![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3154
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zico: "Kimseden korkumuz yok, üst tura çıkacağız"
F.Bahçe UEFA Kupası'nda 1. eleme turu mücadelesinde Hollanda'nın AZ Alkmaar takımı ile eşleşti. Fenerbahçe teknik direktörü Zico kurayı FB TV'ye canlı telefon bağlantısıyla katılarak değerlendirdi. Tecrübeli teknik çalıştırıcı; "Benim daha öncekinden kesinlikle takım seçme şansım yoktu. UEFA Kupası'nda böyle bir durumda takım seçme lüksünüz yoktur. Oynayacağımız rakibin ne kadar ciddi bir takım olduğunu biliyoruz. Fakat biz hazırız. Kimseden korkumuz yok. İstediğimiz sonuçları kesinlikle alıp üst tura çıkacağımızı düşünüyorum." dedi. Zico ilk maçın İstanbul'da olması konusunda ise; "İlk maçın deplasman yada evde oynanamamızın çok fazla birşey değiştireceğini zannetmiyorum. Grupta çok zorlu ekipler ile oynadık. Biz hazırız. Özellikle ilk maçta avantajlı bir skor alıp Hollanda'da F.Bahçe gibi oynayıp turu geçeceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı. Kaynak : SuperSpor.com
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Bütün maçlara 3 puan için çıkacağız" | styla45 | Türkiye 2. & 3.Ligi | 0 | 03-27-2010 01:55 AM |
"Süper Lig'e çıkacağız" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-20-2006 02:40 PM |
"Ölüm kalım maçına çıkacağız" | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 3 | 12-12-2006 02:05 PM |
"Celta karşısına 3 puan için çıkacağız" | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-29-2006 07:03 PM |
Yildirim: "zico Kİmİ İstedİyse Aldik!.." | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-02-2006 02:43 PM |