![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2560
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ben böyle saçmalık olur mu demek istiyorum....
japonlaramı mahsus böyle bir araştırma.... madem böye bir şey biliniyor ve üzeri kapatılıyor.... müslümanlar içerisinde yokmu böyle bir araştırma yapacak.... kapatsınlar odaya..ispat etsinler....birilerinin müslüman olması için... ki bu nedenle müslüman olunması yerine, binlerce neden var iken müslüman olunmaya... kusura bakma ama, hocanın fıkrası gibi olmuş........ya tutarsa....
![]() |
#2 | |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1765
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
gangaster arkadaşımın söyledikleri çok doğru..böyle şeyler mışlı_muşlu_durumlarla özetlenmez..deneyelim eğer doğru ise dünyaya ispat edelim...ama şunu da belirteyim ayrıca islamiyetin ispata ihtiyacı yoktur..isteyen inansın istemeyende inanmasın.herkesin vicdani seçimine kalmış bir şey..biz inancımıza sahip çıkalım yeter..bence..
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
hANGİ YÜZE HANGİ SAÇ MODELİ.?* | mel_i_ke | Bayanlar | 0 | 07-25-2009 08:28 PM |
Hangİ İtemler Hangİ Canavarlardan Çikar | dexter | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-11-2007 09:28 PM |
Hangİ Program Hangİ Portu Kullanir | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-05-2006 01:42 PM |
dili tükçemi sorusuna son,bu filmlerin hepsinin dili türkçe... | RoStWell | Yabancı Film | 30 | 08-19-2006 04:41 AM |