarıyla feodal bir toprak ağasının oğludur,yani kapitalist ve kırsal burjuvazi dir,çok savunduğu,doktrinlerini uygulamaya çalıştığı Mao Zedung ile hiçbir benzerliği yoktur..Ama ço ciddi bir idealist olabilir..ve bende bunu herzaman takdir ederim..bu tür idealizmlerin alt yapısında herzaman vatanseverlik,toplumsal değerleri koruma içgüdüsü vardır..12 Eylül öncesi birbirlerine kurşun sıktırılan,bomba attırılan benim kuşağım bunu çok iyi kavramıştır artık..bugün hepimizin artık iç yüzünü gördüğümüz,siyonist,haçlı ittifakının maşası Amerikaya,6.filosuna karşı çıktığı için ''allahsız komünist''damgası yiyerek katledilen,CIA tarafından provake edilip, bu ''allahsız komünist''lere karşı ana-baba ocağında gördüğü feodal değerleri korumak için kendini feda eden ''milliyetçi-faşo''damgası yiyip katledilen aslanlar gibi Türk gençlerini sizler pek görmediniz,duydunuz ama ben ve benim yaşımdakiler hiç bir zaman U N U T A M A Y I Z!..çünkü bizzat gördük..mahallemizde..okulumuzda..Artık günümüzde sağ ve solun çok önemi yoktur arkadaşlar..önemli olan yüzyıllardır Türk'e vatanlık yapmış..ev olmuş Anadoluyu tek bir parça..Misak-ı Milli ne diyorsa o halde tutmak için mücadele etmektir..tabiiki detaylarda farklı görüşler olacaktır..ama bu farklılıkların adını sağcılık,solculuk diye koyarak dalaşmak inanın bana çok komik geliyor..ben çok şanslıyım çünkü 12 Eylül öncesini gördüm ve bugünüde görüyorum çok şükür..ama böyle önemsiz şeylerle uğraşırsak bir 20 sene sonra sizler benim yaşıma geldiğinizde benim size anlattığıma benzer şeyleri anlatacak gençler olarak karşınızda ..Mehmetleri..Farukları..Hakanları değil..Davidleri..Mişonları..Kostas ları bulacaksınız..Lütfen Amerika ve İsrailin ortadoğu ile ilgili manevralarını çok iyi izleyelim...
Hepinize sevgi ve saygılarımla..

Son düzenleyen: doruktan; 06-06-2006, 03:33 AM..
doruktan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-06-2006, 01:35 PM   #40
Angel of death
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 40
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1675
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi : Angel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond repute

konunun ve yapılan yorumların tamamını okudum. sadece ben solcuyum veya koministim diye doğu perinçek gibi bir vatan haininin peşinden gitmek ne kadar doğru olabilir ki. fotoğraflar herşeyi çok güzel açıklıyor. kimse nağme yapmasın. kimse de o adamı savunmasın. bölücükle kimse biryere gelemez.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı