www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-07-2006, 12:46 AM   #1
[email protected]@dii
Yeni Üye

rom@ntik.c@dii Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 14743
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : rom@ntik.c@dii is on a distinguished road

kesinlikle katılıyorum TÜRKOK arkadasım istemeyen tc topraklarından giderrr
rom@ntik.c@dii çevrimdışı  
Old 06-07-2006, 12:56 AM   #2
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Kanka yazının sadece başını okudum buna katılmıyorum bizler asırlardan beri aynı topraklarda yaşadık bizim için türk kürt ayrımı yoktur her milletin her toplumun içinde bölücüler vardır ve bana göre şu anki pkk ve diğer örgütler kimisi kendi kanı bozukluklaından kimileride dış kuvvetlerce beyinleri yıkanaraj TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni içten yıkmaya çalışıyorlar yani kullanılıyorlar bu on asır öncede vardı şimdide var gelecektede olacak biz var oldugumuz sürece bu düşmanlılar iç ve dış baskılar daima olacak ve bizim yapabileceğimiz bunlara karşı koymak daima tek yürek olmak.

Saygılarla

Old 06-15-2006, 01:18 PM   #3
heartsab
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 15056
Rep Derecesi : heartsab is on a distinguished road

osman baydemir öyle bir şey söylememiştir sözleri tamamen basın tarafından yanlış yansıtılmıştır bu derece önyargılı olmayın biraz mantıklı çözümler bulun bu ülke ancak bu şekilde kardeşçe yaşayabilir,yoksa bu şekilde asalım keselim öldürelim şeklindeki gerici düşüncelerle kimse bir yere varamaz ben bu şekilde düşünen arkadaşları bir kez daha düşünmeye davet ediyorum...
heartsab çevrimdışı  
Old 06-16-2006, 02:58 PM   #4
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3996
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen alemdar66
Kanka yazının sadece başını okudum buna katılmıyorum bizler asırlardan beri aynı topraklarda yaşadık bizim için türk kürt ayrımı yoktur her milletin her toplumun içinde bölücüler vardır ve bana göre şu anki pkk ve diğer örgütler kimisi kendi kanı bozukluklaından kimileride dış kuvvetlerce beyinleri yıkanaraj TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni içten yıkmaya çalışıyorlar yani kullanılıyorlar bu on asır öncede vardı şimdide var gelecektede olacak biz var oldugumuz sürece bu düşmanlılar iç ve dış baskılar daima olacak ve bizim yapabileceğimiz bunlara karşı koymak daima tek yürek olmak.

Saygılarla
bu yazının üstüne başka ne denirki çok saol

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı  
Old 06-17-2006, 03:09 AM   #5
cCc_DELİKURT_cCc
Yeni Üye

cCc_DELİKURT_cCc Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 3
Üye No: 15081
İtibar Gücü: 1450
Rep Derecesi : cCc_DELİKURT_cCc is on a distinguished road

Öncelİkle Hepİnİze Selamlar ...
Olay TÜrk KÜrt Ayrimi DeĞİldİr.kİmlİĞİ Ne Olursa Olsun "bÖlÜcÜ" Fİkİrler Harİcİ Hepİmİz Kardesİz .ÇÜnkÜ Ayni Vatanin Suyunu İÇİp Vatanimiza Hİzmet Sunmaya Calisyoruzdur.. BaŞkalaaari Gİbİ Suyunu İÇİp "Çakallik" Yapmiyruzdur..
Kolay Gele KardeŞlerİm....
cCc_DELİKURT_cCc çevrimdışı  
Old 06-18-2006, 02:49 AM   #6
VaGrAnT_AdAnALı
Daimi Üye

VaGrAnT_AdAnALı Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 62
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1647
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi : VaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen cCc_DELİKURT_cCc
Öncelİkle Hepİnİze Selamlar ...
Olay TÜrk KÜrt Ayrimi DeĞİldİr.kİmlİĞİ Ne Olursa Olsun "bÖlÜcÜ" Fİkİrler Harİcİ Hepİmİz Kardesİz .ÇÜnkÜ Ayni Vatanin Suyunu İÇİp Vatanimiza Hİzmet Sunmaya Calisyoruzdur.. BaŞkalaaari Gİbİ Suyunu İÇİp "Çakallik" Yapmiyruzdur..
Kolay Gele KardeŞlerİm....
aynen katılıyorum,her seyin bir zamanı vardır benim VATAN'IMA hainlik yapanlar,zamanı geldiğinde hesabını verecektir,

SAYGILARIMLA

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Old 07-28-2006, 09:56 PM   #7
ulakben
Geçerken Uğradım

ulakben Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 4
Üye No: 5750
İtibar Gücü: 1503
Rep Derecesi : ulakben is on a distinguished road

yasar neden yasamasın herkese her ırka gore toprak yok bu dunyada
ulakben çevrimdışı  
Old 08-11-2006, 03:32 PM   #8
ursula
Geçerken Uğradım

ursula Kullanıcısının Avatarı

Üye No: 16808
İtibar Gücü: 1447
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi : ursula has a spectacular aura aboutursula has a spectacular aura aboutursula has a spectacular aura about

agalar
insanalara insan olarak bakmak gerek önce bunu öğrenmek gerek
kürtleri sevmeyen onları hor gören varsa bunlar türlerdir'' ne şekilde hor gördüklerini,neler dediklerini söylemiyorum bile''
türlerin kuralları var ama bu sadece anayasada kalmış galiba
''anadoluyu;türkler ve kürtler el birliği yaparak kurtarmıştır ''
''tc nin resmi dini islam değildir ''
işte bunlar ana yasa maddesi
bunlar oraya yazıldıktan sonra sadece türkleri içine alan gurplara ... ..... düşüyo
ursula çevrimdışı  
Old 06-17-2006, 03:16 PM   #9
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2604
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

türk kürt kardeştir..!
kürdistan diyerek 30 bin vatan evladını öldürdüler.bayarağımızı yaktılar.aptoya özgürlük diyerek sokakları savaş alannına çevirdiler.parklardaki çiçeklere bile zarar vermeyi T.C. devletine zarar bildiler.binlerce polis ve asker çocuğunu babasız,binlerce anayı evlatsız bıraktılar.kurtuluş savaşında ermenilerle bir olup askerimizi sırtından vurdular.şeyh sait deyip ayaklanma başlattılar.diyarbakırı başkent yaptılar
ama biz hala geniş düşünecekmişiz.nereye kadar?bizden *****isteyinceye kadarmı?

Son düzenleyen: bluekeys™; 06-18-2006, 11:54 AM..
CaKaLBoT çevrimdışı  
Old 06-19-2006, 01:12 PM   #10
belkart
Banned

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 14906
Rep Derecesi : belkart is on a distinguished road

Alıntı:
İlk Gönderen gangaster
türk kürt kardeştir..!
kürdistan diyerek 30 bin vatan evladını öldürdüler.bayarağımızı yaktılar.aptoya özgürlük diyerek sokakları savaş alannına çevirdiler.parklardaki çiçeklere bile zarar vermeyi T.C. devletine zarar bildiler.binlerce polis ve asker çocuğunu babasız,binlerce anayı evlatsız bıraktılar.kurtuluş savaşında ermenilerle bir olup askerimizi sırtından vurdular.şeyh sait deyip ayaklanma başlattılar.diyarbakırı başkent yaptılar
ama biz hala geniş düşünecekmişiz.nereye kadar?bizden *****isteyinceye kadarmı?
OLAY BUDUR.AT GÖZLÜĞÜ TAKANLAR BUNU OKUSUN.ALLAHINA KURBAN KARDEŞ
belkart çevrimdışı  
Kapalı Konu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı