www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-02-2006, 07:28 PM   #31
isyankar130
Yeni Üye

isyankar130 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 19892
İtibar Gücü: 1381
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : isyankar130 is on a distinguished road

tarihi oku oku sonra gelip burda de vatan 2 kuruşa satmadık de elinzde ne kaldı avrupaya satmadığınız .. kurutuluş savaşında en çok hangi bölgede ölüm oldu sana hatırlatırım anadoluda öeln insanlar kimdi? camur at izi kalsın politikası size bu yakışır.. ahmet kaya bizim abimizdir kim ne derse desin..bir kürdün kanı akarsa bizde bin türkün kanını akıtırız hiç kuşkun olmasın..kardeşliği bizmi bozduk sizin yaptınız ayrımlar yüzünden bozuldu buna kimse hayır diyemez..sen kürtsün diye hücrelerde günlerce aç kaldınmı günelrce dayak yedinmi sana bunalrı sorarım sen hiç ölümün kıyısına geldinmi? vatan vatan diyoraa git gönüllü askerlik yap bakalım o zaman görelim sizi biz allah tan başka kimsede korkmadık korkmayız.. sizi iyi bilirim gösterişten başka işe yaramazsınız..hiç bir şey karşılıksız kalmaz merak etme bizde elbet gün gelecek bunalrın hesabını soracağız..kürdün iyisi ölü diyen köpeklere inat bu yaptıklarınız yanınıza kalmayacak.. YÜREĞİ OLAN ASAR LAN ASAR YÜREĞİ OLAN SİZDE BUNU YAPACAK YÜREK DE YOK BİLİYORSUNUZ SONU NE OLACAK..

İSTEDİĞİNE İSTEDİĞİ AKDAR MERMİ...
Old 10-02-2006, 07:34 PM   #32
enesaslan
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 56
Üye No: 2110
İtibar Gücü: 1486
Rep Puanı : 1060
Rep Derecesi : enesaslan is on a distinguished roadenesaslan is on a distinguished roadenesaslan is on a distinguished roadenesaslan is on a distinguished roadenesaslan is on a distinguished roadenesaslan is on a distinguished roadenesaslan is on a distinguished roadenesaslan is on a distinguished road

Ekmeğini yediği vatana hıyanet edenler er yada geç cezasını BULACAK!
Bu Durumda Ben Şahsım Adına Söyleyecek Birşey Bulamıyorum
GeCeLeR zaten anlatmak istediklerimin tümünü Söylemiş...
Helal Olsun...
Old 10-02-2006, 07:34 PM   #33
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen isyankar130
tarihi oku oku sonra gelip burda de vatan 2 kuruşa satmadık de elinzde ne kaldı avrupaya satmadığınız .. kurutuluş savaşında en çok hangi bölgede ölüm oldu sana hatırlatırım anadoluda öeln insanlar kimdi? camur at izi kalsın politikası size bu yakışır.. ahmet kaya bizim abimizdir kim ne derse desin..bir kürdün kanı akarsa bizde bin türkün kanını akıtırız hiç kuşkun olmasın..kardeşliği bizmi bozduk sizin yaptınız ayrımlar yüzünden bozuldu buna kimse hayır diyemez..sen kürtsün diye hücrelerde günlerce aç kaldınmı günelrce dayak yedinmi sana bunalrı sorarım sen hiç ölümün kıyısına geldinmi? vatan vatan diyoraa git gönüllü askerlik yap bakalım o zaman görelim sizi biz allah tan başka kimsede korkmadık korkmayız.. sizi iyi bilirim gösterişten başka işe yaramazsınız..hiç bir şey karşılıksız kalmaz merak etme bizde elbet gün gelecek bunalrın hesabını soracağız..kürdün iyisi ölü diyen köpeklere inat bu yaptıklarınız yanınıza kalmayacak.. YÜREĞİ OLAN ASAR LAN ASAR YÜREĞİ OLAN SİZDE BUNU YAPACAK YÜREK DE YOK BİLİYORSUNUZ SONU NE OLACAK..

İSTEDİĞİNE İSTEDİĞİ AKDAR MERMİ...
ben sözümü söledim....
verdiğin cevap benimkinin yanında ne dir ki ? demogajiden başka...

söz belli söleyen belli...

İsteyene değil ALAYINA gider...
Old 10-02-2006, 07:37 PM   #34
Jim_Morrison
Geçerken Uğradım

Jim_Morrison Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 40
Üye No: 15771
İtibar Gücü: 1424
Rep Puanı : 499
Rep Derecesi : Jim_Morrison is a glorious beacon of lightJim_Morrison is a glorious beacon of lightJim_Morrison is a glorious beacon of lightJim_Morrison is a glorious beacon of lightJim_Morrison is a glorious beacon of light

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN KURDUĞU BU CUMHURİYETİ BÖLMEYE ÇALIŞAN 3-5 ÇAPULCUYA...

Kürt nedir? Bir ırk mıdır? Bir soy mu? Senin soyun nedir Kürt? Türk mü Ermeni mi? Bu ülke sizin gibi milyonlarca haini astı. Yakında sıra size de gelir siz hiç meraklanmayın.

Ey Hainler...!!! Geceleri sizlerin güvenliğini sağlayan insanları öldürerek bu millete göz dağı verebileceğinizi sanıyorsanız bence çok büyük bir yanlışın içindesiniz. Siz milliyetçi insanlara Faşist dersiniz ama gerçek faşist sizlersiniz. Kasımpaşa halkının size neler yaptığını unutmayın. Kasımpaşa sokaklarında Kasımpaşa halkından nasıl evrile çevrile dayak yediğinizi. Hani siz ırksınız ya soysunuz ya o zaman da korusaydınız ırkınızı. Neden çil yavrusu gibi sokak aralarına dağıldınız.? Neden binaların çatılarına kaçtınız? Siz bu ülkede yaşamayı hak etmeyen insanlarsınız. Kendinizin olduğu gibi şehirlerinde içine sıçıyorsunuz. Her şeye zarar veriyorsunuz. Eskiden yolların kenarlarına dikilen çiçekler artık ertesi gün koparılıyor. Sizin o ırkınız yüzünden insanlar Banliyö trenlerine binemiyor. Çantasını kapıp kaçıyorsunuz. Hırsızlık yapıyorsunuz. yolda yürüyen bayanlara laf atıyor karşılık vermeyince küfür ediyorsunuz. Tinerci diye bir olgu yokken sizin o meşhur ırkınız yüzünden adım başı tinerci dolu Canım İstanbul. Medeniyetten nasibi almamış insan siluetindeki yaratıklar. Nerden geldiyseniz, sizi TÜRKİYE'YE kim gönderdiyse oraya geri dönün. Ama sizi hiç bir ülke almaz emin olun. Siz Sen nehri kenarında ateşli piknik yapıp çöplerini nehire atan, Münihteki bir apartman dairesinin balkonuna görgüsüz gibi çamaşır asan, sokaklara tüküren insanlarsınız. Medeniyetle, İnsanlıkla, Vatanperverlikle alakası olmayan beyinsiz mahlukatlar.

Yazacaklarımı GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün güzel bir sözü ile bitiriyorum.

" GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER. "
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK....

Paylaşımcı ol! sömürücü olma. İyilik yapmak istersen Tşkr Et Rep'e tıqla...
Jim_Morrison çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-02-2006, 07:44 PM   #35
Stinq
ÇaKaL Üye

Stinq Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 132
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2076
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi : Stinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond repute

Her sözümüzün altında ezildin.Biz senin gibi savas kan naraları atmadık.Kardesiz dedik.İşte Bundan dolayı hep ezik yasamaya mahkumsunuz.Kimse sizin provakatif soylesilerinizi dikkate almayacak bu eziklik de size yeter.Merak etmeyin son Türk evladının bedeni yere dusmeden bu bayrak yere dusmez.vatan elden gitmez.Bu bayrak ugruna 7 düveli karsımıza alıp savastık sizden mi korkucaz kendini bilmez bir kac capulcudanmi.

Stinq çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-02-2006, 07:52 PM   #36
ercanteke
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 4
Üye No: 6870
İtibar Gücü: 1438
Rep Puanı : 115
Rep Derecesi : ercanteke will become famous soon enoughercanteke will become famous soon enough

Bende bir iki kelime yazayım. Siyasetten nefret ederim. Zira kardeşi kardeşe
düşürür. Bu senaryolar seneler öncede vardı halen de vardır. Lütfen
kardeşlerim birdaha söylüyorum sizi tanımadan etmeden diyorum
KARDEŞLERİM bu tür konular hep iki tarafı uçurum olan yollardır. Sen
düşmezsin ama o düşer onun düştüğünü sanırsan sen düştüğünü fark
etmezsin bile. Tek yol Ülken için canların için anan bacın için bu yaşadığın yeri
yüceltip kalkındırmak. Başkalarının oyuncağı olmadan gururla kendi kimliğini anlatmak ve bunu da kimseyi incitmeden söylemekkkk Hepinize barış dolu günler dileği ile iyi geceler
ercanteke çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-02-2006, 08:02 PM   #37
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

öncelikle murat kardeşime hepimizin ortak dilini anlattıığı için sayısız teşekkür ediyorum !!!

sana gelince apo denen ş*refsizzzzzz

burası TÜRKİYE ulan !!! hepimiz bu topraklar için canımızı feda etmeye hazırız !!! bundan hiçbirinizin şüpesi olmasın !!!
bizim bayragımız herdaim göklerdedir içimizdedir hepimizin alnına kazınmıştır...
biz TÜRK üz ulan TÜRK oğlu TÜRK üz bunu kafanıza sokun...
bu topraklar altında kimse baska vatan kuramaz...
sizin o bayrağımız dediğiniz paçavranın en güzel layık olduğu yer bizim namahrem yerlerimizdir...
s*ktirin gidin bee VATANSIZLAR !!!
Old 10-02-2006, 09:06 PM   #38
isyankar130
Yeni Üye

isyankar130 Kullanıcısının Avatarı

Üye No: 19892
İtibar Gücü: 1381
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : isyankar130 is on a distinguished road

bunları unutamayın : her zmana ensenizdeyiz her zaman azrailiniz her zaman karşınızdayız her kafanıza sıkılan son kurşunun tetikçiyiz her zaman.. diyarkabırın anadolunun her karışına kan akıtır o toprakları alırız kuşkunuz olmasın.. size diyeceğim erkekseniz biraz yiyorsa gidip bir kürdün yanında böyle konuşun.. kürt sizin gibi çakal lara boyun eğmeyen..30 milyon la size yaptıklarınızı ödeteceğiz..kürt oğlu kürdüm kürdüm..biz ölümü korkusunu sen kısa pantulon giyerken azraile teslim ettik bizim canımız sizin gibi tatlı değildir biz yeri geldimi ölümüde göze alırız..sizde dağları unutmayın kulağınıza küre yaparız o keleş mermileri sizin unutmamanız için.. bizim bölgelerimziden siz gidecekksiniz biz değil bunu kulağınıza küpe yapın.. artık esaret bitti yaşasın kürtler yaşasın kürdistan.. ahmetler memetler kuracak o topraklara siz vatan derken kafanıza son mermiyi sıkmam bize düşecek.. sizde yürek olsa birazcık yürek olsa bu söylediklerinizi yapardınız.. birazcık yürek varsa asarsınız lan asarsınız sonu ne olur o zaman görürsünüz apolar gider başka apoalr gelir kuşkunuz olmasın ahmetler gider başka ahmet ler gelir..biz sizin gibi çakallara boyun eğmeyiz bir ölür biri gelir ama bitmeyiz korkmayız.. siz akşmalrı sütünüzü içerken bizim kafamızdan onalrca mermi gecerdi..siz ona buna çakallık yalakalık yaparken biz özgürlük için canımızı feda ediyorduk.. yaşasın kürtler yaşasın kürdistan yaşasın peşmergeler yasaşın bütün kürt halkı..size son imzamızı kafanızdaki keleş mermisiyle yapacağız.. her damla kan için kal gölü yaratıp içinde yüzeceğiz her kürt anasının her damla göz yaşı için kafanıza mermi yağdıracağız.. bizim ölen her ahmet her memet için binlerce kişi ölecek ya siz yok olacaksınız ya da biz..ezilen halkım için ölen kardeşlerim için bacılarım için sizin kökünüzü kurutacaz..biz dağları taşıyoruz sırtımızda..allah duva edeceksiniz ölümüm krütlerin elinde olmasın diye..

HEPİNİZE BİZ SON VERECEĞİZ HEPİNİZİN SON MERMİSİ BİZ OLACAĞIZ...
Old 10-02-2006, 09:18 PM   #39
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen isyankar130 Mesajı Göster
bunları unutamayın : her zmana ensenizdeyiz her zaman azrailiniz her zaman karşınızdayız her kafanıza sıkılan son kurşunun tetikçiyiz her zaman.. diyarkabırın anadolunun her karışına kan akıtır o toprakları alırız kuşkunuz olmasın.. size diyeceğim erkekseniz biraz yiyorsa gidip bir kürdün yanında böyle konuşun.. kürt sizin gibi çakal lara boyun eğmeyen..30 milyon la size yaptıklarınızı ödeteceğiz..kürt oğlu kürdüm kürdüm..biz ölümü korkusunu sen kısa pantulon giyerken azraile teslim ettik bizim canımız sizin gibi tatlı değildir biz yeri geldimi ölümüde göze alırız..sizde dağları unutmayın kulağınıza küre yaparız o keleş mermileri sizin unutmamanız için.. bizim bölgelerimziden siz gidecekksiniz biz değil bunu kulağınıza küpe yapın.. artık esaret bitti yaşasın kürtler yaşasın kürdistan.. ahmetler memetler kuracak o topraklara siz vatan derken kafanıza son mermiyi sıkmam bize düşecek.. sizde yürek olsa birazcık yürek olsa bu söylediklerinizi yapardınız.. birazcık yürek varsa asarsınız lan asarsınız sonu ne olur o zaman görürsünüz apolar gider başka apoalr gelir kuşkunuz olmasın ahmetler gider başka ahmet ler gelir..biz sizin gibi çakallara boyun eğmeyiz bir ölür biri gelir ama bitmeyiz korkmayız.. siz akşmalrı sütünüzü içerken bizim kafamızdan onalrca mermi gecerdi..siz ona buna çakallık yalakalık yaparken biz özgürlük için canımızı feda ediyorduk.. yaşasın kürtler yaşasın kürdistan yaşasın peşmergeler yasaşın bütün kürt halkı..size son imzamızı kafanızdaki keleş mermisiyle yapacağız.. her damla kan için kal gölü yaratıp içinde yüzeceğiz her kürt anasının her damla göz yaşı için kafanıza mermi yağdıracağız.. bizim ölen her ahmet her memet için binlerce kişi ölecek ya siz yok olacaksınız ya da biz..ezilen halkım için ölen kardeşlerim için bacılarım için sizin kökünüzü kurutacaz..biz dağları taşıyoruz sırtımızda..allah duva edeceksiniz ölümüm krütlerin elinde olmasın diye..

HEPİNİZE BİZ SON VERECEĞİZ HEPİNİZİN SON MERMİSİ BİZ OLACAĞIZ...
hayatınız böle geçti ..

havaya tehdit...havaya...

ne oldu altı üstü 30.000 adam öldü

yanlış anlamasın kimse 30.000 i

küçümsediğimden değil daha ölmeye hazır

nice 30.000 ler olduğundan.

yiyosa asarsanız ? niye asayım ki ? asıpta

soysuz köpeği kahraman mı yapıcam sana

adi suçlu gibi tıkarım mezar gibi oda ya orda

senin de onunda ömrünü çürütürüm.

o içerde bağırır sen burada kazanan yine ben

olurum.Kazana yine CUMHURİYETİM olur.

Gidipte kürdün yanında mı söleyim bunları ?

Sölemediğimizi nereden bilirsinde densizlik

edersin ? Sorarım sana..

İTÜ üniv. de çıkan olaylarda dayak yiyen fıs

kürtlerdenmisin ? Dinime sövüp polise

sığınandan mısın ?

Benim yazdığım altına yazacak kadar

aşağılıkmısın ? Üstelik tehdit savuracak kadar

çaresizmisin ?

Ben ne yaptım biliyormusun ? Sana cevap

vermedim bile senle ilgili cümle kullanmadım

sadece başlık attım isyankar130 a cevap diye

altına ne koydum TÜRK TARİHİ koydum elinde

silahıyla 3-5 çapulcu öldüren askerimi koydum

senden olanların vurduğu kundaktaki bebeleri

koydum.ben yine türkün kullandığı diplomasiyi

kullandım.Ben orda tarihimi anlattım yazısıyla

fotoğrafıyla...

yoksa benim gibi anlatacak tarihin sen en iyisi

sus karşımda.

Dİz çök ve itaat et IRKININ YAPTIĞI gibi...

Son düzenleyen: GeCeLeR; 10-02-2006, 09:24 PM..
Old 10-02-2006, 09:18 PM   #40
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

sonunda sende içindeki kini kustun vatansız ş*refsiz ALLAH sız köpek siz busunuz lan işte.ulan bee bu vatan uğruna 10 binlerce şehit verdik bee hiç için sızlamamış belli...sen nerde yaşıyosun lan ? için atmıyo diimi söylemeye söyle haykır TÜRKİYE CUMHURİYETİ de !!!
sözleyemessin g*tün yemezz...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı