![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14743
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
kesinlikle katılıyorum TÜRKOK arkadasım istemeyen tc topraklarından giderrr
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
Üye No:
Kanka yazının sadece başını okudum buna katılmıyorum bizler asırlardan beri aynı topraklarda yaşadık bizim için türk kürt ayrımı yoktur her milletin her toplumun içinde bölücüler vardır ve bana göre şu anki pkk ve diğer örgütler kimisi kendi kanı bozukluklaından kimileride dış kuvvetlerce beyinleri yıkanaraj TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni içten yıkmaya çalışıyorlar yani kullanılıyorlar bu on asır öncede vardı şimdide var gelecektede olacak biz var oldugumuz sürece bu düşmanlılar iç ve dış baskılar daima olacak ve bizim yapabileceğimiz bunlara karşı koymak daima tek yürek olmak.
Saygılarla |
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 15056
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
osman baydemir öyle bir şey söylememiştir sözleri tamamen basın tarafından yanlış yansıtılmıştır bu derece önyargılı olmayın biraz mantıklı çözümler bulun bu ülke ancak bu şekilde kardeşçe yaşayabilir,yoksa bu şekilde asalım keselim öldürelim şeklindeki gerici düşüncelerle kimse bir yere varamaz ben bu şekilde düşünen arkadaşları bir kez daha düşünmeye davet ediyorum...
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3996
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 15081
İtibar Gücü: 1450
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
Öncelİkle Hepİnİze Selamlar ...
Olay TÜrk KÜrt Ayrimi DeĞİldİr.kİmlİĞİ Ne Olursa Olsun "bÖlÜcÜ" Fİkİrler Harİcİ Hepİmİz Kardesİz .ÇÜnkÜ Ayni Vatanin Suyunu İÇİp Vatanimiza Hİzmet Sunmaya Calisyoruzdur.. BaŞkalaaari Gİbİ Suyunu İÇİp "Çakallik" Yapmiyruzdur.. Kolay Gele KardeŞlerİm.... |
|
|
|
|
#6 | |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1647
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
|
Alıntı:
SAYGILARIMLA NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
|
|
|
#7 |
|
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 4 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5750
İtibar Gücü: 1503
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
yasar neden yasamasın herkese her ırka gore toprak yok bu dunyada
|
|
|
|
|
#8 |
|
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 4 Times in 3 Posts
Üye No: 16808
İtibar Gücü: 1447
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
agalar
insanalara insan olarak bakmak gerek önce bunu öğrenmek gerek kürtleri sevmeyen onları hor gören varsa bunlar türlerdir'' ne şekilde hor gördüklerini,neler dediklerini söylemiyorum bile'' türlerin kuralları var ama bu sadece anayasada kalmış galiba ''anadoluyu;türkler ve kürtler el birliği yaparak kurtarmıştır '' ''tc nin resmi dini islam değildir '' işte bunlar ana yasa maddesi bunlar oraya yazıldıktan sonra sadece türkleri içine alan gurplara ... ..... düşüyo |
|
|
|
|
#9 |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2604
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
türk kürt kardeştir..!
kürdistan diyerek 30 bin vatan evladını öldürdüler.bayarağımızı yaktılar.aptoya özgürlük diyerek sokakları savaş alannına çevirdiler.parklardaki çiçeklere bile zarar vermeyi T.C. devletine zarar bildiler.binlerce polis ve asker çocuğunu babasız,binlerce anayı evlatsız bıraktılar.kurtuluş savaşında ermenilerle bir olup askerimizi sırtından vurdular.şeyh sait deyip ayaklanma başlattılar.diyarbakırı başkent yaptılar ama biz hala geniş düşünecekmişiz.nereye kadar?bizden *****isteyinceye kadarmı? Son düzenleyen: bluekeys™; 06-18-2006, 11:54 AM.. |
|
|
|
|
#10 | |
|
Banned
Teşekkür Etme: 5 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14906
Rep Derecesi :