![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Neye Yarar Sen Yoksan
Yine yeniden gün doğacak Hergün olduğu gibi. Gün ışırken, o minik serçelerin ötüşüyle uyanacağım. Çıplak ayakla çimlere düşmüş çiyleri çiğneyeceğim, Ama yanımda sen olmayacaksın Yanımda sen yoksun, neye yarar ki? Kimi zaman, *******e rüşvet vereceğim Yine ezan seslerine kadar Uykularım indiremeyecek göz kapaklarımı Ve ben yine seni düşüneceğim Uzaklarda da olsan. Eskimiş pabucumdan, kar suları sızacak Yorgun ayaklarımı yıkayacak, Bir kış günü sokaklarda üşüyeceğim. Yanımda sen olmayacaksın Sen yoksun, neye yarar ki? Ağaçların çiçeklerinde seni Gelinciklerin narin yaprağında seni Nisan yağmurlarında seni göreceğim. Sensizlikten öleceğim. Yanımda olmayacaksın Sen yoksun, neye yarar ki? Tenimi kavuracak ağustosun o kızgın güneşi Kemiklerim ısınacak Yosunlara basıp ayağım kayacak Belki denize düşeceğim Yanımda sen olmayacaksın Sesini duymayacağım Sen yoksun, neye yarar ki? Birgün, ipeğini örmüş bir ipek böceği gibi Kozamda öleceğim, Sen duymayacaksın Sen bilmeyeceksin Sen görmeyeceksin Sen yanımda olmayacaksın Sen yoksun, neye yarar ki? İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nokta
Gözyaşımı sende gizledim, Hasretimi dudaklarında. Kollarımı ellerinde kelepçeledim, Bil ki ben varım akan gözyaşında. İçim yanarken, Sanır mısın ki sen gülebileceksin? Unutma, ahımı çekeceksin. Günahsa beraber işledik, Tövbeyi de beraber etmeliydik Hayatında bir başkası yoksa. Kendinden mi kaçıyorsun benden mi Yoksa ikimizden mi? Nedeni belli değil. Nokta mı sandın yüreğimdeki sevdamı Tüm evreni saran Bir büyük ummandı o Haydi kaç Aman boğulmayasın. Noktaları küçük görme sakın bebek, Bir çift nokta değil mi Dünyayı içine sığdıran gözbebeklerin. Ve bil ki Sen benim ulaşabildiğim En son noktamsın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Oğlum
OĞLUM Kimi zaman derin bir girdaba benzer, Balık gibi bilsen de güzel yüzmeyi Emişinden çıkmayı beceremezsin, Hayatı av zannetme, avlanma oğlum. Sakın toz pembe sanma böyle her günü, Görmeden karanlığı hiç bilemezsin, Ne hayvanlar çıkacak her gün yoluna, İt sürüsüne dalıp ağlama oğlum. Bir lokma ekmeğimi sensiz yiyemem, Sanma asla arkandan artık gelemem, Canımı veririm de öldüm diyemem, Elimi ayağımı bağlama oğlum. Hazineler verseler değişmem seni, Sadece bir saygıdır senden beklentim, Bana bunu çok görüp uzakta durma, Yaralı yüreğimi dağlama oğlum. Amacım yol göstermek, sapma yanlışa, Doğruyu, dürüstlüğü öğretmedim mi? Belki böyle zamanda yanlıştı ama, Yanlış da olsa sakın ayrılma oğlum. Babayım, yol göstermek asıl görevim, Kendini çok akıllı görebilirsin, Aklına laf yok ama tecrübesizsin, Hayat elma şekeri, aldanma oğlum. Kılıç bile kesmezken zindan kınını, Kopmaz et tırnaktan hoyrat düşünme, Akıl terazisiyle duygu topuzu Hep birlikte tartsınlar, yanılma oğlum. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Oldu mu Şimdi
OLDU MU ŞİMDİ İki ayrı renk idik tezat durmadan Omuz omuza birlikte, karşı olmadan Paylaşırdık kederi kimse duymadan Çabuk bırakıp gittin oldu mu şimdi İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olmadı Tahammülüm
Binlerce kez ne yaralar gördü bu gönlüm Katlandım her seferinde binbir acıya, Çaresiz dedikleri dertler vız geldi de bana Bir sensizliğe olmadı tahammülüm. Aç kaldım, besledi ağaç yaprakları, Kirlendim, temizledi dereler göller, Parklarda banklarla bölüştüm *******imi, Yıldızları yorgan yaptım üstüme. Kimi zaman Yolumu kesti sokaktaki serseriler. Şişlediler sekiz yerimden. Kırkiki dikişle dikildi vücudum, Bir damla yaş dökmedim gözlerimden, Bir ah bile çıktıysa ağızımdan namerdim. Anla işte Bir sensizliğe olmadı tahammülüm. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olurdum
Okyanus olsan, boğulurdum sularında Kan olsan; içerdim seni doyasıya Gözyaşı olurdum göz olabilseydin eğer, Ses olurdum kulak olsaydın Toz olurdum, burun olsaydın Yalnız sana kavuşabilmek Yalnız sende ölebilmek için. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Oyuncak
Sanma ki senden uzak duruşumla Sana kapris yapıyorum, Sesindeki sevgisizliği yakaladığımda, Boş bir çuval gibi yıkılıyorum. İşte bu yüzdendir senden uzak duruşum Yoksa seni sevmediğimden değil. Ben senin gibi değilim, Nerede kaybettiğimin Farkına bile varamıyorum çoğu zaman, Ne zaman sevildiğimi anlayamıyorum. Seni sevdiğim kadar Sevenim de yok üstelik. Benimle oyna, oynayabildiğin kadar, İzin veriyorum. Ama sana sevgim yasakladı beni, Ben seninle oynayamıyorum. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öldüğüm Zaman
Madem gideceksin Hiç olmazsa söz ver Beni burada böyle boynu bükük Gözleri dolu dolu Bıraktığını unutmayacağına. Beni mektuplarına hasret bırakmayacağına Hiç olmazsa ara sıra Sevgi dolu yüreğinle anacağına söz ver. Söz ver aşkım, söz ver kar tanem Ağlayacağına, Öldüğüm zaman. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüm
Bir gece karanlığın ortasında ansızın, Ölümün sıcak kollarında boğulacaksın. Yüzünde tatlı ve soğuk bir gülümseme, Hiç bir şeye aldırmadan uyuyacaksın. Ne bir nefes alamama korkusu, Ne işe yetişebilme telaşı, ne de ala çakır kafayla Kaçırmak son vapuru. Umursamayacaksın. Artık ne bir rüyada korkutulacak Ne yepyeni hayallerinde binlerce kez yaptığın gibi Güzel bir bayanın kollarında hayattaki Son Tangonu yapmayacaksın. Kır çiçeklerinden demetler yapmana gerek bile kalmadı. Kapısında sabahlamayacaksın sevdiğin O deli fişek dediğin kadının. Ne mutlu sana, artık hırpalanmayacaksın. Kim bilecek giderken yorgunluğunu, ******* boyu uyumuş, uyumamışsın ya da. Kim anlar, kim dinler seni, kimin umurunda, Şimdi orada boylu boyunca uzanıp yatacaksın. Yaşanası sevdalara hasret mi gittin? Bir züğürt delikanlı gibi beş parasız mı öldün? Ya da bir yosmanın koynunda sabahlamadın mı hiç? Şimdi yattığın o çukurda huzurla uyuyacaksın. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öylesine Bir Şiir
ÖYLESİNE BİR ŞİİR Çılgındı kaçamak *******, Girdabında boğdu beni. Sen zevkinin doruğunda Erirdin parmak uçlarımda, Bacaklarım titrerdi heyecandan. İliklerim boşalırdı Kan sarardı vücudumu, Öksürük fışkırırdı yırtılası boğazımdan, Ateş sarardı tırnak uçlarıma kadar. Doyumun doyumsuzluğunu yaşardık birlikte, Benden daha genç Benden daha güçlü biri çıkana kadar. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|