![]() |
|
|
#111 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ormanlı Bahçe...
En güzel şiirlerimi, ormanımda yazdım Bugüne kadar sana, dünya da Yeşilimi koru diye, vasiyet etmiş! Yeşer yeşerebildiğin kadar ki yeşillenesin... Ormanlı bahçemde, ceviz ağaçları, Gürgenler, meşeler, çınarlar fidan fidan Yanımda, yeşillenirken fındık dalları Kavağımda, esen yeli tercih ederdin! .. Gölgesinde idi meskenin, dut Yemiş bülbül misali şenlenirdin. Yanyanaydı, bahçelerimiz seninle... Birgün sen gelirdin, bir gün ben bahçende... Ayva çiçek açtığında, dibinde Biterdim, şeftalin tadından yenmezdi! Sahibi kadar tatlıydı, bal damlardı Kayısından hele hele elmalar, bir başkaydı! .. Yanyanayken, cancana oluyorduk... Nar ağacı, iki orman arasında ki Meyvaydı, sevdaydı kökleri uzanan Ellerimizde, kenetlenmiş geleceğe! .. Gelecek ise,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,seninle ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Elveda geçmişe............ |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ortaköy ün Delisi...
Ortaköy de! .. Şu an durduğum yer de! Elveda! demiştin. Hatırlar mısın? Arkamda minare. Cephemde... Çınarın gölgesinde, Tost yediğimiz, Çay içtiğimiz kahve. Şu an durduğum yerde! Delirdim, delin idim... Her hafta, altıncı günde! Elveda dediğin saatte, Akşam üstü beşte. Yarım saat içinde! Her zaman, aynı yerde! .. Akıp giden denize bakıyorum, Gelip geçen gençliğe... Şunu bil ki, Seni özlemiyorum! Bir türlü de, Çözemiyorum! Su akarsa mı, deli bakar dı? ! Deli bakarsa mı, su akar dı? ! Neden o zaman, İkisi de bekar dı? .. |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen varsan, Ben varım! ..
Aslımda biraz sen varsın! Hakkında biraz ben varım! Dünya bir haz olsa da, Birazdır gözümde! .. Cennetimde sen varsan, Cehenneminde ben varım! .. Hazır mısın? .. |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şeytan Dürttü
Şeytan dürttü! .. Sana, benden laf edenlerin... Getirenlerin götürenlerin... İddia edenlerin, ima edenlerin... Kötüleyenlerin tümünün, tek tek Validelerini ziyaret etim! .. Çok aferdersin güzelim... Müfredatta ki derslerini verdim! .. Afiyetle, ortalama iki ikibuçuk saat kadar, İtina ederek kibarca öptüm! .. Yetiştirdikleri çocukları için, İmtinanın en büyüğünü gösterdim! .. Burada ki öpmeyi, mecazi anlamda kullanıyorum. Severek öpmedim gerçekçe ve erkekçe... Şevkle ve zevkle sevdim desem! .. Sevdim kelimesi, daha kolay uyum Gösterir girdiğim münasebete! Elbette, valideler memnun kalmış olacaklar ki, Dünyanın en eski mesleğini icra eden Prenseslerine,bire on katıp anlatmışlar Çektiğim eziyeti... Maneviyatları için, maddiyat gözetmeksizin Dünyanın en eski mesleğini yaşatan prensesler... Ona yüz katıp ta iç çekmişler, Gelmişler beni sana kötülemişler. Aşkım! Emret, izin ver... Bu otoban farelerini de biraz oyalayım... Yaralarını acıtayım! .. Şeytanın dürtmesine de ihtiyacım yok. Kinim, hepsini sevmeye yeter! .. |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şeytan Dürttü (2) ...
Şeytan dürttü, Unuttum farzettim! .. Adem baba misali Dünya da, sürgün hissettim! .. Şefâat Ya Resulullah, Çaresizim! .. Unutulmak için, Sevmemiştim! .. |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şeytan Dürttü (3) ...
Şeytan dürttü de Farkettim, Kaşınıyor muşsun! .. Senaryolar yazıyor, Oyunlar kuruyor, Taktiklerinde kaybolup... Devam filmlerini Uzattıkça uzatıyor, Ödüllerimi topluyorsun... Düşüncenin tıkırtılarında, Boşta gezen pireyim! .. Zıplayayım mı üzerine? .. Göğsünü gere gere Söylersin elaleme, Kaşıntıma bahane! .. |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şeytan Dürttü (4) ...
İktidarımın şeytani kabinesi... Simit ye! .. Simit ye! .. Hey fani! Dalgalı kuruyorum, selametini... Haber verin Sarı liraya! .. Gelsin sünnetime... Kesilirken, Beraber yürüyelim Londra asfaltında! .. |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şeytan Dürttü (5) ...
Şeytan dürttü, Aklıma esti, ferahladım! .. Rahatladım ayol, beyazladım... Herkeze, ederim tavsiye... Şifa niyetine! .. Aman kızlar. iyi ki doğurmuşum! .. Temmuzumu soğuttum... Yavrum! .. Babanı hatırlamıyorum? ! . Büyüyünce... Onu da sen bulursun! .. |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şeytan Dürttü (6) ...
Şeytan dürttü seni hatırladım, aradım! .. Lakin, pabucunu ters giydirmişsin Şeytanın, Dibi tutmuş pilavın! .. Senin diş buğdayını kim hazırlamış? Arayıp ta halini hatırını sorayım... Neden bu kadar acıtıyor ısırdığın! .. |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şeytan Dürttü (7) ...
Her önüne gelen takılır bana! .. Ben bu yoldan, gönüllü çıktım ama! .. Şeytan dürtünce dedim ki kendime... Boşver oğlum, her birinde ver mola! .. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|