![]() |
|
![]() |
#1 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
![]() ![]() havaya tehdit...havaya... ne oldu altı üstü 30.000 adam öldü yanlış anlamasın kimse 30.000 i küçümsediğimden değil daha ölmeye hazır nice 30.000 ler olduğundan. yiyosa asarsanız ? niye asayım ki ? asıpta soysuz köpeği kahraman mı yapıcam sana adi suçlu gibi tıkarım mezar gibi oda ya orda senin de onunda ömrünü çürütürüm. o içerde bağırır sen burada kazanan yine ben olurum.Kazana yine CUMHURİYETİM olur. Gidipte kürdün yanında mı söleyim bunları ? Sölemediğimizi nereden bilirsinde densizlik edersin ? Sorarım sana.. İTÜ üniv. de çıkan olaylarda dayak yiyen fıs kürtlerdenmisin ? Dinime sövüp polise sığınandan mısın ? Benim yazdığım altına yazacak kadar aşağılıkmısın ? Üstelik tehdit savuracak kadar çaresizmisin ? Ben ne yaptım biliyormusun ? Sana cevap vermedim bile senle ilgili cümle kullanmadım sadece başlık attım isyankar130 a cevap diye altına ne koydum TÜRK TARİHİ koydum elinde silahıyla 3-5 çapulcu öldüren askerimi koydum senden olanların vurduğu kundaktaki bebeleri koydum.ben yine türkün kullandığı diplomasiyi kullandım.Ben orda tarihimi anlattım yazısıyla fotoğrafıyla... yoksa benim gibi anlatacak tarihin sen en iyisi sus karşımda. Dİz çök ve itaat et IRKININ YAPTIĞI gibi... Son düzenleyen: GeCeLeR; 10-02-2006, 09:24 PM.. |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Teşekkür Etme: 29 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 20604
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 56 Thanked 21 Times in 9 Posts
Üye No: 2110
İtibar Gücü: 1468
Rep Puanı : 1060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() köpek bile yediği ekmeğe hıyanet etmiyo!
sen bir köpek kadar olamamışsın! hala burda laf çevirmeye çalışıyon!bunlar boş laflar! ![]() ![]() bu resimlere inceden inceye bak ve sonunu gör ... bu VATAN sahipsiz değil...
BU VATAN İÇİN KAN DÖKMEK GEREKİRSE DÜNYANIN ŞAHDAMARINI KESERİZ! Son düzenleyen: enesaslan; 10-02-2006, 11:08 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2539
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() sonunda sende içindeki kini kustun vatansız ş*refsiz ALLAH sız köpek siz busunuz lan işte.ulan bee bu vatan uğruna 10 binlerce şehit verdik bee hiç için sızlamamış belli...sen nerde yaşıyosun lan ? için atmıyo diimi söylemeye söyle haykır TÜRKİYE CUMHURİYETİ de !!!
sözleyemessin g*tün yemezz...
![]() |
#5 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
kışkırtmalara gelmeyelim... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Üye No:
![]() herkese kullandığı uslup doğrulutusunda hakkettiği ceza puanları şahsım tarafından kesilmiştir..
kendim bile argo kullandığımdan dolayı ceza puanımı kestim kendime.. argo ve küfür kullanmadan tartışabildiğimiz bir ortam yaratabilmek ümidiyle.. Saygılar GeCeLeR |
![]() |
![]() |
#7 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 18665
İtibar Gücü: 1395
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Lan Vatansiz Daha Hala Kan Mi Akitacaz Dİyon Şerefsİz Daha Ne Akitacaksiniz İsraİl Yillardir Fİlİstİnİ Almak İÇİn SavaŞ AÇiyo Bİr AvuÇ Toprak Bİr AvuÇ İnsan Napabİldİ Alamadi Bİtİremedİ Onlari Sİzde Bu 70 Mİlyonu Bİtİremezsİnİz Ey Vatan Hayİnİ Defol TÜrkİyeden Hayalİ KÜrdİstanda Hayallerle YaŞa Ah Elİmde Olsa Topunuzun İpİ GÖzÜmÜ Kirpmadan Çekerİm
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
duyuru | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2006 02:19 AM |
duyuru | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-27-2006 11:42 PM |
duyuru | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-27-2006 11:28 PM |