![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Serseri
Serseriyim düpedüz o bildiğiniz tanımda Üstüm başım olmasa da düşüncelerim aynen öyle Duraksamayın dedim ya serserice yaşıyorum Gece olmuş gün tüketmiş kendimi Umurumda mı olur ki Evde aş bitmiş yok yok aşk ta gitmiş Dedim ya serseriyim düpedüz o bildiğiniz tanımda Böylesi bir ruhtan sakın ola beklentiye büyük hedeflere Uzak düşüncelere kapılmayın sel gibi süpürürüm sizi Ne sizden geriye sağlam bir parça ne de benden size Yekpare bir düşünce dizisi kalmamıştır. Serseri bir ruh bu istediği noktada durup istediğinde soluksuz ilerler Onun doğrularına çoğu zaman siz insanoğlunun aklı ermez Siyahların altında gün ışığında güneş ile iddialaşır Ter içinde kalan bedenine inat buz keser Denizde susuzluktan ölüm orucuna girdiği de ne çoktur Dedim ya serseridir bu ruh sizin değil kendi rüzgarında Savrulur durur yönü de olmaz ya dikine ya dibine alır gider Bir başına saatsiz zamanlarda dumansız ateşlerde ve Serseri bir gezegende yörüngesizdir. Tanımını da koyamazsın ki izin olmaz buna Bakarsın sol yanında bitivermiş daha cümlenin ortasına gelmeden Buharlaşmış ne sağına geçmiştir ne eski yönündedir Dedim ya serseridir bu ruh kim bilir nerde kiminledir Uzun vadeli borç gibi değil spekülatörlerin favorisi olmalıdır Hızır’dır o, dar zamanda kötü anlarda ve acının tam ortasında Bitiverir ve serseridir teşekkürlerinizi de kabul etmez Hediye falan da boş onu ikna edecek Kendinden daha katmerli bir ruhun serseri serzenişidir. Nuray Yıldırım |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|