![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kırılgan
yerin yedi kat dibine girseydim de sana özenle hazırladığım duygularımın toplamını sunmasaydım ilgisizliğinin ve duyarsızlığının ve hazmedilmesi zor olan vurdumduymazlığının altında ezilmeseydim şimdi dokunsalar ağlarım kendimi yakar külümü savururum uçuşur dururum ıstırancalarda bir kır tavşanını griye boyarım bir gürgen yaprağında demlenirim kurtlar gelir saklanırım arada bir küçük derelere karışırım seyr-ü sefer ederim çingene kuşlarının kanatlarında gözyaşlarımı da çiğ zamanlarından kalma bir ustalıkla yapıştırırım rüzgarın yanaklarına ve çocukluk zamanlarımda üşüdüğüm gibi üşürüm yine ............. ayçiçek bezeli tarlalarda kaybolur giderim koynumda kemallettin tuğcu'dan kalma bir hikaye öylesine uyur kalırım. rüyamda bana vermiş olduğun kırılganlığı yapısında gülün genetik özelliklerini taşıyan bir ağaçın gövdesine aşılarım senin soysuzluğunu unuturum unutmasına ama beynimi deforme ederek 'kırılgan'yazısını kazırım onun gövdesine
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|